TOP 10 za říjen

Ahojky :)

Přemýšlela jsem jaký článek dnes napsat. Mám připraveno několik recenzí, ale aby nebylo vše jenom o nich, rozhodla jsem se, že jeden článek na začátku měsíce bude věnován produktům, které jsem si během posledního měsíce nejvíce oblíbila nebo nejvíce používala :)

Říjen utekl jak nic, proto je tu souhrn mých oblíbenců :)


TOP 10 - kosmetika

Šampon Panthenol, Dr. Müller
Zase je tu to období, kdy mi začaly hodně padat vlasy, takže jsem neváhala a hned vyrazila do lékárny pro šampon Panthenol. Musím říct, že šampon opravdu splňuje to, co slibuje. Až dopotřebuji toto balení, vrátím se zpět ke svým oblíbeným šamponům.
Recenzi jsem psala - zde  



Krém na ruce 2 in 1, Essence
Tento krém jsem si opravdu moc oblíbila a to až tak, že mám doma v zásobě ještě dva :) V blízké době bude recenze, takže se rozepíšu tam.

Lak na nehty, P2
Krásná podzimní barvička. Měla jsem ji na nehtech opravdu dlouho a vůbec se mi ji nechtělo odlakovávat.  Článek najdete zde

Lak na nehty s pískovým efektem, P2
Zamilovala jsem se do laků s pískovým efektem. Sice nemám moc ráda, když je kolem něčeho velký boom a pak to mají všichni, ale těmto lakům prostě nejde odolat. 
Více si můžete prohlédnout zde



Balzám na rty Love Lips, Dermacol
Když byla akce na značku Dermacol 1+1, k makeupu jsem si vybrala tento balzámek. Balzámů mám doma opravdu spousty, přesto jsem tento chtěla zkusit. Nejvíce mě zaujal odstín č. 02 Liebe. Rty jenom jemně zabarví, vypadají  proto velmi přirozeně. Na rtech působí příjemně, hydratuje průměrně, i přesto jsem si ho oblíbila.

Dlouhotrvající rtěnka, Essence
Tato rtěnka pro mě byla velkým překvapením. Věděla jsem, že Essence má v nabídce pár nových rtěnek, zkusila jsem proto jednu z nich. Mám odstín č. 09 wear berries - a je to náááádherná barvička. Nemám ráda příliš rudé rtěnky, nechtěla jsem ale nosit nude rtěnky, proto jsem sáhla po této. Rty zbarví jemně do fialova a dodá jim opravdu šmrnc :)



Makeup Renew Lift, Rimmel
Ani nevím, kde jsem tento makeup koupila, ale na toto období mi vyhovuje perfektně. I když je to nejsvětlejší odstín 100 ivory, pokud ho porovnám s Match perfection je o dost tmavší. Krásně se ale zapracovává do pleti, neleze do vrásek a dělá přirozený look a to preferuji.

Řasenka Lash All in One Millionaire, Miss Sporty
Nedávno jsem psala tento článek, proto se nechci moc opakovat, ale zatím je tato řasenka má nejoblíbenější.



Paletka očních stínů Underess Me Too, MUA
Tuto paletku mám něco málo přes půl roku, ale až poslední dobou jsem si začala používat více. 
S těmito dvanácti stíny lze vykouzlit denní ale i večerní líčení. Obsahuje dva matné stíny, ostatní jsou se shimmerem. Je to neutrální paletka, najde tu dva velmi světlé stíny, hnědé stíny, zlatý, bronzový, ale i černý. Nejčastěji jsem používala světlý stín na celé víčko, zlatý a hnědý. A jako linku a nebo do vnějšího koutku ten černý.

Bronzer, P2
Musím se přiznat, že jsem nikdy bronzer nepoužívala, ale teď si nedovedu představit, že bych ho nepoužila. Tento jsem koupila v německé DM drogerii, je od značky P2 a stál 95 Kč. Obsahuje sice jemný shimmer, ale na tváři vůbec není vidět, proto jsem si ho oblíbila a navíc se s ním krásně konturuje. Článek s recenzí co nejdříve připravím.




A ještě jednou všichni společně :) 


A jaké byly vaše oblíbené produkty?
- A

9 komentářů:

  1. Rtěnka od Essence je opravdu super, taky ji mám ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnky od essence jsou fajn :) ale love lips taky :3

    PS. O ten krém je giveaway u mě na blogu ;) http://mariannebeauty.blogspot.cz/2013/11/gieaway-bitches.html

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi ta MUA paletka a rtěnka od Essence, budu muset jít omrknout odstíny. Minimálně jednu bych si chtěla pořídit. A dost mě zaujal ten šampón, taky mě teď trápí padání vlasů, takže díky za tip :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Balzámek od Dermacol mám ve velké oblibě. :) Ráda bych vyzkoušela nějaký voňavý krém na ruce od Essence (těším se hlavně na předvánoční limitky) a paletka MUA vypadá výborně, se značkou mám jen dobré zkušenosti. :) Miraculous Style

    OdpovědětVymazat
  5. Rtěnky od essence miluji, musím si přikoupit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji rtěnky od essence a jinak super blog :)

    OdpovědětVymazat
  7. Šampon vypadá zajímavě:)
    Já naštěstí zatím s padáním vlasů nemám nějaké problémy, ale aspoň už vím pro co jít až se i tohle u mě objeví:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)