Únorový Brandnooz Box

Ahoj :)

Dneska je na řadě další zelená krabička plná jídla alias Brandnooz Box. První letošní vydání mě hodně zklamalo, což jste mohli číst v článku, proto jsem byla zvědavá, jak dopadne únorový. Přijde mi, že je tolik možných produktů, které by tam mohly být, ale tak nějak se všechno opakuje dokola. Jaké produkty se ukrývaly v únorové krabičce a zda tam bylo o něco nového, se dozvíte v článku.






Žvýkačky Chupa Chups - ty neurazí, ale ani se nekonalo nějaké nadšení. Do kabelky se hodí, ale myslím, že se v Brandnooz boxech už několikrát objevily.

7 DAYS Cake Bar jahoda - jemný piškotový řez s jahodovým džemem jsem v boxíku našla ráda, protože takové rychlé svačinky na zahnání chutí jsou fajn. Běžně je ale nekupuji, tak je dobré, že jsem ochutnala alespoň něco nového, co mi zachutnalo.

Wasa sandwich sýr s rajčaty a bazalkou - opět další taková svačinka, sice píší, že zdravá, ale nejsem si moc jistá, co zdravého tam je, ale jak říkám - na občasnou rychlou sváču to stačí. Zatím jsem ještě nezkoušela.

Čaj Lipton Lemon & Ginger, to je taky klasika, které ale není nikdy dost. Čaje mám ráda, Lipton jako značku taky, takže čaje určitě vítám. Ještě mám ale nějakou zásobu, takže tento si asi vezmu do práce.

Boneco Majolka - mám takový pocit, že snad ob jeden box je tam nějaká majolka. Pro mě je klasika od Hellmann´s, takže ani nějak nemám potřebu zkoušet a hlavně kupovat nějaké jiné. Nicméně, vyhazovat ji nebudu a určitě se u nás spotřebuje.

Semtex - limitovaná edice s přichutí granátového jablka. Energy drinky nepiju pravidelně, jenom občas, takže tento hned otevřel přítel. Samozřejmě jsem musela ochutnat, protože jsem byla zvědavá na chuť granátového jablka a musím říct, že špatné to nebylo a klidně bych si ho někdy koupila znovu.

Nealkoholický sladový nápoj White Bear příchuť jablko a v další variantě příchuť jahoda - abych pravdu řekla, tak mě moc takové drinky nelákají, protože mi přijdou hrozně moc sladké. Já ředím i džus a z litrového si udělám čtyřlitrový, takže jsem do bílého medvěda zatím neměla odvahu. Ale oceňuji, že se v Brandnooz boxu objevila nějaká nová značka.

V boxíku jsem našla i tyčinky Kornspitz od značky Havlík, které jsem neznala, ale upřímně mi všechny tyčinky přijdou stejné. V šuplíku mám ještě nějaké zásoby z předchozích vydání, takže to není zrovna něco, co bych v boxech viděla ráda.

K celozrnným toustům Racio nemám výhrady, ale taky si myslím, že se už nějaké podobné kdysi v boxech objevily a taky to není produkt, který zrovna vyhledávám.

A nakonec jsem objevila brambůrky Vrrruby od Bohemia, které jsou sice solené a ty já nerada, ale zrovna jsem na ně dostala chuť, tak jsem hned otevřela a ochutnala. Proto jsem je i zapomněla vyfotit, tak snad to omluvíte. Slané byly akorát, což oceňuji, protože já skoro vůbec nesolím a z klasických solených brambůrků se mi vždycky udělá špatně a můžu si vzít tak max. 3 lupínky. Tyto se mi zdály méně solené, takže za to palec nahoru.


A to je z únorového Brandnooz boxu vše. Celkově jsem spokojená, i když se tam opět našlo pár produktů, které se opakují, ale není tam nic, co bychom nespotřebovali. Objevilo se tam i pár nových produktů, které ráda ochutnám a poznám, takže únorové vydání získává pochvalu.

Ještě jedna poslední informace na závěr. Nyní si můžete objednat i druhé vydání Glanc Boxu, který není zaměřený na jídlo, ale na kosmetiku a hlavně drogerii do domácnosti. Což je fajn, protože oproti klasickým boxům vyloženě jenom s kosmetikou je to příjemná změna. A co si budeme podívat, drogerie do domácnosti je také potřebná. Tak se podívejte na stránky Brandnooz Boxu.


 JAK SE VÁM ÚNOROVÉ VYDÁNÍ LÍBILO? MÁTE V PLÁNU OBJEDNAT I GLANZ BOX? 

















10 komentářů:

Děkuji za komentář :)