Recenze: Řasenka Lash Millionaire All in One, Miss Sporty

Ahojky!

Zamilovala jsem se do letošního podzimu a to doslova :) Využívám proto každé volné chvilky a výletím jak jen to jde, ještě předtím než začne to období, kdy se mým společníkem na cestách stane deštník :)

Musím přiznat, že mě takovéto krásné dny opravdu hodně nabíjí energií a připravila jsem si pro vás hned několik článků :)

Dnes bych vám ráda představila mou nejoblíbenější řasenku, bez které už několik měsíců nemůžu existovat. A jaká to je?


Je to řasenka Lash Millionaire All in One od Miss Sporty. 

Nejprve musím zmínit, že kosmetika Miss Sporty nepatřila mezi mé favority a stojan s touto kosmetikou jsem v drogerii často prošla aniž bych se podívala co vůbec nabízí. Celkově mi přijde, že sortiment této značky je určen spíše pro mladší slečny.

Na druhou stranu ale musím říct, že se spokojím i s levnější kosmetikou, pokud splňuje to, co požaduji a právě u Miss Sporty jsem objevila pár výrobků, které opravdu za zmíňku stojí. Jedním z nich je právě tato řasenka.

Někdy na přelomu března - dubna mi došla má oblíbená řasenka od Oriflame, vyrazila jsem proto na lov :)  V košíčku už jsem měla jednu vybranou, ale do cesty se mi připletl stojan, kde byly zlevněné výrobky. Byla tam právě tato řasenka a stála jen 50Kč. Tak jsem si řekla, že za tu cenu ji prostě zkusím a uvidím, není zase tolik co ztratit :) A dobře jsem udělala :)

Z této řasenky se stala věc, na kteoru nedám dopustit a hodně dlouho ji za jinou nevyměním.


Klasicky začnu balením, ke kterému nemám žádné výhrady,  je černé se zlatým nápisem. Jen škoda, že se po čase začal oloupávat název, ale používám ji skoro každý den, takže toho už chudák semnou zažila hodně :)

Kartáček není ani malý, ani velký a velmi dobře se s ním manipuluje. Nejvíce se mí líbí, že náplň nebyla za začátku tak mokrá, jako u jiných řasenek, díky tomu mám řasy krásně oddělené a vůbec se mi neslepují.

Řasenka semnou vydrží celý den, bez jakéhokoliv obtisknutí nebo drolení. Škoda jen, že není voděodolná, ale několikrát semnou přežila i déšť a zvládla to na jedničku.
 
Co se týče objemu, tak to není žádný zázrak, řasy sice natočí a trošku prodlouží, ale objemu moc nedodá. Já ale preferuji spíše přirozený look, takže mi to vůbec nevadí. 
 
Takže jsem opravdu moc ráda, že jsem ji koupila, protože mě velmi mile překvapila. Mám ji něco málo přes půl roku, od té doby jsem vyzkoušela i jiné řasenky, ale vždy jsem se vrátila k této. Dokáže udělat s řasy přesně to, co potřebuji.





Pokud tedy hledáte nějakou novou řasenku a nebo chcete změnu, mrkněte na tuto. Stálá cena je tuším 89 Kč, což opravdu není moc. 

Ještě bych ráda zmínila, že každá si tu svou ,,pravou,, řasenku musíme nalézl sama, protože to co vyhovuje mě, nemusí vyhovavat vám :)

Krásný večer všem :) 
- A

8 komentářů:

  1. Mně bohužel podle fotky přijde, že ti řasenka vůbec řasy nezvýraznila.. Ale třeba je to jen můj pocit, řasenky od Miss Sporty jsem nezkoušela. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám řasy hrozně kraťounké, proto mi je tolik nezvýraznila:) a jak jsem psala, mám spíše ráda přirozený look, proto se ty řasy tak snažím i líčit jenom jemně :)

      Vymazat
  2. Řasenky od Miss Sporty mám velmi ráda a momentálně nejčastěji používám tu růžovou:)

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi takové přirozené nalíčení řas. :) Pouvažuju o ní. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mi vyhovuje taková řasenka v zeleném obalu :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já se dřív Miss Sporty vyhýbala, nikdy mi nepřišla jako něco kvalitního, ale totálně jsem si oblíbila tu jejich žlutou řasenku, ta mi fantasticky vyhovuje :)

    A ráda bych všechny pozvala na Giveaway o make-upy Maybelline :)
    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle řasenku jsem měla a nebyla vůbec špatná :)

    OdpovědětVymazat
  7. miss sporty mě poslední dobou překvapuje, zamilovala jsem se teď do té růžové řasenky a je dokonce lepší než imperial od dermacolu

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)