Neonová kolekce 2014 od OPI a pozvánka na Den otevřených dveří

Krásnou neděli všem :)

Kdo mě sleduje i na Facebooku, tak již mohl zahlédnout, že ke mně doputovali tři krasavci v neonových barvách od OPI. A protože jsem byla šíleně zvědavá, samozřejmě jsem se hned pustila do lakování. Ještě bych ráda zmínila, že laky jsem získala díky spolupráci s OPI, to jen pro upřesnění.

Jak už z názvu kolekce vyplývá tak "Neon Collection Summer 2014" je laděna do neonových barev, které frčí snad každé léto. Je to první neonová kolekce, která je vyrobena v plných velikostech (předešlé byly pouze v menší verzi 3,75 ml) a měla by být ve stálé nabídce. Samozřejmě jsou ale v nabídce i menší verze (na ozkoušení všech odstínů ideální:)).

Kolekce obsahuje 6 barevných laků a jeden bílý base coat, který všem odstínům dodá "šťavnatější" neonový efekt. Můžete vybírat ze žluté, limetkové, hot pink, korálové, červené či fialové. Tři odstíny vám už zachviličku představím.

A pokud vás neonová kolekce zaujala, nebo máte rády OPI laky a nebo se chcete jenom mrknout na spooooustu krásných laků na jednom místě, ráda bych vás tedy tímto pozvala na Den otevřených dveří do OPI. Ten bude probíhat 28. - 30. května od 8:30 do 17:00 v Praze (Kateřinská 5, Praha 2). Budete mít možnost omrknout všechny laky, novinky, nechat si poradit od odborníků, ale hlavně - budou platit velkoobchodní ceny a to i pro laiky. A to je skvělé, protože možností, kdy koupit OPI laky za výhodné ceny není zrovna dost. Takže pokud pro vás není problém dojet do Prahy a brousíte si zuby na nějaký nový přírustek, proč toho nevyužít :)

Teď už ale zpátky k neonkám :) V článku si můžete přečíst, který odstín se mi líbí nejvíc a mám pro vás přichystanou i velkou nálož fotek.



Na neonky se můžete mrknout i ve videu, které jsem pro vás připravila :)



Na začátku ještě dodám, že mi všechny tři odstíny zaschly do polomatna a ten efekt se mi hrozně líbil. Navíc když už byl odstín polomatný, poznala jsem, že je dostatečně zaschlý.

První jsem lakovala limetkový odstín nazvaný You Are So Outta Lime! 
Asi víte, že modré a zelené laky u mě moc nevedou, ale tento jsem lakovala s chutí a odlakovávala jsem ho se smutným výrazem. Jak zaschnul do polomatna, tak to vypadalo opravdu moc hezky. Neřekla bych, že je to vyloženě neonová barva, protože už jsem viděla zelenou neonku, která zářila daleko víc. Tento odstín je spíš pastelově - neonový a to mi vyhovovalo skvěle. Top coat dodal limetkovému odstínu "šťávu" a nehty se krásně leskly.
Lakovala jsem tři slaboučké vrstvy a krytí bylo dokonalé a nehty nikde neprosvítaly. Co mě hodně potěšilo byl čas schnutí. První vrstva zaschla bleskurychle - než jsem stačila nalakovat palec, malíček už byl zaschlý. A po nalakování druhé a třetí vrstvy jsem čekala přibližně 5 minut a lak byl dokonale zaschlý, takže nehrozil nějaký malér. 
Co se týče lakování, zatím jsem s OPI neměla problém, lak totiž není ani hustý ani řídký, ale oproti fialkovému odstínu byl ale o maličko hustější.


Na pravou ruku jsem nalakovala fialový odstín nesoucí název Push and Pur-Pul.
Už když jsem ho viděla na prvních fotkách, ze všech se mi líbil nejvíc a když jsem ho uviděla na živo, byla z toho láska na první pohled. Tento odstín jen tak z ruky nedám a budu ho střežit jako oko v hlavě :)
Obecně platí, že aby vynikla neonová barva, doporučuje se pod samotnou barvu nalakovat bílou (proto je také v kolekci bílý lak). Já jsem ale nechtěla tak výraznou fialovou, proto jsem bílý podklad nepoužila. 
Lakovala jsem dvě slabé vrstvy a klidně jsem mohla nalakovat ještě jednu, ale mě to takto stačilo. Nehty jsem měla zahalené do tmavě fialové, která vypadala naprosto božsky. Byla tmavá - ale výrazná a nápaditá. A po nanesení top coatu se krása odstínu ještě umocnila.
Opět schnutí laku byla opravdu rychlovka a pracovalo se mi s ním o něco lépe než s limetkovým.

Zkoušela jsem pak lakovat i s bílým podkladem a ta barva - no už aby bylo léto. Barva přesně odpovídala té, kterou vidíte v lahvičce - je krásně výrazná a jen tak se nedá přehlédnout.


