Červnový Brandnooz Box

Další měsíc je za námi a samozřejmě dorazila i zelená krabička plná jídla. Co se ukrývalo v červnovém Brandnooz boxu se dozvíte v dnešním článku :) 



Na Jupí sirup melounové mojito jsem byla opravdu zvědavá, protože jak meloun, tak i mojito miluju a překvapivě mi ta kombinace sedla. Příteli ale nechutná, prý mu ta kombinace nesedí, tak alespoň zbyde na dlouho jenom pro mě :) Vest tyčinky solené se nám doma ze všech boxů už začínají kupit a nějak na to nejsme. Hořčice Boneco Dijon Premium se u nás nikdy neztratí, ale opět nic nového a zajímavého. Fidorka ani žvýkačky Chupa Chups u nás také dlouho nezůstaly :) Hladkou dortovou mouku jsem dala mamce, protože peče dorty celkem často, tak alespoň vyzkouší Babiččinu volbu. Můj oblíbený StrongBow samozřejmě v letním vydání nesměl chybět a vůbec mi nevadí, že se objevují v boxech často. Pro nás úplná novinka - kolový nápoj Bittersweet Original, který nás nějak extra nezaujal - vypili jsme, ale znovu mít nemusíme. BeBe sušenky a Haribo kyselé proužky s ovocnými příchutěmi potěšily hlavně přítele, protože to on rád. Dále bylo v boxe sušené pekařské droždí a krémový prášek s vanilkovou příchutí, který určitě také spotřebujeme. A nakonec ještě ledové čaje Ahmad Tea Cold Brew, které jsem ještě nezkoušela, protože jsem na ně nějak pozapomněla, ale naštěstí dneska už má být zase sluníčko, tak si ledový čajík ráda dám.


 Když se nad tím zamyslím, pak se spousta věcí v boxech už někdy objevila, ale celkově se mi složení líbilo a vše nám doma udělalo radost. Za mě červen povedený a opět jsem zvědavá na další.

JAK SE LÍBIL ČERVNOVÝ BRANDNOOZ BOX VÁM? 















2 komentáře:

Děkuji za komentář :)