Utrácím penízky na veletrhu Interbeauty Prague + VLOG

Ahojky všem :)

Určitě všichni víte, že se v pátek a v sobotu konal veletrh Interbeauty Prague a to jsem si samozřejmě nemohla nechat ujít :) Sice jsem si něco málo koupila už na veletrhu World of Beauty & Spa, ale přece jenom jsem si musela udělat radost.

Ještě bych ráda zmínila, že se mi vždycky na Interbeauty líbilo o trošku víc, ale tentokrát se mi zdál World of Beauty & Spa o chlup lepší a to především díky zastoupení značek, které vystavovaly. Ale na druhou stranu na Interbeauty je stánek OPI, což je moje srdcovka a jela bych tam snad jenom kvůli tomuto stánku a teď prvně tam byla i kosmetika ELF (tak jsem si mohla všechno pořádně prohlédnout).

Vím, že spousta z vás má Prahu daleko, tak jsem se rozhodla, že vezmu foťák a něco pro vás natočím, abyste se na veletrh alespoň prostřednictvím videa taky mohly podívat :) Snad na vás dýchne ta příjemná atmosféra, protože já vždycky z veletrhu odjíždím jako mega velký sluníčko. Většina lidí je tam usměvavých, ochotných a příjemných, tak snad to bude z videa trošku poznat :)


VLOG Natočila jsem jak veletrh, tak i něco málo z Matějské pouti :)



Jako první jsem se zastavila u stánku ELF, protože jsme dorazily docela brzy a ještě nikdo tam nebyl. Všechno jsem tam omrkávala asi 10 minut a nakonec jsem vybrala dvoje oční stíny, které vypadají jako Color Tattoo a ty já miluju, tak uvidíme jaké budou tyto :)
Stříbrné jsou v odstínu Confetti a červeno-růžové jsou Soiree. Ještě jsem chtěla tu klasickou bázi, kterou ale neměli, tak jsem vybrala nějakou se shimmerem, tak na tu jsem taky zvědavá :)

Pak jsem se zastavila u stánku OPI, kde jsem byla jako v ráááááááji :) Hrozně moc se mi líbily ty nové kolekce, ale prostě jsem nemohla :(  Vybrala jsem klasickou červenou barvu, v odstínu Dutch Tulips (na fotkách je do růžova, ale je to klasická červená) a jeden modrý efektový lak v odstínu Last Friday Night (a teď si zpívám tu písničku) :D

U stánku Alessandro jsem vybrala maličký lak v meruňkové barvě.

Pak jsem neodolala meruňkové barvě se shimmerem od Chine Glaze, odstín Mimosa´s before Mani´s a jednomu krasavci od Nubaru v odstínu Geisha Blaze (krásná červeno-fialová barvička).

Jelikož mi dochází olejíček a zpevňovač musela jsem jít dokoupit další a proto jsem zamířila ke stánku Four Seasons. Koupila jsem tam ještě náhradní hroty do odlakovače v peru.

A nakonec jsem koupila peeling od značky Farmona s úžasnou melounovou vůní (a kdykoliv přičichnu, tak mám chuť na krásně vychlazeného melouna) :)

Ještě jsem si nechala nalakovat nehty Rocklackem. Nejsem moc spokojená s nalakováním, protože slečna pospíchala a některé prsty nenalakovala celé a někde jsou na laku bublinky a takové šmouhy. Určitě pak sepíšu článek s dojmy, ale zatím lak drží bez problému :)

Ceny si přesně už nepamatuji, ale:
ELF stíny cca 90 Kč (každý), ELF primer cca 40 Kč
OPI lak červený 175 Kč, OPI lak modrý 95 Kč
China Glaze lak 120 Kč, Nubar lak 120 Kč
Alessandro lak 49 Kč
olejíček Four Seasons 50 Kč, zpevňovač Four Seasons 50 Kč, náhradní hroty cca 50 Kč
peeling Farmona 45 Kč
nalakování Rocklacu - 120 Kč


Hned jsem zkusila porovnat odstíny s Color Tattoo :))


Color Tatoo - Metallic Pomegranate a ELF - Soiree





Letáčky a prospekty :)







Rocklac k akci :) 


A kdyby někoho zajímal můj outfit:
- bílé tričko Terranova (záda jsou krajkové a nebylo zrovna teplo, tak jsem pod tím měla ještě tílko)
- šedý přehoz F&F
- černá sukně KIK
- kabelka (netuším)
- boty vietnamci
- brýle C&A
- náušnice a náhrdelník Swarovski (ale na fotce nejsou vidět)


Tak já doufám, že se vám mé nakupy líbí a dejte mi vědět, jestli se vám líbí Rocklac a jestli jste ho někdy zkoušely :) 

26 komentářů:

