Balea: pěny na ruce - stojí za to?

V poslední době jsem si hodně oblíbila pěnové sprchové gely a tělová mléka, proto když jsem v DM drogerii objevila pěny na ruce, neodolala jsem. Bohužel jsem asi díky balení měla velká očekávání a dnešní recenze nebude moc pozitivní. Více se dočtete v článku.



V nabídce jsou dvě vůně - Cake Pop s vůní mandlí a Raspberry Party a vůní malin. O něco více jsem se těšila na tu malinovou, protože mám raději sladší vůně, ale překvapivě mi více sedla mandlová. Ta totiž voní velmi příjemně po mandlích, občas jsem cítila kakao. Té malinové jsem už po čase měla plné tuby, protože voněla hodně sladce a intenzivně. Záleží tedy na vás, jakou vůni preferujete a pro jakou se rozhodnete. Vlastnosti mají obě úplně stejné a tam bohužel budu hodně kritická.


Pěna je sice hodně jemná, má velmi příjemnou nadýchanou texturu a roztírá se dobře, ale než se vstřebá, tak lepí. A není to nic příjemného. Občas jsem zvyklá s krémy na ruce nešetřit, ale ten ulepený pocit, to nechcete. Naštěstí se pěna rychle vsákne a nezanechává mastný pocit. Ale hydratace nulová. Absolutně nemám pocit, že by mi pěna něco dala. Na občasné namazání během dne, je to fajn, ale na hodně suché ruce jsou tyto pěny naprosto nedostačující. Bohužel.


Pěna obsahuje 100 ml a stojí 39,90 Kč. Jednu pěnu mám doma na nočním stolku, druhou v práci a až je spotřebuji, tak další nebude potřeba kupovat.

+ příjemné vůně
+ jemná nadýchaná textura
+ cena
+ veganský produkt
- po nanesení lepivý pocit
- nulová hydratace


►►► UŽ JSTE TYTO PĚNY ZKOUŠELY?  VYHOVUJÍ VÁM? ◄◄◄ 





5 komentářů:

  1. To už jsou i pěny na ruce ? Tak aspoň si mi ušetřila korunky , protože, kdybych ji viděla, také bych ji určitě koupila 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, je to taková voňavá sranda, ale účinek nula nula nic.

    OdpovědětVymazat
  3. Přitom to vypadá tak roztomile, škoda. :) Aspoň jsem ušetřila :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Achjo, to mě mrzí. Vše v pěnové konzistenci mám ráda, proto jsem tajně doufala, že tví recenze na pěny bude kladná :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)