Dubnový a květnový Brandnooz Box

Ahooj :)

Když mi minulý týden dorazil květnový Brandnooz box, tak jsem si uvědomila, že jsem vám úplně zapomněla ukázat ten dubnový. A s tím jsem byla tak spokojená, že by mě až mrzelo, kdybych vás o jeho obsah připravila. Tak se dneska podíváme, co se ukrývalo v květnovém, ale i dubnovém vydání.





Korunní Vitamin Sirup jsem zatím ještě nezkoušela, protože máme načatou šťávu od Jupí, ale rozhodně jsem ráda, že je v boxe něco, co tam ještě nebylo a můžeme ochutnat, něco nového.

Brambůrky také nesmí v boxe chybět, tentokrát tam byly Chio Barbecue, které měly být pálivější, ale přítel má pálivé rád, takže to ani nepostřehl, ale samozřejmě se po nich hned zaprášilo.




Staročeské sypání mě také překvapilo a hned druhý den jsem dělala lívanečky, protože jsem na ně už jenom kvůli tomu obalu dostala šílenou chuť.  Ale bohužel, nepochutnala jsem si, něco mi tam prostě nesedlo.

Za to ovesné kaše - ty já ráda. Sice si raději připravují vlastní a kupuji si ovesné vločky a pak vím přesně, co tam všechno dávám, ale byla to fajn příjemná změna oproti většině nezdravých jídel.




Jedlá želatina je také fajn změna a protože se u nás často peče, tak něco vymyslíte.

Rajčatový dip vítám a na grilovací sezónu se bude hodit.



Nescafé 3v1 jsem sice dříve mívala ráda, ale poslední dobou mi nějak přestalo chutnat, takže jsem až tak nebyla ráda, že se v boxe objevilo, ale u nás se vypije, o to strach nemám :)

To by nebyl Brandnooz bez nějakých žužínek, jak já říkám. Byly tam nějaké ovocné kytičky od Pedra, se kterými se popral přítel :)



BeBe sušenky jsou skvělou rychlou sváčou, zblajzla jsem je po cestě do práce, takže asi tak :)



Pivko se při fandění v hokoji hodila a z Alpra jsem udělala domácí panna cottu a byla to mňamka :)



Dubnový Brandnooz se mi moc líbil a jsem ráda, že se tam objevilo i něco nového a celkově mi složení tohoto vydání až na pár produktů sedlo a jsem spokojená :)




A teď se podíváme na květnovou zásilku.

Jako první jsem z balíčku vylovila proteinovou tyčinku Corny, kterou jsem neubránila a snědl ji přítel. Ale prý chutnala (i když - co jemu nechutná). Mentosky mi také zabavil, ale podařilo se mi ochutnat a jsou to prostě mentosky, co k tomu dodat. 



Capri Sonne jsem neměla snad sto let a ač moc na tyto pitíčka nejsem, protože mi přijdou šíleně sladká, s nikým jsem se nepodělila :D



Koření se určitě hodí, jenom je trošku škoda, že tyto byly v boxech už několikrát, protože jsme klidně mohli vyzkoušet něco nového.



To stejně platí i tu cideru Strongbow. Mám ho ráda, ale v boxech je poměrně často, takže žádné velké překvapení.



Ááááá .. už tu dlouho nebyl kečup, takže byla potřeba doplnit zásoby. Naštěstí nám zrovna doma docházel, tak se mi to hodilo, ale stejně. Uvítala bych třeba nějakou jinou značku.



Brambůrky - opět. Ale jsem ráda, že byly nesolené, protože ty jediný jsem schopna ochutnat a pár jich při filmu zobnout :)



Konečně něco nového, co mi udělalo radost - müsli, které já prostě můžu. Sice platí přesně to, jak u ovesné kaše, raději si všechno koupím sama, ale müsli snídaně jen tak neodmítnu.



Jak jsem byla spokojená s dubnovým vydáním, tak květnové mě zrovna moc neoslovilo. Snad všechno se už někdy v boxe objevilo a jediná záchrana bylo to müsli. Tím mi udělali radost, ale zbytek prostě nuda.


Jsem zvědavá, jaké bude červnové vydání a určitě mi dejte vědět, jestli jste dubnový nebo květnový Brandnooz měli a co na ně říkáte :) 
 

10 komentářů:

Děkuji za komentář :)