Srpnový Brandnooz Box

Ahojky všem :))

Srpnová zelená krabička plná jídla dorazila už minulý týden, ale protože se mi všude válí jenom kosmetika, tak ta měla přednost. Mezitím už skoro celý obsah Brandnooz Boxu zmizel, takže alespoň mohu napsat, co bylo dobré a co mě nezaujalo :)

Pojďte se na obsah srpnového Brandnooz Boxu podívat :)



Vitana omáčky (29,90 Kč)
Asi největší zklamání z boxu, protože nefandím omáčkám v kelímku, pytlíkách atd. Nicméně občas je vyzkouším, tak jsem na tyto zvědavá. Ovšem na pravou domácí svíčkovou to podle mě nemá. Pokud už je někdo zkoušel, tak budu ráda, za odezvu :))



Ovocný čaj Megafyt Maliny a citron (54 Kč)
Čaje miluju, takže jsem za tento ráda a s blížícím se chladnějším počasím se na něj opravdu těším. Mám ale rozdělané asi tři balení, takže toto schovávám na později.



Bear Beer prémiový ležák (36,90 Kč)
Na pivko u nás nikdo zrovna neměl chuť, tak rovnou poputovalo do lednice :) A stále na něj nepřišla řada.


Pure Pineapple čistá ananasová šťáva (27,90 Kč)
Za to ananasový drink padl za vlast hned :) A moc mi chutnal. Prostě ananasová šťáva, co k tomu dodávat. Nepřišla mi tolik sladká a opravdu jsem si pochutnala. Pokud v obchodu na tuto značku narazím, určitě vyzkouším.


Amylon Čokoláda-višeň (5,90 Kč)
Puding doma máme rádi, ale zatím jsem se k tomuto nedostala. Jsem zvyklá na značku Dr. Oetker, tak uvidíme, jak tento bude chutnat. Ale kombinace čokoláda a višeň zní zajímavě.



Vest mini rybky (16,90 Kč)
Na tyto krekry si pamatuju z dětství, ale už jsem je neměla hodně dlouho, tak jsem si pár rybiček zobla a na zbytek se pustil přítel. Jsou se sezamema a špatné nebyly :))



Pedro pendreky, pásky a bonbony (15 Kč a 13 Kč)
Tak to jsou přesně oblíbené sladkosti mého přítele, takže se hned pustil do ochutnávky. Hlavně si oblíbil ty pásky, které nejsou tak kyselé, jako jiné, takže ho pak tolik nebojí zuby:D Já jsem ochutnala pouze jenom jeden bonbonek, protože na toto moc nejsem :))



Nestlé Fitness (89,90 Kč)
A to nejlepší jsem si nechala na závěr. Moje oblíbené cereálie, které už jsem snědla, protože jsem je celý týden snídala :) Nejraději je mám s vanilkovým sojovým mlékem, k tomu banán, sušené brusinky a hrst oříšků. Mňam :)



Celkově jsem s tímto Brandnooz Boxem moc spokojená. Já i přítel jsme si v boxíku našli své oblíbence, ale příště bych se klidně obešla bez těch omáček a bylo by to parádní :) Jen tak dál. Těším se na zářijovou zásilku :)) 

JAK SE VÁM SRPNOVÉ VYDÁNÍ LÍBÍ? NA ČEM BYSTE SI POCHUTNALI A NA ČEM VŮBEC?

4 komentáře:

  1. Taky chystám článek :-) Mně naopak ta svíčková chutnala hrozně moc, i zbytku rodiny. Rybky byly taky fajn, pivo naopak hnusné - strašně silné a vadila mi i jeho chuť. Na cereálie se těším, sladkosti moc nemusím, tak jsem je ochutnala v rámci testování a zbytkem podělila rodinu :-) Ananasová šťáva super, víc takových produktů.

    OdpovědětVymazat
  2. Me by tento box opet potesil. Skvele vyrobky do nej dali.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  3. Hezký box :) Potěšil by mě hlavně puding, pendreky a fitness, ale celkově se dle mého názoru vyvedl :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  4. Mňam, ty bonbony bych si dala. Na to já zas sem tam jsem. A pak sež.eru celý balíček :D Hm, tenhle box s jídlem se mi moc líbí, už kolikáté balení bych využila, ale se bojím, že jak objednám, tak v něm budou hnusy.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)