BNA challenge #20 - jarní kytičky

Ahoj všem :)

Je tu první pondělí v měsíci a to znamená další díl naší lakovací výzvy. A protože se blíží jaro, tak jsme se dohodly, že dnešním tématem budou kytičky, protože ty k jaru prostě neodmyslitelně patří. Navíc, kytičky jsou pro nehtové nadšence skvělým tématem, protože kreativitě se meze nekladou. Jak jsem se tímto úkolem poprala, se podívejte v článku :)





Chtěla jsem vytvořit něco jednoduchého, přesto hravého, pestrého a veselého. Tak jsem si na pomoc vzala neonové kamínky, které jsem koupila v sadě na ebay. V sadě je spousta různých tvarů a hlavně spousta krásných pastelových a neonových barviček, takže pro moje účely naprosto parádní.


Hlavním hrdinou je tmavě fialovo vínová, která v sobě ukrývá jakési střípky. I když je to tmavá barva, i tak jsem se ji nebála použít na jarní zdobení, protože na nehtech vypadá elegantně. Je to odstín Strong od SpaRitual Gold. Poté jsem razítkovala bílé kytičky, na prsteníček celý vzor a na prostředníček a ukazováček jenom po poloviny. Na přechod mezi vzorem a čistým lakem jsem použila barevná kolečka, která jsem poskládala pod sebe. A to je celá dnešní manikúra. Opět - rychlá, snadná a zvládne to každý.

Snad se vám kytičky líbí a třeba jsem vás i inspirovala na jednoduchou a hravou jarní manikúru. Podívejte se k holkám, jak se úkolem popraly - Hanka a Victoria


JAK SE VÁM JARNÍ KVĚTINOVÝ MOTIV LÍBÍ? 











7 komentářů:

Děkuji za komentář :)