"Nedělní lakování" - s Bourjois

Krásnou neděli všem :))

Nelenila jsem a na dnešek jsem připravila rovnou dva laky od Boujois, které se perfektně hodí k tomuto ročnímu období. Venku je pochmurno, takže na veselé a pastelové barvy nemám moc náladu, kromě červené, to je výjimka :) Pro odvážnější tu bude tmavě švestkový odstín a pro méně odvážné šedo-stříbrný odstín, který vůbec není k zahození :))

Tak se na tyto dva odstíny pojďte podrobněji kouknout :)



Oba laky jsou z kolekce 1 seconde, které mají gelovo-silikonovou texturu, kombinovanou s ultra precizním štětečkem pro perfektní výsledek v rekordním čase. Obal má evokovat Eiffelovu věž v Paříži, takže je poměrně velký. Mně se balení líbí, akorát pokud laky skladujete v nějaké krabičce, tak se tam na stojáka asi vejít nebudou. Toť má jediná výtka.

Štětečky jsou u obou laků široké, ale pracuje se s nimi dobře. Kdo má úzké nehty, tak si bude muset s lakováním dát záležet, ale když se chce, tak to jde. Jsou dobře zastřižené, takže s nimi krásně vykreslíte oblouček. Konzistenci mají skvělou, takže lakování zabere opravdu chvilku, tak jak laky slibují :)

Odstín č. 12 Rouge Obscur ukrývá tmavě vínovou barvu, která na nehtech vypadá opravdu úžasně. Je hodně výrazná, přesto působí elegantně. Lakovala jsem dvě slabé vrstvy, které byly zaschlé během chvilky. Při rychlém a neplánovaném lakování by klidně stačila vrstva jedna.

Pokud nemáte rády výrazné a odvážné odstíny, tak pro vás určitě bude odstín č. 19 Mauve Futuristic. Bylo těžké tu barvu popsat, je to šedo-stříbrná s perletí. Možná tam vidím i nádech do růžova, no tentokrát mi dal popis barvy opravdu zabrat. Ale odstín vidíte na fotkách, tak snad si obrázek utvoříte. Lakovala jsem dvě vrstvy, které také zaschly rychle. Musím se přiznat, že v lavičce se mi odstín moc nelíbil, ale když jsem ho nalakovala, ihned jsem změnila názor. Mým momentálně kratším nehtům sedl naprosto perfektně a já jsem si odstín oblíbila.

Ani u jednoho jsem neměla problém s výdrží, 5 dní semnou oba vydržely. Ale však to znáte, každý výdrž u stejného laku máme jinou.

Laky stojí 199 Kč a obsahují 9 ml. To není zrovna málo, ale já jsem s laky neměla žádný problém, takže za mě za to stojí. K dostání jsou např. v sítích parfumerií Sephora, Marionnaud či Douglas. Nebo v DM drogeriích - Palladium, Flora, Letňany, Č. Budějovice a další.

Děkuji PR zastoupení Bourjois, za poskytnutí laků k recenzi.


Mně se nakonec více zalíbil ten šedo-stříbrný, protože takový odstín zatím ve své sbírce nemám. A myslím, že mým nehtům fakt sluší, co myslíte?

MÁTE NĚJAKÝ LAK OD BOUJOIS? JSTE SPOKOJENÉ?
JAKY ODSTÍN SE LÍBÍ VÁM? VÝRAZNÝ NEBO TEN, CO OKOUZLIL MĚ?
 








38 komentářů:

  1. Ten švestkový je úžasný! Dokonale podzimní a elegantní...:)

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  2. Ta fialová je nádherná!
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ach ten švestkový, ten jsem neměla vidět. Nádhera!

    OdpovědětVymazat
  4. Vínový se mi líbí, ale ten druhý vypadá divně na nehtech, jako kdyby udělal tlustou vrstvu, nevím, fakt divné.

    OdpovědětVymazat
  5. Jé! Ten švestkový neboj jaký je fakt moc a moc krásný možná ho potřebuju. Na světlé shimmerové laky mě neužije vůbec.
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že ten švestkový je naprosto úžasný. Přesně moje barva! Ale ten tělovo-stříbrný je strašně nehezký. Dělá opticky tlusté nehty a ta barva mi příjde nemoderní.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono se to možná jenom zdá, ale ve skutečnosti vypadá fakt hezky :) alespoň teda pro mě :D

      Vymazat
  7. Me zaujaly oba odstiny.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Oba jsou krásné, ale ten švestkový vítězí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné jsou oba, ale překvapivě více se mi líbí ten šedo-stříbrný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé to jsem ráda :) on fakt ve skutečnosti vypadá hezky :))

      Vymazat
  10. Švestkový lak je nádherný! Doma mi takový chybí,takže je pravý čas se po něm mrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak šťastný výběr :)) Boujois má moc hezké odstíny :))

      Vymazat
  11. Ten šedivý vypadá skvěle!!! Mám dva z této řady a jsem taky spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak už jsme tři, co se nám líbí :) zatím vyhrává spíš ten švestkový :) ale ten šedý vypadal fakt moc hezky :))

      Vymazat
  12. fialová je prekrásna !! :) ale nechápem.. ja mám doma tiež jeden lak z tejto rady číslo 11, červenú a to schnútie je otrasné, stáva sa mi že si ich poobede nalakujem a keď idem v noci spať sa mi otlačia o vankúš a ráno mám celú manikúru v háji a to dávam len jednu slabú vrstvu .. s výdržou to tiež nie je nič moc :/ ..možno mám nejaký chybný kúsok alebo čo to.... ale ty máš prekrásny tvar nechtov !!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)) já jsem se schnutím problém vůbec neměla, ale jistota je rychleschnoucí top coat :) momentálně používám od Astoru a jsem moc spokojená :))

      Vymazat
  13. Včera jsem v DMku na Chodově okukovala Bourjois a opravdu nechápu,proč tu dekorativku mají tak drahou. To mně docela mrzí. Líbí se mi ten švestkový,pro mně podle fotek spíš vínový odstín

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo ty ceny jsou pecka :( ale čas od času je fajn si udělat radost, že? :))

      Vymazat
  14. Ten fialový je svetový..;)
    http://mimlovee.blogspot.sk/2014/11/winter-fashion-wishlist-giveaway.html pozývam ťa do GA

    OdpovědětVymazat
  15. I mě zaujala ta vínová, na tvých nehtech vypadá božsky:-))

    OdpovědětVymazat
  16. mňa viac zaujal ten tmavší, mám od Bourjois podobný len bordový, robila som s ním príspevok aj tu: http://mysweetstrawberries.blogspot.sk/2014/10/glitter-heart-on-my-nails.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)