"Nedělní lakování" - další podzimní odstín

Ahojky všem :)

To nám ten týden zase rychle utekl, co? :)
Máme tu neděli a také pravidelnou rubriku, ve které vám představuji mé laky na nehty nebo nail art :) Dneska jsem opět chtěla své nehty zahalit do podzimního odstínu, proto padla volba na jeden nový úlovek od kosmetiky P2.


I když hodně ráda lakuji nehty do veselých a barevných odstínů, měla jsem chuť mým nehtům dopřát trochu podzimu a zahalila je do odstínu č. 020 business woman.

Těžko se mi popisuje tato barva, je to šedá a nádechem fialové :) Ne nehtech působí přirozeně a elegantně.

I když se na lahvičce píše Gel look polish, nevidím v tom žádný náznak gelového looku. Čekala jsem, že se bude třeba více lesknout, ale nic - prostě obyčejný lak. Na druhou stranu jsem počítala, že budu muset dát alespoň dvě vrstvy, ale velmi dobře kryl už v první vrstvě :)

Toto je můj první lak od kosmetiky P2 (když nepočítám pískové) a musím říct, že jsem mile překvapená. Stojí v přepočtu asi 50 - 60Kč, což je na drogerkové laky podle mě průměr. Mají na výběr fakt velkou škálu barev, jak klasické laky tak i odstíny s flitrama, pískové laky apod. Na nehtech mi s podlakem a nadlakem barva vydržela asi 6 dní a to od laků očekávám :) Určitě se podívám i po jiných odstínech, aby tomuto nebylo doma smutno :))




Krásnou a příjemnou neděli všem :)

P.S. pravděpodobně se příští týden chystám na menší (ehm ...čtete větší) nákupy do Německa a určitě se nevyhnu DMku a Rossmannu, takže pokud by někdo chtěl nějakou kosmetiku, tak mi písněte. Už si brousím zuby na Aussie, BabyLips, Nivea LipButter, kosmetiku P2, Manhattan a Rival de Loop :)
- A

11 komentářů:

  1. Barvička je moc pěkná:)
    Já mám tento podzim strašně oblíbenou tmavě fialovou, hrozně se mi to líbí v kombinaci hnědým popadaným listím venku:)

    OdpovědětVymazat
  2. Barva vypadá moc hezky a líbí se mi, že i jak píšeš, dobře kryje. Sama teď dávám přednost podzimním barvám a to jsem v létě nedala dopustit na neonky :)

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. děkuji moc všem za krásné komentáře :)

    OdpovědětVymazat
  4. úžasný odstín! příští nákup v Německu jednoznačně:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já už mám taky políčeno na nějaké nové odstíny do sbírky :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)