"Nedělní lakování" - burgundy s kosmetikou Avril

Zdravím všechny :)

Před nedávnem jsem dostala příležitost vyzkoušet francouzskou BIO kosmetiku Avril. Myslela jsem, že se v kosmetice už alespoň trošku vyznám, ale tato značka pro mě byla velkou neznámou. Začala jsem tedy vybírat, a protože v nabídce mají i laky na nehty, moc dlouho jsem neváhala. Jak si lak vedl a co na něj říkám, se dozvíte v článku.




Vybrala jsem si odstín Bourgogne No. 26, který mě zaujal na první pohled, protože přesně takové odstíny nosím ráda. Naprosto boží burgundy barva vypadá na nehtech opravdu skvěle a věřím, že bude slušet všem. Docela jsem se bála štětečku, protože lak je maličký a většinou jsou i štětečky malé. Naštěstí je tento delší, užší a rovně zastřižený. Lakuje se s ním ale dobře, takže krásně vykreslíte oblouček a docílíte hezky nalakovaných nehtů. Konzistence laku je taky dobrá, takže nehrozí žádné nepříjemnosti. Lakovala jsem ve dvou vrstvách, které stačily k plnému krytí. I když v jedné by to také stačilo, ale rozhodně mu tu druhou vrstvu neodepírejte, protože teprve pak vynikne ten krásný odstín. Vždy, když zkouším nějakou novou značku, jsem zvědavá na dobu schnutí a výdrž. U obojího jsem byla mile překvapená. Lak byl zaschlý rychle a na nehtech mi bez poškození a bez známek nošení vydržel pět dní. Pak jsem ho ozdobila pomocí razítek a až pak odlakovala.

Laky mají 7 ml a stojí 68 Kč (koupíte ZDE). Za mě rozhodně moc milé překvapení, ať už z hlediska vlastností, tak především díky odstínu. Pokud máte rády výrazné odstíny, které přesto vypadají elegantně, tak si tento nenechte ujít. V nabídce mají asi 20 odstínu, tak věřím, že si vyberete. A pokud vás tento lak a značka zaujala, podívejte se na celou nabídku. Značka Avril totiž nabízí i makeupy, pudry, řasenky, oční stíny, rtěnky, tvářenky apod.


JAK SE VÁM TENTO LAK LÍBÍ? ZNÁTE ZNAČKU AVRIL?





A ještě jedno rychlé vánoční razítkovací zdobení :))


Děkuji zastoupení NuSpring za poskytnutí laku na vyzkoušení.

22 komentářů:

  1. Značku neznám, ale lak vypadá úžasně! Mile mě překvapila i jeho cena :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné Vánoční nehty! Ty razítka jsou boží!

    OdpovědětVymazat
  3. tuhle značku neznám, ale tuhle barvu laku (i rtěnky) miluji! :) ještě na tvých nádherných nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta je luxusní :) Na vánoce jak dělaná :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  5. nádherná barva a moc pěkné zdobení a máš teda pěkné nehty :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Značku neznám, barva je krásná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ach můj bože, úplně mi to vyrazilo dech, nádherné fotky!!

    OdpovědětVymazat
  8. Znacku neznam, ale odstin je vazne nadherny.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)