Recenze: Ultra Doux Délicatesse

Za poslední dobu se mi nashromáždilo nějak moc šamponů a vůbec nevím, který zkoušet dřív. Naštěstí mé vlasy nesnesou používání stejného šamponu více než jedno balení, tak alespoň mohu zkoušet novinky a hledat favority, ke kterým se po čase budu ráda vracet. A protože jsem už na dně nového Ultra Doux Délicatesse, přišla na řadu recenze.





Oficiální popis:
Garnier Ultra Doux vytvořil novou zklidňující a pečující recepturu speciálně navrženou pro jemné vlasy a citlivou pokožku hlavy. Složení kombinuje: rýžový krém, známý pro své pečující vlastnosti. Ovesné mléko, používané při péči o citlivou pokožku a vlasy. Ideální pro zklidnění a zjemnění citlivé pokožky hlavy. Určen pro jemné vlasy. Vlasy nezatěžuje. Testováno na citlivé pokožce hlavy. Bez parabenů.


Ultra Doux mám všeobecně celkem ráda, některé verze mi sednou více, s některými jsem naopak moc spokojená nebyla, ale čas od času Ultra Doux koupím. Byla jsem proto dost zvědavá, jaká bude novinka s rýžovým krémem a ovesným mlékem pod názvem Délicatesse. 

K balení nemám vůbec žádné výhrady, naopak se podle mě moc povedlo. Stejně jako u Fructis jsou Ultra Doux celkem barevné a v regálech se nedají přehlédnout, ale bílá varianta chyběla. Šampon už přes balení působí příjemně a čistě. A přesně tak tomu je i u obsahu. Šampon má tekutější konzistenci, ale sám o sobě je velmi příjemný, dobře napění a vlasy umyje tak, jak má. Vlasy opravdu nezatěžuje a zanechává je jemné, vzdušné a hladké na dotek. Nezaznamenala jsem ani větší mastnotu a to je i vzhledem k současnému počasí skvělý bonus. Nekonalo se ani svědění nebo nepříjemné pocity na pokožce. Šampon jsem používala společně s balzámem, po kterém se vlasy krásně leskly a šly snadno rozčesat. Ani balzám vlasy nezatížil, zůstaly jemné a hebké. Toto všechno bylo fajn, ke konci balení jsem už ale měla pocit, že mé vlasy potřebuji zase změnu, protože byly bez objemu a takové mdlé. Co mi ovšem hodně vadilo a kvůli tomu bych si tuto variantu znovu nekoupil, byla vůně. Ta mi za začátku sedla skvěle a byla jsem spokojená. Byla to taková ta čistá, příjemná vůně a sem tam zavonělo ovesné mléko. S delším používáním jsem vůni ovesného mléka začínala vnímat více a více a už jsem ji nemohla vystát. Vůně byla opravdu intenzivní a vzhledem k tomu, že si vlasy myji večer a vlasy mám lehce mokré, jsem ovesnou vůní cítila při usínání a bylo to strašné. Vůni jsem pak nesnášela už i v koupelně při samotném mytí. Balzámem se samozřejmě ještě zintenzivněla. Druhý den po umytí už cítit sice nebyla, ale opravdu mi zrovna tato kombinace nesedla.
 
Cenově se šampony i balzámy pohybují kolem 40 - 50 Kč. Já kupovala ZDE. Jsem ráda, že jsem tuto novinku vyzkoušela, byla jsem spokojená, škoda jen té vůně, která mi i přes prvotní nadšení opravdu nesedla.

UŽ JSTE ŘADU DÉLICATESSE ZKOUŠELY? SEDÍ VÁM TA VŮNĚ?











10 komentářů:

  1. Tuhle variantu mam urco v planu zkusit. Jsem zvedava, zda mi sedne ta vune.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ultra Doux som si veľmi obľúbila, takže ak zbadám v obchode túto radu, určite si ju kúpim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tento typ jsem ještě nezkoušela, nicméně šampony mi vždy sedly :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle jsem ještě nezkoušela, takže díky za tip :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já sem koupila a spokojená teda nejsem :/ moje jemné vlasy akorát ještě rychleji plihly,vůně mi nijak nevadila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám také jemné vlasy a zplihlé jsem je neměla :)
      o tom kosmetika je, ne vždycky sedne všem :)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)