Garnier: nové anti-perspiranty 6v1

V dnešním článku najdete recenzi na nové anti-perspiranty Garnier. Cotton Clean pro milovnice vůně čistoty a Floral Fresh s příjemnou květinovou parfemací. Obě vůně jsou ve spreji nebo jako roll-on. Jak dopadly, se dozvíte v článku.




Anti-perspiranty z řady Garnier Mineral Protection nabízejí kompletní ochranu 6v1 pro vaši pokožku a také pro vaše oblečení. Obsahují přírodní absorpční minerál vulkanického původu, Mineralite, a účinně tak chrání pokožku před nepříjemným zápachem, nadměrným potem a podrážděním. Díky speciálnímu složení deodorantu se nemusíte obávat ani vzniku bílých či žlutých skvrn na vašem oblečení. Řada navíc obsahuje extrakt z moringy, který zabraňuje vzniku zápachu na pokožce a také přenosu deodorantu na oblečení. Také nabízí až 48h ochranu proti vlhkosti a nežádoucím pachům.


Nově najdete v nabídce dva druhy vůně:
- Cotton Clean pro milovnice vůně čistoty
- Floral Fresh s příjemnou květinovou parfemací.


Můžete vybírat ze dvou variant - sprej nebo roll-on. Osobně preferuji spíše tuhé deodoranty nebo spreje. S kuličkovými jsem si moc do noty nepadla, ale už jsem je dlouho nepoužívala, tak jsem se rozhodla je vyzkoušet. U obou variant mi více sedla parfemace Floral Fresh. Je výraznější, přesto svěží, řekla bych květinově-sladká a na těle moc příjemná. Vůně Cotton Clean je pro mě klasická pudrová vůně, ale chvilkama jsem měla pocit, že z ní cítím až moc "deodorantu" a spíše jsem se vracela k té květinové. U té jsem také měla pocit, že vydrží vonět o něco déle. A opět jsem si potvrdila, že kuličkové deodoranty nejsou pro mě. Snažila jsem se, ale dlouho se mě držel pocit mokrého podpaží a měla jsem takový pocit, že kuličkový nepomůže tolik, jak by měl. Naopak spreje jsem si hodně oblíbila, hlavně ten květinový. Na běžné nošení byly naprosto dostačující a zvládla jsem s nimi celý den. Záleží tedy na vás, zda vám vyhovují deodoranty ve spreji nebo spíše kuličkové, ale s Garnier asi nic nezkazíte.


Doporučená prodejná cena je 79,90 Kč, jako u ostatních deodorantů Garnier.


►►► JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI S DEODORANTY / ANTI-PERSPIRANTY GARNIER? VYHOVUJÍ VÁM SPÍŠE SPREJE NEBO ROLL-ON? ◄◄◄







* Děkuji zastoupení Garnier za zaslání novinek k recenzi.

3 komentáře:

  1. Já moc Garnier nepoužívám, ale nevypadá špatně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Ten fialový deodorant používám už hrozně dlouho a nemůžu si jej vynachválit, takže je super že jej trochu vylepšili, jelikož je to moje stálice a neobejdu se bez něj denně :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem ten růžový, ale hrozně jsem se po něm potila.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)