Tetesept: koupel s Jednorožcem

Všichni milovníci jednorožců pozor. Tetesept má nově v nabídce jednorožčí koupel a není jen pro děti :) Tak mrkněte do článku. 




Růžová pěnová koupel s jahodovou vůní obsahuje mandlové mléko pro jemnou péči o citlivou dětskou pokožku. Koupel neobsahuje silikony, parafíny, konzervanty, alkalické složky ani minerální oleje. Použitá potravinářská barviva jsou zdravotně nezávadná a nezabarvují ani vanu, dětskou pokožku ani vlasy. Produkty jsou dermatologicky testované a vhodné pro děti od 3 let.


Koupel voní po jahodové žvýkačce a krásně vodu zahalí do tmavě růžové. Pěnu vytvoří bohatou, ale bohužel moc dlouho nevydrží. Během mého půl hodinového relaxu začala postupně opadávat. Vana po koupeli obarvená nebyla, pokožka také ne. V poslední době jsem se koupelím docela vyhýbala, protože mi zima hodně vysušila pokožku a nechtěla jsem ji zbytečně dráždit pěnou nebo solí, ale Jednorožec mi neuškodil. Obal má využití i během koupele. Pokud ho rozstřihnete podle naznačené linie, můžete děti zabavit maňáskem.

Jednorožce v akci najdete i na mém Instagramu (odkaz ZDE). Uvidíte jakou umí vykouzlit barvu a pěnu. 


Koupel Jednorožec (49,90 Kč) můžete koupit v drogériích dm a na e-shopu KupKosmetiku.cz. 



►►► JAK SE VÁM KOUPEL S JEDNOROŽCEM LÍBÍ?  ◄◄◄




*Děkuji eshopu kupkosmetiku.cz za zaslání produktu na vyzkoušení.

6 komentářů:

  1. Ta vůně musí být skvěle a nejen pro malé princezny :) škoda, že ale pěna dlouho nevydrží, to je pak v celku k ničemu. Se značkou Tetesept zkušenosti nemám, ale nečtu o ní recenzi poprvé.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  2. Jééé to je roztomilé :) Vůně musí být úžasná.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá krásně:D. A musí skvěle vonět:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)