Objevy roku 2013

Ahojky!

První článek letošního roku bych ráda věnovala výrobkům, které mě v minulém roce mile překvapily, oblíbila jsem si je a staly se tak mými objevy roku 2013.


Pískové laky
Nejvějším objevem roku 2013 jsou pro mě jednoznačně pískové laky. Nejprve jsem je objevila u německé značky P2, první odstíny 010 adorable a 040 illegal jsem si natolik zamilovala, že jsem při další návštěvě DM drogerie koupila další tři a to 020 lovesome, 060 strict a 050 confidential.

Kosmetika Gabriella Salvete ale nezahálela a přišla na trh také s pískovými laky. Teď si přesně nejsem jistá, kolik přesně mají odstínů, ale přes 10 jich bude určitě.
A také Rimmel, Essence, Jordana a Rival de Loop vydali kolekce pískových laků.

Pískové laky jsem si opravdu moc oblíbila, poslední dobu je lakuji nejvíce. Bez problému mi na nehtech vydrží i týden a jako velké plus je určitě to, že když se mi občas někde odchlípne kousek laku, není problém hned dolakovat, aniž by to vypadalo špatně.

Bála jsem se, aby povrch nebyl moc hrubý a nezadrhávala jsem, ale s tím vůbec žádný problém nemám, vždy jsem nehty přelakovala silnější vrstvou top coatu nebo bezbarvého laku.





Olej do koupele, kiwi a karambola, Farmona
Značku Farmona jsem vůbec neznala a byla pro mě novinkou. Na veletrhu kosmetiky jsem si na zkoušku koupila 3 pěny do koupele a jeden peeling. S tou pěnou se cítím jako v ráji. Rozhodně to nejsou mé poslední kousky a už mám zálusk na další věci. V brzké době chystám recenzi na všechny produkty, které mám.

Sprej na vlasy Procure 365 Hair Mist, Missha, vůně Fresh Flower
Tento sprej jsem objevila v prvním Missha boxu, který byl vydán někdy v říjnu. Jelikož teď přes zimu fénuju vlasy skoro po každém umytí,  používám ho tedy celkem pravidelně a zatím mi ubyla čtvrtka, což je skvělé. Voní naprosto úžasně a připadám si jako, kdybych právě přišla od kadeřnice. Sprej mi vlasy nezatěžuje ani nemastí. Pokud mi nevydrží do léta, tak určitě koupím další, abych vlasy ochránila před sluníčkem.




Řasenka Lash Millionaire All in One od Miss Sporty
O této řasence jsem už psala recenzi. Splňuje všechny funkce, které od řasenky očekávám a navíc stojí pár korun.

Deodorant Secret va va vanilla
Nevěřila bych, že mi deodorant bude dělat takovou radost. Už dlouho jsem ho chtěla zkusit, ale bohužel se u nás neprodává, nakonec jsem ho ale dostala dárkem. Mám vůni vanilky a voní naprosto božsky celý den. Podrobnější recenzi chystám.

Color Tattoo, Maybelline,  odstín 40 Permanent Taupe
I když mám tento odstín jenom pár týdnů, stal se mým nejoblíbenějším a přesunul zbylých pět odsínů na dno šuplíku. Je to matná šedá barva a bez problému semnou tráví celý den. A když ráno nestíhám, není nic rychlejšího než pár tahů tímto odstínem. Recenzi se všemi šesti odstíny čekejte brzy.




Sada na úpravu obočí Complete Eyebrow kit, Famous
Tuto sadu jsem našla v některém z Ladyboxů a nejprve jsem jí nevěnovala příliš pozornosti. Ale později jsem si k ní našla cestu a stala se mou stálicí při úpravě obočí. Dokonce používám ten střední stín na konturování obličeje a nebo jako klasický stín. Takže se z této sady stala multifunkční věc a tak to má být :)

LipColor Butter od Astoru
Kosmetika Astor se mi těmito skvělými másličky na rty dostala více do podvědomí. Dříve jsem ji totiž v drogerii bez povšimnutí přešla. Tyto balzámky jsou ale skvělé a jsem ráda, že jsem je vyhrála, protože sama od sebe bych si je asi nekoupila. Mají na výběr krásné barvy, na rtech působí příjemně a hydratace taky celkem ujde. I přes to, že rty krášlí přibližně 3 hodinky je velmi ráda nosím. Recenzi na oba ostíny jsem psala zde.

Carmex
Už ani nevím, co bych ke Carmexu napsala víc. Nejprve mi vůbec nevyhovovala ta mentolová vůně, ale zvykla jsem si. Teď se z něj stal společník ve chvílích, kdy mé rty potřebují léčit.



Tělové mléko do sprchy, Nivea
Tato asi nejznámější novinka od Nivei mě ze začátku nechávala chladnou, ale v létě mi byla neskutečným pomocníkem. Měla jsem hrozně suchou pokožku a právě toto mléko mi pokožku krásně hydratovalo. Článek jsem o nich také psala. 

