Den otevřených dveří u OPI

Krásné páteční ráno,

Nemohla jsem si nechat ujít Den otevřených dveří u OPI, a proto jsem neváhala a vyrazila na obhlídku a na menší nákup. Včera v dopoledních hodinách jsem se ocitla v krásné prodejně a byla jsem obklopena úžasnými produkty a hlavně laky. Pořád jsem zastánce toho názoru, že u OPI si prostě každý najde tu svou barvičku a s prázdnou budete odcházet jen těžko :)

Ještě větší lákadlo byly velkoobchodní ceny, které byly více než příznivé a na některé sady byla i 50% sleva a to už se fakt vyplatí :) Musela jsem se hodně držet, abych neodcházela s nabouchanou taškou, ale šetřím penízky na dovču :) Ale hodně mě lákaly ty extra voňavé krémy, kterým na podzimním veletrhu určitě neodolám :)

Společnost, i když krátkou, mi dělala Lenka z blogu Mikrosvět by Ellen, která taky jen těžko odolávala krásným lakům. A u výprodejového košíčku byla celkem často a laky jí tak vábily, že se k němu hned několikrát vracela :)) Určitě se pak mrkněte, co pěkného si koupila ona :)

Nezapomeňte, že i dneska si můžete takhle výhodně zashoppingovat a nebo se můžete jenom mrknout, co mají pěkného. Pokud si nebudete s něčím jisty, školitelka paní Jitka vám určitě s výběrem pomůže, protože je moc sympatická a vyzná se :)


Něco málo jsem i natočila, tak se můžete virtuálně mrknout do obchodu a kochat se :)


A KDOPAK SE UŽ BYL U OPI PODÍVAT?


A ještě pár foteček :)












A kdopak si všimne krasavce od Sparitual? Toho jsem dostala od Lenky a už se těším, až mi bude dělat společnost na nehtech :)) 

Má láska k pískovým lakům je taková, že jsem je prostě musela mít. Jeden z nich asi poputuje do soutěže, nejspíš ten modrý, líbí se vám? :)

A ještě jsem chtěla vyzkoušet olejíček na kůžičku, určitě vám pak o něm napíšu :)

19 komentářů:

  1. Páni, občas lituju, že nebydlím blíž Praze. :D Jinak ten modrý je nejlepší! Úplně mě uchvátil... Od GS z těch Stars mám taky nejradši 08 Azzuro. Je tenhle podobný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ostuda a od GS mám pískový jenom jeden :D takže vůbec netuším, jestli jsou si podobný :) ale na to, že modré nemám ráda se mi tento fakt moc líbí :)

      Vymazat
    2. No tenhle vypadá na tej fotce, že má snad třpytečky do zlata, kdežto od GS je má stříbrné... To bych si dala říct, modrá a zlatá je jedna z nejúžasnějších kombinací! :)

      Jinak ty laky za 95... fakt lituju, že jsem tam nebyla... Jestli bude něco příští rok, už budu bydlet trochu blíž a musím jet! :)

      Vymazat
    3. tak teď mrkám na swatche a má je taky do stříbrna, název odstínu je "tiffany case" :)
      a pořád nevím jestli ho mám dát do soutěže nebo ne, protože se mi líbí opravdu hodně :)) ale asi na vás budu hodná :)

      Vymazat
    4. Já být tebou, tak si ho nechám, jsem lakomec. :D A ujíždím na krásných věcech. :D

      Vymazat
  2. nádhera!! ještě, že jsem nešla, těžko bych se ovládla a nic nekoupila :D měli tam tu ruskou limitku, nevíš? ta se mi líbila za poslední roky asi nejvíc

    OdpovědětVymazat
  3. Jela tam Blanka, tak snad se jí poštěstí a koupí mi to, co jsem si vybrala na eshopu =P Já tam jet ´, tak tam nechám celou výplatu =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. měla jsem co dělat :) ale pořád jsem v hlavě měla myšlenku, že musím šetřit na dovču :)

      Vymazat
  4. Souhlasím je to ráááj a u toho košíčku za 95,- korun bych byla pečená vařená :D ale zase to má výhodu Praha je trochu z ruky tak jsem alespoň ušetřila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. za to já jsem měla dneska nutkání se tam ještě jet podívat :DD

      Vymazat
  5. Dneska se tam chystám, košík za 95 Kč jistá volba!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak přeji hezký nákup :)) a košíček tě bude určitě vábit, jak jako nás :))

      Vymazat
  6. Jsem zvědavá, co povíš na ten olejíček, mně osobně přijde předražený a žádné zázraky se nekonaly. Ale pěkně voní.

    OdpovědětVymazat
  7. No hned mrknu na video, fotky jsou krásné ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)