Flormar - Squashed Raspberry

Zdravím :)

S blížícím se létem už pomalu odsouvám tmavší barvy a volím spíše výraznější a hravé odstíny. Když jsem nedávno zaběhla do Rossmanna, samozřejmě jsem nemohla přehlédnout stojan se značkou Flormar. A to bych nebyla já, kdybych se nezasekla u laků na nehty. Naštěstí jsem si odnesla jenom jeden, protože jsem je doposud nezkoušela. Jak se mi s lakem pracovalo, jak mi vyhovoval a hlavně jak vypadá, se podívejte do dnešního článku.




Odstín FC13 Squashed Raspberry plně odpovídá svému názvu, protože se lahvičce ukrývají šťavnaté rozmačkané maliny. Je to krásná výrazná barvička, která hlavně teď na léto bude dělat na nehtech parádu a zaručeně upoutá pozornost.

Lak slibuje krytí v jedné vrstvě, což splňuje, ale já jsem lakovala ve dvou slabších, které byly rychle zaschlé. Štěteček je delší, užší a rovně zastřižený a díky tekutější konzistenci se lakuje skvěle. Nemusíte se ale bát, že vám lak steče do kůžiček, se štětečkem se manipuluje dobře, takže během chvilky máte nalakováno. Po čtyřech dnech jsem odlakovávala, protože jsem měla chuť na změnu, ale lak vypadal pořád krásně. Navíc se i bez použití top coatu sám od sebe krásně leskl a nehty vypadaly stále jako čerstvě nalakované.

Laky z řady Full Color obsahují 8 ml, stojí 89 Kč a v nabídce mají asi 36 odstínů, tak se na ně v drogerii určitě mrkněte, stojí za to :) 

JAK SE VÁM TATO ŠŤAVNATÁ BARVIČKÁ LÍBÍ? MÁTE S LAKY FLORMAL ZKUŠENOSTI?










13 komentářů:

Děkuji za komentář :)