  1. Co mi to děláš :-D
    Teď mi tu ta písnička hraje taky :-D

    Ach, na toho modrého opíka se těším... až ho někde uvidím u tebe. Video jsem skoukla poctivě včera večer ve vaně :-) Ideál :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď se tý písničky nemůžu zbavit :D
      předtím jsem se vůbec toho odstínu nevšimla, přečetla jsem si ho až teprve teď, když jsem psala článek :) a sama jsem na něj teda hoodně zvědavá a už se těším až mi se mi ten Rocklac ošoupe, abych mohla zkoušet :))

      Vymazat
  2. Můžeš mě dát návod jak se dá odolat narvaným regálům s laky OPI? Já za sebe si myslím, že to nejde =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kééž bych to věděla :D naštěstí semnou byla mamka a já jsem jí doma nakázala, ať mě krotí, že potřebuju šetřit :) a když jsem měla už dva laky vybrané, tak mě hned nahnala ke kase a pak jsme se stánku vyhýbaly obloukem :) ale jako klidně bych si tam alespoň 3 další vybrala :)
      ale třeba v Německu když jdu okolo OPI, tak mě to nebere, protože jsou moc drahé :D

      Vymazat
  3. Prej další tři...já bych si jich koupila tak 10 =D Budu teď objednávat z vídně kde je mají po 185,- tak kdyby si chtěla tak řekni a vezmu ti a pal pošlu, alespoň se podělíme na poštovným ;)

    OdpovědětVymazat
  4. nééé nééééé a néééééé :D budu dělat, jako bych toto nečetla :)

    OdpovědětVymazat
  5. dívej =D www.micky-nails.cz na to mě nalákala Cosmeticsandthings =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. néééé, to jsem fakt neměla :D kolekce OPI Alice in Wonderland - ta musí být má :DD

      Vymazat
    2. té sem si ani nevšimla =DDDDDD tak co, podělíme se? nebo až po výplatě? =P

      Vymazat
    3. My se dělili s HK photography zrovna minulý měsíc :-) Dokonce mají některé ve výprodeji za 133Kč

      Vymazat
    4. Ellen tak kdyby si chtěla, klidně se stebou podělím taky ;)

      Vymazat
    5. dááámy, já to nebudu raději ani číst :D potřebuji teď šetřit :D

      Vymazat
  6. Asi se nedá nic dělat, na další Interbeauty budu muset jet taky.. tak začnu šetřit :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Rocklac jsem nikdz nezkoušela. Jinak pěkně jsi pokoupila, hlavně ty laky (jak jinak :-D) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. viď? nejraději bych tam čapla celej OPI stojan a utííííkala :D

      Vymazat
  8. Já už několik let úspěšně odolávám veletrhu.. :)

    A.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojda,
    jukla jsem na celé video a asi jsi mě tam náhodou nenatočila :( Na konec jsem si vzala svítivé kalhoty, které byly o trošku delší než 3/4teční, ale zas byly o trošku kratší než dlouhé (a to bylo úmyslně =oD).
    Na Rock lak jsem se dívala a myslím si, že tam byla cena cca 290,- Kč. Ale nejsem si jistá, jestli jsem si to správně zapamatovala. To je asi lepší si koupit víc laků a prostřídat to, než mít 14 dní stejné nehty (z pohledu ceny).
    Přítel je z toho ještě tak paf (hlavně že si pokecal s Martinem Maxou), že mi včera večer řekl, že by si chtěl dojít na pedikůru =oD Tak uvažuju o tom, že nás objednám na ožírání nohou rybičkami =oD
    Ještě jednou děkuju za lístky! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahojky :) nemáš vůbec za co, já jsem ráda, že jsem ti mohla udělat radost a že se veletrh líbil :)
      já jsem přítele vzala jednou, protože mi na poslední chvíli odpadl doprovod a zasekl se u pole-dance a byl tam celý den, tak jsem si mohla v klidu nakupovat :D
      Rocklac jsem si nechala nalakovat ža 120Kč a k zakoupení byl za 260Kč, což na jednu stranu je celkem dost, ale zatím mi drží perfektně, nikde se neodloupnul a ani nemám nějaké rýhy. Nevýhoda jsou ty barvy, už mám totiž nutkání nalakovat jinou barvičku, takže by byla potřeba mít alespoň 3 barvičky a střídat to :))

      Vymazat
  10. Já už se na ten veletrh taky musím někdy podívat. Chtěla jsem na tenhle ale když jsem četla seznam vystavujících tak mě zaujal jen ELF a pak jsem byla naštvaná že tam byl i Sleek i když v seznamu nebyl uveden. Na podzim musím prostě vyrazit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to ti řeknu malé tajemství - zase bude na blogu soutěž a to v druhé polovině srpna :) takže zapsat do kalendáře a začít šetřit :DD

      Vymazat
    2. Už si spořím :-) A píšu si seznam přání :-)

      Vymazat
  11. Ach další článek z veletrhu .. snad se tam někdy v příslušnou dobu taky dostanu :D krásné věci sis pořídila. A máš moc pěkné nehty mimochodem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc - červenám se :))) v půlce sprna bude na blogu opět soutěž o lístky, tak se můžeš zapojit a třeba se na tebe usměje štěstí :))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)