Březnový Brandnooz Box

Ahojky :)

Hurááá, máme tu víkend. Ani nevíte, jak jsem se těšila :) Trošku dávám do kupy články, občas něco nafotím a hlavně relaxuji a nedělám si s ničím starosti :))

Proto bude dnešní článek takový oddechový, a protože minulý pátek dorazil březnový Brandnooz, podíváme se na jeho obsah. Asi už nemá cenu říkat, že jsem celkově z obsahu rozpačitá a pořád čekám, na nějakou bombu :)) Co myslíte, jak jsme si pochutnali tentokrát? :))




Kand Dijonská hořčice - už zase? Hmmm ... sice se u nás sní, ale chtělo by to něco jiného :)



Asterix a Obelix dětský nápoj s ovocnou příchutí - ten na mě nezbyl, protože ho hned vypil přítel. Říkal, že byl fajn, ale nic, co by si musel koupit znovu.




Krušovice desítka - ani pivo na mě nezbylo. V boxu bych ho vůbec mít nemusela, ale třeba za takový Cider bych se nezlobila :)) 
 


Vitana poctivá Majonéza - majonézu chválím, protože je od Vitany a většina asi zná tu od Hellmanns, takže konečně taky něco nového na ochutnání. Snad bude dobrá :)




Meggle Lactose Free smetana ke šlehání - taky se hodí :) Asi si zítra po obědě udělám zmrzlinový pohár s ovocem a rovnou šlehačku vyzkouším :) 



Balconi Wafers - sušenky už taky padly za vlast, měl je taťka a že by byly špatné, to neříkal :))
 


Chocoland jsem Kaštanová - ovšem je tu něco, co jsem si ukořistila pro sebe a na nervy, po celém týdnu to bylo opravdu skvělé :))




Corny big fruit - jen to uviděl přítel, byla pryč :)) Prý je fakt dobrá, takže budeme kupovat :)) A rádi příště vyzkoušíme jiné varianty.




Vest Makovky - opět něco dalšího na mlsání. Sice takové krekry nemusím, ale jednou na ně přijde čas :)




Bohemia Chips pečené kuře - nejsem si jistá, ale myslím, že toto novinka není, ale což :) Brambůrky už taky nejsou, přítel brambůrky ráda, takže není třeba se rozepisovat :)


Schwartau Extra - a nakonec něco pro mě :)) Borůvkové marmelády miluju, takže se na ni opravdu těším :))


A ještě byl v boxíku časopis Bydlení, který jsem prolistovala, ale klidně bych se bez něj obešl. Raději bych tam uvítala časopis o vaření :))


Jaký byl Brandnooz Box celkově? Za mě nic moc :( Velkou radost mi udělala marmeláda, majonéze od Vitany, šlehačka a na zub se hodila čokoládová tyčinka. Zbytek jsou nezdravé věci, které se hned sní a nic není. Pořád čekám na nějakou rýži, těstoviny apod.

Jen pro představu ukážu můj poslední nákup mlsek, které mi vždycky udělají neskutečnou radost :)) Proč se nějaké takové překvapení neobjeví v Brandnooz boxu? Nechceme pořád jenom sušenky a sladkosti :D

Ale to bych chtěla asi hodně, že? :)) 

CO NA BŘEZNOVÝ BRANDNOOZ BOX ŘÍKÁTE? CO BYSTE TAM CHTĚLY NAJÍT?


10 komentářů:

  1. Já jsem docela s boxem spokojená, bylo to určitě lepší než minulý měsíc ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že box vždy jen prohlížím na blozích a neláká mě. Kromě té borůvkové marmelády by mě totiž nepotěšilo nic, takže alespoň ušetřím ;) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to pivo mi přišlo na box docela zvláštní, Cider by byl určitě o hodně lepší :o)) Zaujala mě ta smetana ke šlehání a také chipsy. Sice nic zvláštního, ale zrovna teďka bych si je vážně dala :-D To samé borůvková marmeláda. Ta je jedna z mých nejoblíbenějších :)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. No to co sis koupila ty, se mi líbí více než celý brandnooz box :D

    OdpovědětVymazat
  5. Me se obsahove box libil.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)