Halloween 2015

Ahojky všem :)

I když se u nás Halloween ani zdaleka neslaví tolik, jako třeba v USA, tak si neumím představit být bez dýně a bez nehtů s halloweenskou tématikou. Letos ale bohužel nebylo tolik času, jak bych si představovala, tak jsem nebyla tak kreativní jako třeba loňský rok. To jsem se pustila i do dvou makeupů (odkaz ZDE), cupcakes (odkaz ZDE) a ani nehty nechyběly (odkaz ZDE).

Letos jsem se akorát pustila do dýně, ke které jsem natočila i na video a nehty jsem bohužel nezvládla tak, jak jsem plánovala. Takže letošní Halloween bude chudší, ale stejně jsem si to užila :)) Tak se na mé tvoření pojďte podívat :))





První pokus byly razítka, se kterýma jsem ale nebyla vůbec spokojená, proto jsem ani nefotila víc fotek a hned jsem odlakovávala. Pokud bych ale měla více času, aby lak důkladně zaschl, tak by se razítka povedla lépe :)



Pak jsem dostala úplně geniální nápad - hřbitov, který bude svítit ve tmě. Tak hřbitov se mi nějakým způsobem nakreslit podařilo, překreslila jsem ho lakem, který svítí ve tmě, ale chybička se vloudila. Ať jsem se snažila, jak jsem se snažila, tak se mi nepodařilo lak ve tmě vyfotit :(



A takhle bych si to představovala :D

Nenechte se zmýlit, to zdobení jsem přidávala v programu. Ale vypadalo by to hezky, že? :)



 A samozřejmě nesměla chybět ani dýně :))







Video na závěr :)



Doufám, že se vám alespoň dýně nebo mé takové rychlo nehty líbí a budu ráda, když mi dáte vědět, jestli také rádi vytváříte něco s tématikou Halloweenu :))

6 komentářů:

  1. Náhodou se ti ty razítka povedly, mně se to líbí :). Já nevím, jestli mám blbé laky nebo razítka, ale nikdy to nevypadá pěkně :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc Luci :)) určitě to zvládneš, razítka mám obyčejné z ebay a laky od Essence na razítka a jde to samo :))

      Vymazat
  2. Lakování je super. Nejvíce se mi líbí ty poslední, ale škoda, že je to jen upravené v programu. I ten hřbitov je perfektní, dobrý nápad a na Halloweenskou párty super. :-) Já Halloween nijak neslavím, ale líbí se mi výzdoba kolem tohoto svátku.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :))) kéž bych tak uměla lakovat, tak třeba do příštího roku něco lepšího potrénuju :)

      Vymazat
  3. Dýně jsou super a ty nehty se ti náhodou taky povedly! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)