Krém na ruce, Essence
Recenzi jsem psala v tomto článku. I když jsem měla krémy, které hydratovaly více, tento mi sedl perfektně a hned jsem si musela koupit nový do zásoby.



Posilující balzám Goodbye damage, velmi poškozené vlasy, Garnier
Posilující šampon, normální a rychle se mastící vlasy, Garnier
Šampon Ultra Doux, vlasy se sklonem k vysušování, Garnier 

O všech těchto produktech budu psát podrobnější recenze a už teď můžu prozradit, že budou pozitivní. Ten zelený šampon mi sedl naprotosto perfektně a určitě se k němu znovu vrátím. Ultra Doux je sice určen pro vlasy se sklonem k vysušování a já mám vlasy mastné, i přesto mi vyhovovat. A kondicionér z řady Goodbye damage jsem si také velmi oblíbila, vlasy mi vůbec nezatížil, měla jsem je hebké a šly krásně rozčesat.



Duo tvářenka Dermacol, odstín 2
Tvářenky moc nepoužívám, ale toto duo mám ráda. Vydrží poměrně dlouho, jsou krásně pigmentované a nepráší. Navíc stojí pár korun a jsou dostupné v drogeriích.

Rtěnka Essence, odstín 09 wear berries
Pro mě asi největší překvapení od Essence, protože tyto nové rtěnky jsou skvělé. Nejvíce používám odstín 09, který mi sedl perfektně. Rtěnky jsou krémové a na rtech jsou velmi příjemné. Balení se také moc povedlo a působí elegantně. A za tu cenu? Musela jsem si pořídit ještě jeden odstín, který mám neustále v kabelce.




Shodneme se u některých produktů? Jaké byly vaše objevy roku 2013?

24 komentářů:

  1. Krásný článek, koukám, že jsi mě předběhla, já na tohle téma chci dělat zítra video, bude první, tak jsem docela nervózní :) Koukám, že se shodneme hlavně u laků, pískové laky jsou u mě taky tento rok jedničkou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na ty laky jsem úplně ujetá:D Mám pocit, že musím mít všechny....VŠECHNY! :)
    http://simushkainwonderland.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. S tou rtěnkou Essence souhlasim, taky ji mám v oblíbených, je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  4. ty pískové laky od P2 taky zbožňuju a lituju, že jsem si vzala jen dva
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky lituju, že jsem si jich nevzala víc :( doufám, že budou zase nějaké nové odstíny :)

      Vymazat
  5. Miluji tělové mléko do sprchy :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. já chci ten Illegal :-D

    OdpovědětVymazat
  7. pískové laky mám taky moc ráda, ale zatím jsem kromě Stars zkoušela jen Jordanu z boxu a je to dost síla - ošklivý efekt, extrémně škrábe (vím, že to tak trochu být má, ale tohle je vyloženě bolestivé) a po jednom umytí nádobí se mi všechny prsty oloupaly. teď nevím, co s ní :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že jsem si ho nekoupila a to jsem nad ním hodně uvažovala, ale viděla jsem tu texturu a nějak mě neoslovila, tak jsem udělala asi dobře :)

      Vymazat
  8. Moc hezky napsaný a velice inspirativní článek :-).

    OdpovědětVymazat
  9. Duo tvářenku od Dermacol si musím koupit;) Je na ní samá chvála a já si pokaždý říkám že jí nepotřebuju, ale stejně ji jednou koupim :D A rtěnku Essence mám zatím dvě a jsou super;)

    OdpovědětVymazat
  10. Velmi povedený článek. S několika věci se s tebou shodnu a další to máš v objevech tak na ně čtu také chválu a musím si je na zkoušku pořídit :) Ty laky od P2 jsou krásné, poslední dobou tato značka nějak zavalila české blogy koukám. Nevíš jestli se tato značka dá sehnat i někde v ČR? Docela ráda bych laky od této značky také vyzkoušela, ovšem do Německa to mám daleko abych si tam jela jen pro laky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem P2 objevila začátkem minulého roku a od té doby je to takový boom :) sice jsem nevyzkoušela všechny produkty, ale ty které jsem zkoušela byly skvělé :) laky nemají chybu, jsou levné, mají na výběr hodně odstínů a dlouho drží :) pak mám mono stíny, tam sice není extra velka pigmentace, ale co by člověk za 30Kč čekal :) pak jsem zkoušela linky ve fixu a ty drží celý den :) a bronzer z jedné limitky je můj nejoblíbější :)
      je škoda, že P2 není u nás, měla by podle mě úspěch :) já vždycky dostanu seznam od kamarádek, co chtěji a nakupuji jako divá :))

      Vymazat
  11. Aj ja mám rada pieskové laky :) Každý ten Carmex chváli, tak si ho sňád zaobstarám :) Kika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)