Dubnový Brandnooz Box

Na konci dubna dorazila další zelená krabička plná jídla, tak se pojďte podívat, co se v novém Brandnooz boxu ukrývalo.





MENTOS Say Hello (37,5 g / 17,90 Kč)
Nové Mentos s pomerančovou a malinovou příchutí a jako bonus je na každém bonbonu obrázek. Trošku mi to připomnělo žluté mimoní Tic Tac, které jsem sháněla po celé republice, jenom kvůli obrázku :D Mentosky mám ráda, ale sama od sebe je nekupuju a vždycky ty nové příchutě ochutnám jenom díky tomu, že jsou v Brandnoozu.




MÁJKA s uzeným masem (100 g / 24,90 Kč)
Paštika s chutí uzeného masa a bez lepku. Tu určitě ráda ochutnám, protože čas od času ji koupíme, ale že bych po ní toužila, to moc ne :)




KOFILA design kolekce  (35 g / 12,90 Kč)
Čokoládová tyčinka s jemnou kávovou chutí v designové edici mi celkem udělala radost, protože sladkost ke kávě se hodí vždycky :)



ENERGIT Dextróza sport (14 tablet / 24,90 Kč)
Energit si pamatuju v těch plechových dózičkách a doma jsme ho měli vždy po ruce. Tato novinka mě proto dost zaujala. Dextróza je mnohosacharid, který představuje nejrychleji vstřebatelný zdroj energie. Energit je vhodný pro sportovce, pro těžce pracující lidi, ale i pro děti. V nabídce jsou dvě varianty. Varianta s tropickým ovocem je obohacena o hořčík a vitamín B a pomerančová verze obsahuje zvýšenou dávku vitamínu C.




DUPETKY solené/sezam (80 g, / 17,90 Kč)
Dupetky jsou tenké a pečené do křupava, ochucené mořskou solí nebo bílým a černým sezamem. Už jsem zahlédla i reklamu a ráda novinku ochutnám.



SEMTEX Energy drink (500 ml / 29,90 Kč)
Semtex je oficiálním partnerem českého hokeje a v této edici je dvanáct plechovek. Energy drinky čas od času piju a Semtex mi nevadí, takže k tomuto mám neutrální postoj.




MAGGI špagety Bolognese (57 g / 34,90 Kč)
Obsahují muškátový oříšek, panenský olivový olej, rozmarýn, vybranou zeleninu a bylinky. Mám takový pocit, že už v boxech byly, ale u nás se neztratí, protože špagety máme rádi. Ale raději omáčky děláme domácí.



MILKA I Love Maminka (120 g / 74,90 Kč)
Protože se blíží svátek matek, tak se v boxu objevila bonboniéra Milka, která určitě není na škodu :)



VITANA Steaková omáčka Barbecue (250 g / 39,90 Kč)
Barbecue omáčky, to je naše. A tato byla opravdu dobrá. Dokonce jsme ji za tu dobu, co dopisuju článek už stihli sníst. Dělali jsme i domácí burgery a všichni jsme si pochutnali :)




A z dubnového Brandnooz boxu je to vše. Barbecue omáčka parádní. Jsem ráda i za nové Mentos, Energit a Dupetky. Zbylé věci byly ale spíše průměrné, takže celkové hodnocení opět nic moc. Příště už ale opravdu čekám něco nadupaného :)

▶▶▶ CO NA DUBNOVÝ BRANDNOOZ BOX ŘÍKÁTE VY? ◀◀◀

4 komentáře:

  1. No tak já tento box hodnotím spíš záporně :(. Každý měsíc doufám, že bude lepší a pořád nic.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi jim už dochází nápady, co do boxů dávat. Nejvíce mě zaujala kofila a bonboniéra pro maminku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si myslím :( občas je tam sice nějaké překvápko, ale celkově nic moc :(

      Vymazat

Děkuji za komentář :)