BNA challenge #23 - ovocné nehty

Ahooj :))

Témat do naší lakovací výzvy máme stále dost, ale na dnešní jsem se opravdu hodně těšila. Krásné počasí je tu a proto jsme vybraly nějaké, které se bude hodit k létu. A jak už z fotky asi vidíte, tématem byly ovocné nehty. Doufám, že se vám nehty budou líbit a už se můžete pustit do čtení :) 





Základ manikúry tvoří zelený lak od značky Etude House, který má roztomilý flakonek ve tvaru zmrzlinového kornoutku. Kupovala jsem ho už kdysi dávno na Ebay, ale stále lakuje jako nový. A je to můj jediný zelený lak, tak ani nebylo co rozmýšlet. Lakovala jsem ve dvou slabších vrstvách, které stačily k plnému krytí. Aby se dobře kreslilo, tak jsem lak nechala dostatečně zaschnout. Pak jsem pomocí bílého laku nakreslila bílé oválky a okolo nich čárky, které jsem pak vyplnila spoustou černých teček. A kiwi nehty jsou hotové.

Rychlé, snadné a na léto skvělý tip. Příště bych ještě více zvýraznila ty bílé čárky a bylo by to perfektní :)  Podívejte se k i Hance a Lili, tak si s tématem ovocných nehtů poradily.

JAK SE VÁM KIWI NEHTY LÍBÍ?








22 komentářů:

  1. Moc se povedly! Vypadají opravdu krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Wau, tak toto je vazne bomba! Naaaaaadherne, snad se podari i me😘😘😘

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. Francouzké kiwi je moc super! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Povedené, ale nemohu uvěřit že máš jen jeden zelený lak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo jo, opravdu jenom jeden :)) taky jsem z toho byla v šoku :DD

      Vymazat

Děkuji za komentář :)