💅 Mavala - Rose z jarní kolekce Delicate 💅

A máme tu poslední lak z jarní kolekce od Mavaly. Jak se říká  "to nejlepší naposled" zrovna v tomto případě platit nebude. Proč? To se dozvíte v článku.




Odstín č. 328 Rose je perlově růžová a hned jak jsem ji viděla v lahvičce, tak jsem tušila, že mi nebude sedět. Podobné odstíny totiž nevyhledávám a na nehtech se mi nelíbí. Přijdou mi takové retro a přijde mi, že mi ani nesluší. Lakovala jsem v jedné vrstvě a bylo vidět, že pruhuje. Další vrstva by to asi napravila, ale neměla jsem chuť lakovat dál. Řekla bych, že bude slušet více kratším nehtům a věřím, že si příznivce najde, ale pro mě tento odstín opravdu není. Naštěstí zbylé odstíny z jarní kolekce mi do noty padly všechny :)

Laky jsou k dostání ve FAnn parfumériích za doporučenou cenu 149 Kč / 5 ml.



▶▶▶ A CO TENTO ODSTÍN? LÍBÍ SE VÁM? ◀◀◀ 









*Děkuji PR zastoupení značky Mavala za zaslání laku k recenzi.

12 komentářů:

  1. Upřímně se mi tento moc nelíbí.. Nosila jsem takové jako hooodně mladá a už mi ta barva nějak není sympatická.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento odstín se mi moc nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tvé nehty to opravdu není ono. Ale odstín není až tak moc škaredý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ty pruhy nejsou nic moc, ale je fakt, že podobný odstíny tohle dělaj. V lahvičce je barva pěkná, na nehtech už tolik ne, ale co už, věřím, že někomu se líbit bude :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tato barva se mi moc líbí! Jsem taková princezna, takže za mě pecka! :D ♥ Je fakt, že ty pruhy jsou špatný, ale to podle mě tyhle perleťovky dělají snad všechny!
    Krásný článek! :) ♥
    ................................................................................................................................................................................
    Znám tě už moc dlouho a jsi mi hrozně milá a sympatická a hodňoučká (až je mi úplně blbý psát ti tohle, jak jsi miloučká! :D ) ! ♥ Mám tě moc ráda!!! ♥♥♥
    Mám také blog a je to něco, co miluju, a tak by mě nehorázně potěšilo, kdyby ses na můj blog podívala! Moc by mě zajímal tvůj názor!
    Uděláš mi tím největší radost na světě!
    Přeji ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)