Paws by Eddie: Jane

Ahooj :)

I když mám v zásobě spoustu letních barviček, tu dnešní jsem vám musela ukázat co nejdříve. Tmavší laky přes léto až tak nevyhledávám, ale někdy prostě nejde odolat :) Však samy uvidíte.





Laky Paws by Eddie mají na lahvičce přívěšek ve tvaru kočky se srdíčkem, které je v daném odstínu laku. Je to sice jenom drobnost, ale vykouzlí úsměv na tváři.

Odstín Jane je tmavě modrá s milionem holografických třpytek. Také obsahuje fialovo-růžový shimmer. Na nehtech působí jako galaxie a vypadá opravdu krásně. Štěteček je delší, široký tak akorát a zastřižený rovně. Lakovalo se dobře, konzistence laku nebyla řídká ani tekutá a k plnému krytí stačí dvě vrstvy. Samozřejmě jsem tak krásnému odstínu nemohla jen tak odolat a lakovala jsem ho už třikrát a zdálo se mi, že při dalším lakování byla konzistence o něco hustější, ale stále se lakovalo dobře. Lak mi vydržel pět dní, pak se začal odlupovat. To je jediné, co musím vytknout, protože jsem zvyklá na výdrž delší. A ještě malá zajímavost na závěr - odstín Jane je inspirovaný postavou ze seriálu Rizzoli & Isles, na který nekoukám a neviděla jsem ani jeden díl. Budu ráda, když mi dáte vědět, jestli na seriál koukáte alespoň vy :)

Lak obsahuje 12 ml, stojí 339 Kč a koupíte ZDE. Což ano, je sice dost, ale vzhledem k tomu krásnému odstínu a tomu, že ho jen tak v drogerii neseženete, to není zase tak hrozné. Určitě si lak o to více při nošení užijete. Eshop je jak stvořený pro nehtové maniaky, protože tam seženete značky, které se poměrně těžko shánějí, např. A England, Crazy Polish Lady, FNUG, Foxy Paws Polish apod.

A to bych nebyla já, abych tak krásný odstín odlakovala bez zdobení. Nemohla jsem přestat myslet na tu kočičku na přívěsku a tak jsem mezi vodolepkama našla roztomilá koťátka :)


JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? CO ŘÍKÁTE NA VÝBĚR LAKŮ Z ESHOPU LAKILAKI?




















Děkuji eshopu lakilaki za poskytnutí laku k recenzi.

6 komentářů:

Děkuji za komentář :)