💅 Mavala - Blue Mountains z letní kolekce Color Inspiration 💅

Modré laky na nehtech osobně moc nevyhledávám a ani je tak často nenosím, ale když jsem v lahvičce uviděla tento, zamilovala jsem. Proč? To se dozvíte v dnešním článku :)




Odstín č. 287 Blue Mountains je snad ta nejhezčí modrá, kterou jsem viděla. Věřte nebo ne, ale tak dokonalá modrá bude slušet všem. Ve skutečnosti vypadá stejně jako na fotkách, tak si udělejte představu a posuďte, zda se vám také líbí. Při lakování jsem měla pocit, že ležím na pláží a dívám se na oblohu, která je bez jediného mráčku.

Díky menšímu štětečku se vám podaří perfektní obloučky. Precizní manikúru si tento odstín opravdu zaslouží, tak si dejte záležet. Lakování vám půjde dobře i díky konzistenci, která je tekutější, takže lak krásně rozprostřete na celý nehet. Ale nemusíte se bát, že steče ke kůžičce. Lakovala jsem ve dvou slabších vrstvách, ale pigmentace není vůbec špatná. Protože jsem lakovala během chvilky celou kolekci, tak nemám vyzkoušenou dobu zaschnutí ani výdrž. Fotila jsem ale bez použití top coatu a vidíte, jak se lak krásně leskl i bez něj.

Za mě velké ANO. A jestli milujete modré odstíny, tento určitě musíte mít. Laky jsou k dostání ve FAnn parfumériích za doporučenou cenu 149 Kč / 5 ml.

▶▶▶ JAK SE VÁM TENTO ODSTÍN LÍBÍ? ◀◀◀









* Děkuji PR zastoupení značky Mavala za zaslání laku k recenzi.

8 komentářů:

Děkuji za komentář :)