Oblíbenci za léto 2014

Ahojky všem :)
 
Asi jste si všimly, že jsem nepsala oblíbence za červen, červenec a ani za srpen. Vysvětlení je jednoduché - oblíbené produkty by se tam opakovaly asi stále dokola. Proto jsem se rozhodla, že sepíšu oblíbence za celé léto a aby to nebylo jenom o kosmetice, připsala jsem i pár nekosmetických favoritů za toto léto.

Doufám, že jste si léto dostatečně užily a třeba si na něj při čtení tohoto článku alespoň trošku vzpomenete :)



Začneme dekorativní kosmetikou. Té nebylo zase tolik, protože jsem se snažila dávat na pleť co nejméně a někdy jsem se nelíčila skoro vůbec. Pár favoritů, které jsem ale používala opakovaně, se ale našlo :)

Jednoznačným favoritem se stala řasenka SENZA od kosmetiky MOJE (recenze ZDE). Dělá neskutečně krásné řasy a používám ji opravdu každý den. Pokud jsem potřebovala voděodolnou, sáhla jsem po Essence (recenze ZDE). A za poslední dny jsem si oblíbila novou řasenku od Astoru, na kterou chystám samostatnou recenzi :)
Už začínám vidět první výsledky, díky séru Realash, takže ho používám opravdu ráda :)



Zůstaneme u očí a je mi to až trapné, ale Naked paletka je pro mě prostě top a vím, že mi s ní líčení vydrží opravdu celý den. Když jsem se líčila narychlo, sahala jsem po Color Tattoo (recenze ZDE) nebo po triu očních stínů od kosmetiky MOJE (recenze ZDE).



Makeupy jsem moc nepoužívala, protože jsem pleť měla docela hezkou (ťuk ťuk ťuk). Pokud jsme jeli někam na výlet, tak jsem volila kombinaci Dermacolu a Rimmelu. Po Rimmelu se v létě maličko lesknu, ale odstínem mi sedí perfektně. Zatímco Dermacol mi odstínem (i když je to č.1) nesedí, za to na pleti vypadá senzačně. Takže jsem je smíchala a měla jsem perfektní makeup :))
Koncem léta jsem začala používat BB od NYC, které pleť jenom jemně sjednotilo a to mi stačilo.
U pudrů jsem zůstala u mé klasiky - Loreal.



Sem tam se mi udělal i nějaký pupínek, takže jsem nedokonalosti musela trošku zamaskovat. Skvělým pomocníkem mi samozřejmě byl korektor od Catrice a začala jsem se seznamovat s korektorem od Sephory (na který bude recenze později, protože pořád nevím, co si o něm mám myslet).



Asi začínám přicházet na chuť tvářenkám, protože jsem do své rutiny v líčení zahrnula i tvářenku. Používala jsem tu od kosmetiky MOJE (recenze ZDE) a docela jsme si sedly.
Nesměl chybět rozjasňovač a jelikož mám jenom jeden a to od Benefitu, byla to jasná volba.
Nevynechávala jsem ani bronzer. Přes léto miluju tento od P2, který je z letní limitky a je naprosto skvělý. Sice obsahuje jemňoulinké třpytečky, ale ty nejsou vidět a barva mi sedí také skvěle (i na světlé, neopálené pleti)



Pomaloučku začínám přicházet na chuť i rtěnkám. Sice bych pořád dala ruku do ohně za své rtěnko - balzámky, ale rtěnky začínám používat víc a víc. Nejčastěji jsem používala Essence, Sleek a P2.
Z těch rtěnko - balzámků samozřejmě můj oblíbený Astor, Babylips a také lesky a rtěnky od kosmetiky MOJE. A poslední dobou jsem ze zadních řad vytáhla rtěnku od Lorealu.



I z pečující kosmetiky jsem si našla oblíbence, které jsem používala celé léto.

Absolutně jsem se zamilovala do meruňkového peelingu od Freemana. Bože, proč jsem si ho koupila až tak pozdě? Společně se šmoulí maskou (recenze ZDE) jsem svou pleť příjemně hýčkala.
Na odličování jsem používala opět mého velkého favorita a to odličovač od Sephory (recenze ZDE).



Značka Farmona a její tělový peeling a pěna do koupele taky nepřišly nazmar. Kdo by si taky nechtěl dopřávat krásné voňavé koupele, že? :)



K létu patří i úžasně voňavoučké sprchové gely, takže sprcháče od Balei mi dělaly skvělé společníky.



Vláskům se osvědčila péče od Aussie, kterou jsem konečně dopotřebovala a už se můžu vrhnout na zkoušení jiných šamponů. Ale k Aussie se určitě a brzy ráda vrátím, protože s mými vlasy dělá opravdu zázraky.
Vlasy jsem také chránila sprejem od Misshy (recenze ZDE).