A poslední, korálový odstín s názvem Down to the Core-al dostala za úkol nalakovat mamka. Přemluvila jsem jí i k focení, ale až budu mít chvilku, nalakuji si tohoto krasavce i já.
Co mamka zaregistrovala jako první, byla délka schnutí. Hned na mě pokřikla, že ten lak schne nějak rychle a hned se pustila do lakování druhé vrstvy. Nechala nalakované dvě, ale vůbec bych se nebála dát ještě další.
Mamce se lakovalo dobře, ale ona už má za sebou několik stovek nalakování, protože dřív byla manikérka. Ale všeobecně si myslím, že začátečník s laky OPI nebude mít problém.
Opět lak zaschl do polomatna a krásné korálové barvě dominoval jemný shimmer. Po nanesené top coatu vynikla zářivá barva a lak vypadal moc krásně. Určitě ale lépe vynikne na opálené ruce, úplně se s tímto odstínem vidím někde na pláži s drinkem v ruce :)


Asi moc nemusím představovat štetečky, ale kdyby to přeci jenom někoho zajímalo, nafotila jsem je také. Ale u OPI jsem se štetečkem zatím problém neměla, jsou delší a užší a díky dobré rukojeti jde lakování snadno. U těch menších verzí to jde ale trošku hůř, protože rukojeť je maličká a štěteček je taky maličký :)

A výdrž? Mě většina laků vydrží v pohodě i 5 dní, u OPI laků jsem taky zatím neměla problém a jak fialový, tak limetkový jsem měla 4 dny a pouze u limetkového jsem měla u špiček kousek odloupnuto. Mamce vydržel lak jen 2 dny, protože si často umývá ruce, ale není to chyba laku, protože jí většina laků takto vydrží.


To je pro dnešek všechno :) Pokud by se vám nějaký odstín líbil a nutně ho potřebujete, můžete ho koupit ZDE. A nebo zavítejte na Den otevřených dveří :)

A teď už slibovaná nálož fotek. První část je bez top coatu, takže je vidět polomatný efekt a druhá část je focena s top coatem. 

ZAUJALA VÁS TATO KOLEKCE? JAKÝ ODSTÍN SE VÁM ZALÍBIL NEJVÍCE? A CHYSTÁTE SE NA DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ? 














A několik fotek s top coatem
















38 komentářů:

  1. To jsou opravdu nádherné barvičky!.A ta fialová, to je můj favorit! :) Na OPI si už docela dlouhou dobu brousím nehty (ne zuby :D), tak snad někdy vychytám nějakou akci. A pořád nemůžu z tvých nehtů - jsou tak krásné a dlouhé! :)
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc za pochvalu, teď jsem teda zkracovala, tak některé další fotky budou s kratšími nehty, ale snad mi zase brzo dorostou :))

      Vymazat
  2. Oo, ty jsou nádherné! Líbí se mi hlavně ten první zelený, ten mě zaujal na první pohled.

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ty jsou parádní! Nejvíc mě zaujal asi ten zelenej, ale šla bych do korálového :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten zelený a fialový, jedním slovem krása :)

    OdpovědětVymazat
  5. hmm, tak jak jsem si na ten korálový dělala zálusk, tak už se mi tolik nelíbí. na můj vkus je v něm moc toho shimmeru do modra :( takže se mi z nich nejvíc líbí ten fialový. ale z téhle kolekce si asi nakonec žádný brát nebudu, chtěla bych už jen ten růžový a těch už mám tolik... snad budou mít ten Kremlin!
    a jdeš na tu akci? já dorazím asi hned první den ráno, tak jestli se tam třeba potkáme :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na 90% půjdu hned první den a taky ráno, tak to by bylo fajn, kdybychom se tam potkaly :) ale nechci nic slibovat, protože nevím, jak na tom budu s prací :) ale kdyby mi to vyšlo, tak bych ti písla :))

      Vymazat
    2. a já budu doufat, že mi to vyjde :) kdyby to bylo o víkend, tak není co řešit :)

      Vymazat
    3. Děvčata, docela ráda bych zrovna vás dvě potkala (protože jestli tam vyrazím, tak taky první den ráno, ať je na výběr), nechtěly byste se domluvit a třeba to spojit s nějakým kafíčkem potom? :)

      Vymazat
    4. jéé to by bylo super, takový babinec :) během příštího týdne budu vědět, jak na tom budu s prací ... zatím nic nechci zakřiknout :(

      Vymazat
    5. Nebudeme předbíhat, ale budu moc ráda, když nám to vyjde, dej nějak vědět :-)

      Vymazat
  6. Ou všechny tři vypadají božsky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ten zelený a fialový je úžasný. Nikdy bych neřekla, že polo-matný finnish může vypadat tak dobře. Moc se mi líbí.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ani jsem nevěděla, že budou schnout do polomatna, ale příjemně mě to překvapilo :))

