SpaRitual - Wellness Warrior

SpaRitual má v nabídce 35 nových odstínů prodyšných laků. Tyto laky zpevňují, hydratují a urychlují růst nehtů. Zabraňují loupání a lámání. Pokročilá kyslíková technologie s červeným čajem a mořskou řasou nehty posiluje. Laky jsou také 13 Free. Více informací a hlavně fotek krásného červeného odstínu najdete v článku. 



Jak už jsem psala v úvodu, SpaRitual rozšířil nabídku odstínů prodyšných laků, které se pyšní tím, že neobsahují 13 škodlivých látek - je to DBP, toluen, formaldehyd, formaldehydová pryskyřice, kafr, ethyl Tosylamide, xylen, Mehtylisothiazolinone (MIT), trifenylfosfát (TPP), monomethylether hydrochinonu (MEHQ / HQ), lepek, parabeny, suroviny živočišného původu.

Pokud se zajímáte o složení v kosmetice, tak není na škodu se zaměřit i na laky na nehty. S těmito laky od SpaRitual určitě nic nezkazíte a díky krásným odstínům si určitě vyberete ten správný. Jelikož jsem milovník červených nehtů, nemohla jsem si nechat ujít odstín Wellness Warrior. 


Wellness Warrior je naprosto překrásná červená, která na nehtech vypadá perfektně. Díky širšímu štětečku se snadno dostanete ke kůžičce a nalakovat zvládnete precizně. A to se hlavně od červených odstínů očekává. Tato červená sluší i kratším nehtům (článek se zdobením na kratších nehtech také bude), a hned nehty vypadají elegantně a sexy. Barva je hodně sytá a ke krytí by postačila jedna vrstva, já jsem ale ze zvyku dala dvě. Lak byl zaschlý rychle a na nehtech jsem ho měla skoro 14 dní a vydržel bez porušení. 

Lak obsahuje 15 ml, stojí 399 Kč a koupit můžete na eshopu SpaRitual. 

►►► JAK SE VÁM LÍBÍ TENTO ODSTÍN? ◄◄◄











* Děkuji zastoupení SpaRitual za zaslání laku k recenzi

15 komentářů:

  1. máš krásné nehty! :) mě se lámou a třepí, mám ale nějaké laky a olejíčky na opravu..ale měj na to čas :D
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji :)) momentálně mám nehty v hrozném stavu, ale snažím se je zase dát do pořádku :))

      Vymazat
  2. Zbožňuji tenhle červený odstín!! :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi, že je 13 free a je to krásný odstín. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Alice, máš moc krásné nehty. Barva laku je nádherná. Miluji červené nehty ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)