Tělové mléko pro lenochy :)

Ahojky všem :)

Určitě jste zaznamenaly, že Nivea přišla na trh s novinkou s Tělovými mléky do sprchy.
V obchodech můžeme najít hned dvě varianty těchto mlék, a to modrou pro suchou pokožku a bílou pro pokožku normální. Také si můžeme vybrat menší balení (250ml) nebo větší (400ml).


Abych pravdu řekla, skoro vůbec se tělovými mléky nemažu, moje pokožka je nevyžaduje, tak mi přijde zbytečné na sebe něco patlat :) Ovšem přes léto jsem se mazat musela. Měla jsem pokožku šíleně vysušenou z chlórové vody a ze sluníčka. Přišla proto vhodná doba tyto mléka vyzkoušet :)
Koupila jsem obě varianty a rovnou v té větší verzi :)

Mlékem se namažete rovnou ve vaně, po použítí klasického sprchové gelu a pak jenom opláchnete.
Musím říct, že přes léto mi tato mléka opravdu velmi pomohla, pokožku jsem neměla už tak napnutou a byla krásně hydratovaná. Zkoušela jsem obě varianty, ale nějaký velký rozdíl jsem mezi nimi nepocítila.

Veliké plus vidím v tom, že to ušetří opravdu hodně času. Rovnou se namažete ve sprše a nemusíte čekat až se mléko vstřebá. Kvůli tomu, že se ale pravidelně nemažu v tom nevidím žádný zázrak. 
Mléka teď už tak často nepoužívám, prostě když si vzpomenu, tak si vzpomenu. Ráda jsem je ale vyzkoušela a věřím, že si najdou spousty příznivců :)

Zkoušely jste už tato tělová mléka do sprchy ?
Krásný zbytek dne :)
- A

16 komentářů:

  1. Mléko jsem zkoušela ze vzorečku, ale na mě bohužel nemělo žádný efekt, jako bych nic nepoužila.

    R.

    ultimatechic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě hodně pomohlo přes léto, když jsem měla suchou pokožku, teď to také používám, ale žádné extra zázraky to nejsou :))

      Vymazat
  2. já mám to bílé a taky bohužel nic moc efekt, kromě po holení nohou, na to se hodí dobře. ale jinak nějaké šetření času v tom taky nevidím, tady se musím natřít a ješte to oplachovat (a to dost, jinak mi lepí), krémem se jenom natřu a hotovo (mám suflé Nivea a to je suchý hned, nemusím na nic čekat)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. po holení nohou je to skvělé, aspoň pak pokožka pak není tak podrážděná :)

      Vymazat
  3. Mám to modré, také jsem o něm psala, jestli si pamatuješ :) Takže říkáš, že to bílé je de facto stejné jako to modré, není v nich žádný extra rozdíl? Jinak jediné, co bych mu snad vytkla, je fakt, že se musí opravdu důkladně opláchnout, jinak jsem taková nepříjemně ulepená (a to mám pokožku opravdu hodně suchou).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem fakt žádný rozdíl nezaznamenala, ale může to být tím, že se vůbec mléky nemažu.

      Vymazat
  4. mléka jsem ještě nezkoušela.. tak nevím,zda si pro něj zajít nebo ne

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já sem dlouho přemýšlela, jestli se zkusit, nakonec sem ale přeci jenom dvě ukořistila, já sem v tom odolávání fakt hrozná :D

      Vymazat
  5. Já mám tyto tělová mléka moc ráda, doma mám zatím spoustu velkých vzorků, ale až dojdou tak si jistě pořídím velké balení. :) Miraculous Style Essence gel nails at home

    OdpovědětVymazat
  6. Ja pouzivam modre a na line dny to je to prave orechove :))

    sororessa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. To já se mažu ráda, pro mě je to naopak chvilka, kterou si úžívám, protože dělám něco pro sebe a nikdo mě neotravuje :D Takže já asi zůstanu u tělových mlík, i když jednou si tuhle Niveu asi zkusím, abych věděla, jaká je :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)