      Vymazat
  8. nejhezčí je ten fialový ikdyž nní skoro vůbec neonovej =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak jsem ho pak zkoušela na bílý podklad, tak trošku svítil - ale neonově ne, to ani ten zelený :)

      Vymazat
  9. Růžový se mi nelíbí, limetkový je perfektní a ten fialový... Ten mi bere dech, ten je dokonalý!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se už líbil na promo fotce a na živo je mnohem krásnější :) a líbí se mi, že když se nepoužije bílý podklad tak není tak výrazný, takže se dá třeba nosit i do práce :)

      Vymazat
  10. Ty laky mají skvostné barvy! :) Asi bych úplně nevyužila ten limetkový, ale fialový a růžový určitě - zvlášť nyní po sundání gelových nehtů. Jen by se mi možná líbila ještě větší výdrž, teď mi to přijde jako nevýhoda, když jsem mohla mít třeba 3 týdny krásně upravené nehty. Je ale pravda, že s mírnými odrosty už to také ale nebylo pěkné. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a gelovky už nebudeš mít? já jsem je dřív mívala, ale jak mi rychle rostou nehty, tak mě nebavilo doplňovat :)

      Vymazat
    2. Teď nechám nehty zase chvíli v klidu a pak uvidím, třeba se mi po nich v létě zase zasteskne. :) Také mě to nebaví doplňovat, ale na druhou stranu zase nemám ráda krátkou výdrž laku a odlupování po pár dnech. :/ Se mnou je to holt těžké.. :D

      Vymazat
    3. a nezkoušela jsi ten Rocklac? o ten se člověk taky nemusí dlouho starat :)

      Vymazat
  11. No nejvíc mě zaujal ten zelený - to je barvička !!! A chválím moc pěkné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Páni, tak to jsem ani nevěděla, že OPI taky spolupracuje s blogy. Nepokrytě závidím :)
    Tyhle laky mě moc nechytly, zaujala by mě původně ta korálová, ale nakonec mi to přijde nějaké moc třpytivé a dokonce hodně podobnou od OPI už mám, jen bude asi méně křiklavá. Nevadí, ušetřím :) takže nakonec se mi víc líbí ta fialová, i když třeba taková modrá by mohla být též dost fajn, ale kvůli jednomu nadšenému letnímu lakování bych si ho nepořídila no :-(
    Jinak obecně k OPI lakům - za mě jsou nejlepší, ale to neznamená, že by mi snad na nehtech nějak vydržely, jen to oproti ostatním není den, ale třeba maximálně 3 dny, pak už hrůza :-( Velmi oceňuji jejich bájo štěteček, ideál. A výběr odstínů taky super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zatím jsem byla taky vždycky s OPI spokojená, pracuje se mi s nimi skvěle a přesně jak píšeš - ten výběr odstínů je prostě úžasný, vždycky když vidím na veletrhu ty stojany, tak je to fakt nadlidský úkol si vybrat odstín :))

      Vymazat
  13. Moc krásné barvičky, strašně jsi mě navnadila. Já mám od OPI dva ty pískové, modrý a oranžovočervený. Na modrý jsem psala u sebe recenzi. Jinak máš nádherné nehty, krásný tvar. Já mám své teď trochu zlámané, jak se hrabu v záhonech :-) Takže tiše závidím :-) - samozřejmě v dobrém :-) A den otevřených dveří asi využiji, protože laky OPI jsem si strašně oblíbila co jsem si první koupila na INTERBEAUTY :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem teď zkracovala, nějak jsem byla líná se o nehty starat, tak doufám, že mi zase brzy dorostou :)) a jaké pískové máš? já bych taky právě chtěla zkusit nějaký pískový :))

      Vymazat
    2. Koukni na blogu, tam je recenze na odstín Tiffany Case, včera jsem na článek ještě dělala update ohledně výdrže a fotky po 4 dnech. Zde je odkaz http://www.beautykoktejl.eu/category/menu/nehty/ A ten druhý je v odstínu Jinx (odkaz na článek o nákupu http://www.beautykoktejl.eu/vylet-na-interbeauty-nakupy/) Ten jsem ale ještě na nehtech nezkoušela. Myslela jsem že bude mít premieru na mých, ale dcerka si ho nakonec vyžádala, tak ho měla první on :-) (jen slabounkou vrstvičku). Až budu mít čas, tak ti napíšu na FB a můžeme se domluvit na spolupráci s naším eshopem, určitě znáš :-) (www.cosmetics4you.cz)

      Vymazat
  14. Ach, ten fialovej na bílém podkladu musí být naprosto dokonalý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je nejkrásnější :)) časem s ním udělám nějaký nailart, aby byl pořádně vidět v akci :))

      Vymazat
  15. Sama lakům moc neholduju, ale tyhle bych brala všechny. Mají naprosto originální barvy. Hlavně ta zelená je parádní.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)