Glanc Box II.

Ahoj všichni :)

Pokud mě sledujete i na Facebooku, tak víte, že jsem si objednala druhé vydání Glanz boxu, což je taková krabička s drogerií pro celou domácnost. Ten nápad se mi moc líbil, protože nemusíme mít vždycky vyloženě jenom kosmetiku, ale i něco praktického do domácnosti. A co si budeme povídat, uklízet a prát asi musí každý z nás. První vydání mě příjemně překvapilo, tak jsem byla zvědavá, co se bude ukrývat v tomto. Pojďte se mrknout semnou :)





Jako první jsem z boxu vylovila aviváž Silan Soft & Oils. Tuto řadu mám hodně ráda, protože obsahuje esenciální oleje a oblečení po vyprání voní opravdu nádherně. U nás se pere často a hodně, takže se aviváže střídají raz dva a Silan se rozhodně neztratí.

V Glanc boxu bylo také něco pro milovníky kosmetiky a to z kategorie péče o pleť, konkrétně krém Detox & Defence od Dermacolu. Protože mám v zásobě pleťových krémů opravdu hodně, tento poputuje dál, ale určitě mi nevadí, že v boxíku byl. Věřím totiž, že ne každý má v šuplíku plnou zásobu, jako já.

Sprchových gelů taky není dost a hlavně mám radost, když dostanu nějaký, který bych asi jen tak nekoupila. Preferuji totiž levnější sprcháče, ale ráda vyzkouším nějaké dražší a Yves Rocher mi udělal velkou radost. Dokonce přeskočil tu velkou čekací frontu, ve které je asi 20 sprcháčů a hned jsem ho odnesla do koupelny, abych ho spotřebovala co nejdříve.

Jako další se v boxu ukrývala zubní pasta Zendium, kterou už jsem jednou zkoušela. Je na moje poměry celkem drahá, protože na to, kolik stojí, mi nepřišla ničím lepší, než klasické zubní pasty. Nejčastěji kupuji Signal nebo Colgate, které stojí pár korun a střídám to s dražším Meridolem nebo Sensodyne. Zendium sice nebyla špatná, ale na můj vkus až tak nepěnila, takže jsem měla pocit, že ji potřebuji použít více, než u klasických past a tím pádem rychleji mizela.

Univerzální čisticí ubrousky od značky Savo, s vůní levandule a z nové řady bez chloru. Tak ty určitě ráda vyzkouším, protože ubrousků na úklid u nás není nikdy dost. Opět je to něco, co bych si sama od sebe jen tak nekoupila, protože mi přijdou drahé, ale ráda je vyzkouším.

A na konec tu máme Domestos Power 5 aneb koule do záchodu. To je taková klasika, kterou asi každý zná. Neurazí, ale ani nenadchne :)


Jsem z celkového obsahu druhého vydání Glanc boxu spokojená? Rozhodně ano. Řekla bych, že mi udělal větší radost, než jídelní, u kterého se to pořád opakuje. Zubní pasta už je v koupelně, Silan také, sprchový gel jsem hned také začala používat a koule do WC jsou už také na svém místě :) Ubrousky určitě využiji při nějakém větším úklidu a akorát pleťový krém poputuje dál, protože by u mě zbytečně ležel. Za mě tedy naprostá spokojenost a v krabici jsem našla skvělé pomocníky do domácnosti. Jsem ráda, že se všechno nemusí točit jenom kolem kosmetiky, ale taky někdo myslí na celou domácnost :)


 JAK SE VÁM DRUHÉ VYDÁNÍ GLANC BOXU LÍBÍ? OBJEDNALY JSTE? JSTE SPOKOJENÉ?










14 komentářů:

  1. Podle me se povedl. Nejvetsi radost mi udelal sprchac od YR, ten jsem fakt necekala. Jinak pasta nepeni, protoze neobsahuje penici slozku, me to nijak zvlast nevadi.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám právě raději pěnivé, ale na druhou stranu to není nic hrozného, že nepění :) sprcháč YR jsem taky nečekala, když už tak nějaký klasický drogérkový, takže jsem byla mile překvapená :)

      Vymazat
  2. Mě by se tohle vydání, také moc líbilo :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. Boxík by mě taky moc potěšil. Ráda bych vyzkoušela ty čistící ubrousky, ještě jsem nic podobného na úklid neměla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem taky nadšená, udělalo mi radost a využiju úplně všechno :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pěkné věci v něm obsažené. Mě samotné by se hodilo téměř vše, bohužel jediná pasta Zendium mi nějak nesedla a přijde mi jako každá jiná, takže mi nepřijde ideální v obchodě chtít za ní 90 kč a víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to máme stejný názor a hlavně mi vadí, že nepění, pak mám pocit, že si zuby vůbec nečistím :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)