Sebamed slaví Den kůže

Sebamed se již po deváté zapojuje do oslav květnového Dne kůže. Den kůže každoročně připadá na 5.5. Tento den byl vybrán pro podobnost s přirozeným pH zdravé pokožky, které je 5,5. Značka Sebamed si připravila pro své zákazníky speciální nabídku. Po celý týden, od 30.4. do 7.5. je ve vybraných lékárnách, internetových lékárnách a na e- shopu Kupkosmetiku.cz možné zakoupit dospělé produkty Sebamed s 50% slevou.




Informace z tiskové zprávy:
Zdravá pokožka má již od dětství mírně kyselé pH, proto hovoříme o kyselém ochranném plášti pokožky, který nás chrání před vlivem patogenních mikroorganismů a bakterií. Pokud dojde k narušení pláště, například používáním nevhodných mycích prostředků nebo příliš častým mytím, pH pokožky se začne přibližovat k neutrálnímu, které je však ideálním prostředím právě pro patogenní organismy. Pokud dojde k narušení kyselého pláště pokožky používáním klasického mýdla obsahujícího alkalické složky (běžné má pH zhruba 12), trvá obnova na hodnotu pH 5,5 u zdravého jedince zhruba tři hodiny, u dětí a starších lidí je tato doba ještě delší. A čím déle tento proces trvá, tím vyšší je riziko poškození pokožky. V ohrožení jsou také lidé se sklony k atopickým ekzémům, s velmi suchou pokožkou či alergici, kteří by měli výběru mycích prostředků věnovat zvýšenou pozornost. U citlivé i normální pleti je vhodné postarat se o její hydrataci po mytí vhodným krémem, aby byl doplněn tukový filtr pokožky.

Většina žen věnuje tuto péči pleti obličeje, neměli bychom však zapomínat na ruce a pokožku celého těla, především na místa se sklonem k vysušování jako jsou lokty či kolena. Proto mají produkty značky Sebamed kyselé pH 5,5 a tím nenarušují ochranný kyselý plášť. Pokožka tak zůstává silná a plní svou základní funkci, tedy bariéry před nebezpečnými vnějšími vlivy a zůstávala krásná a bez podráždění.

Sebamed nabízí produkty pro mytí i péči o pokožku včetně deodorantů, šamponů a speciální řady pro problematickou i suchou pleť. Pro ty, kteří chtějí, aby jejich pleť zůstala mladá a krásná, nabízí řadu s obsahem Q10. Zkrátka portfolio, z kterého si vybere každý.


►►► Pokud máte od značky Sebamed oblíbené produkty nebo některé chcete vyzkoušet, tak neváhejte a využije slevy.◄◄◄

3 komentáře:

  1. Já jsem zkoušela jenom ten deodorant a za mě katastrofa :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem od Sebamed nic nezkoušela, ale je super že slaví den kůže :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)