I když mi moc nesedla ta vůně, deodorant Rexona byl naprosto skvělým pomocníkem při pocení.
Hodně jsem si oblíbila vůni Donna Karan a mojí klasika od Beckhama byla taky jasná volba :)



O ruce nepřestávám pečovat ani v létě. Můj oblíbený krém na ruce od Essence (recenze ZDE) jsem střídala s krémem Primalona od Dr. Müllera. O kůžičku sem pečovala díky úžasnému Avoplexu od OPI.



S oblíbenými laky to bude trošku problém, protože se mi jich za léto nahromadilo hrozně moc a nebyl čas některý lakovat vícekrát. Za zmíňku ale stojí tyo - pískové laky od kosmetiky MOJE (recenze ZDE), skvělý a naprosto nepřekonatelný od Sparitual (recenze ZDE), jedna úžasná růžovka od NYC (recenze ZDE), dva od značky Jessica (recenze ZDE), Oriflame (ZDE a ZDE) a Astor (recenze ZDE).









Hodně jsem si oblíbila base a top coat od značky Jessica. Recenzi už pilně chystám, protože jsem moc spokojená :)



A teď něco málo z doplňků, které jsem přes léto ráda nosila :)
Kromě klasických šperků Swarovski jsem hodně nosila peříčkové náušnice, které krásně oživily outfit. Na krku jsem nosila jenom jednoduché řetízky, třeba se srdíčkem. Ruce mi zdobily magnetické náramky z Ebay a perličkové náramky (ten černý s koníkem je z dovolené z Andalusie).
Ke konci léta jsem si hodně oblíbila náramky od Verči (pokud se vám některý líbí, mrkněte sem).





Nesmí chybět ani něco dobrého k jídlu :))
Třešní a jahod jsem se někdy tak přecpávala, až jsem je několik dní nemohla ani vidět. Ty šílený vedra jsem přežívala díky meloun, zmrzlinám a skvělé ledové kávičce. Mlsala jsem Kinder čokoládu, kterou prostě absolutně miluju :)) K létu také patří grilování, takže mňamky na grilu byly u nás doma velmi často :)) A v těch vedrech ani nebyla chuť na něco těžkého, takže jsem často vařila jen kuřecí plátek, nebo nugetky nebo kuřecí a k tomu těstoviny :))













Z MÝCH OBLÍBENCŮ ZA LÉTO JE TO VŠE :))
CO JSTE SI OBLÍBILY V LÉTĚ VY? NĚJAKÉ MŇAMKY? :)

19 komentářů:

  1. Úžasný článek!! Díky za skvělé tipy :). Jsem ráda, že ta řasenka od MOJE dělá krásné řasy, protože jsem ji kupovala jako dárek. Ty máš ty nehty naprosto božský! A jak tam máš tu palmičku, to je nádhera. Hrníček s cupcakes je sladkej
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. V hodně věcech bychom se shodli, můj TOP oblíbenec za léto je Lip Butter od Astoru :) Jinak nádherné nehty, závidím a to jídlo...aaaa :))

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Uh! Balea sprcháče ma zabíjajú, nestíham ich kupovať ako krásne voňajú. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že hodně oblíbenců máme podobných. Paletka Naked je prostě úžasná a používám ji nejvíc ze všech svých paletek, řasenka Moje je taktéž skvělá, mám ráda i tu Seduction Codes od Astoru. High Beam taky hodně používám :-) i když to pro mě nejsou vyloženě oblíbenci za léto, tak jako se tyhle výrobky spíš staly mými kosmetickými stálicemi.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. V několika oblíbencích se shodujeme :).... jinak hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Catrice camouflage cream je super :). A už konečně musím vyzkoušet tu řasenku od Astor :).

    OdpovědětVymazat
  7. nugetky a kinder čokolády mňam :) nádherné náramky :)
    láká mě ta řasenka od Astoru :)

    OdpovědětVymazat
  8. Aussie šampónik som si kúpila už pred mesiacom, no ešte stále som sa k nemu nedostala... Rovnako mangový sprcháč na mňa čaká, som na tieto produkty veľmi zvedavá:-) Day By Day

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aussie určitě vyzkoušej co nejdříve :) já jsem ho měla doma snad rok a pak jsem litovala, že jsem ho nevyzkoušela dřív :))

      Vymazat
  9. Nalákala jsi mě na tu řasenku Moje, vlastně celkově mě ta značka dost zajímá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/spotrebovano-srpen-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem byla moc mile překvapená :) hodně produktů mi sedlo a staly se z nich mí oblíbenci :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)