Představení nové značky "Kosmetika MOJE" + kreativní soutěž

Ahojky všem :)

Asi víte, že i když mám ve své kosmetické sbírce několik stálých oblíbenců, které bych za nic nevyměnila, tak moc ráda zkouším i produkty nové a v tuto chvíli zkouším produkty od nové kosmetické značky MOJE. Na tuto značku jsem narazila na veletrhu Interbeauty, zaujalo mě totiž, že se jedná o českou kosmetiku a také se mi zalíbily obaly - jsou totiž jednoduché a podle mě v jednoduchosti je krása. Bohužel jsem se nějak nechala uchvátit laky na nehty a na kosmetiku MOJE jsem pak nějak pozapomněla. Doma jsem ale pečlivě studovala katalog, který jsem jediný stihla ukořistit a také jsem pročítala webové stránky. A čím více jsem prohlížela produkty, tím více mě kosmetika MOJE lákala.

A díky úžasné spolupráci právě s kosmetikou MOJE, za kterou tímto ještě jednou moc děkuji, mám možnost výrobky vyzkoušet a jelikož si velmi vážím vás - svých čtenářů, společně jsme si pro vás přichystaly skvělou soutěž. 

Doufám, že se vám soutěž bude líbit, protože to nebude jen tak jednoduché a že se Vám značka MOJE zalíbí, tak jako mě.



Kosmetika MOJE byla založena v roce 2013, což je teprve nedávno a to týmem českých profesionálů. Produkty a jednotlivé odstíny jsou vytvářeny tak, aby pokryly co nejširší spektrum žen v ČR. Motto značky zní "Krása pro každý den" a hlásá kombinaci kvality a příznivé ceny. Samozřejmě jsou všechny informace na obalech s českými popisky a pomáhají tak ke správné aplikaci.

Sortiment značky zatím není tak široký, ale mě osobně nejvíce zaujal BIO balzám na rty, matující kompaktní pudr, trio očních stínů, řasenka BEST a jakožto milovnice laků jsem samozřejmě nemohla přehlédnout laky s pískovým efektem (hlavně ten červený).

Momentálně zkouším hned několik výrobků a to:
- tužku na oči s vitamínem E
- automatickou tužku na oči
- tekuté oční linky
- všechny řasenky, které jsou v nabídce
- matující kompaktní pudr
- růž na tváře
- trio očních stínů
- všechny BIO balzámy na rty, které jsou v nabídce
- klasické a pískové laky

Brzy tedy můžete na blogu čekat recenze na všechny tyto výrobky. Porovnám kartáčky řasenek, protože každý je úplně jiný, zaměřím se na pigmentaci a výdrž stínů a tvářenky, výdrž očních linek, hydrataci balzámu, taky jsem zvědavá jestli bude hezky matovat pudr a samozřejmě se i mrkneme na některé odstíny laků.

Všechny produkty si ale můžete prohlédnout v KATALOGU a pročíst si může i SLOŽENÍ nabízených výrobků. A taky je důležité vědět, kde kosmetiku MOJE můžete zakoupit, zde naleznete seznam PRODEJEN.


A samozřejmě, jak jsem psala v úvodu, tak mám pro vás připravené překvapení. Tři z vás mohou vyhrát dárkový balíček kosmetiky MOJE. 

Balíčky č. 1 a č. 2 obsahují:
- matující kompaktní pudr odstín č. 1
- hebvábně jemnou růž
- oční stíny TRIO odstín č. 10
- BIO balzám na rty 3 v 1 - pšenice
- automatickou tužku na oči
- tekuté oční linky 
a řasenku MAXI

Balíček č. 3 obsahuje:
- matující kompaktní pudr odstín č. 2
- hebvábně jemnou růž
- oční stíny TRIO odstín č. 10
- BIO balzám na rty 3 v 1 - rakytník
- automatickou tužku na oči
- tekuté oční linky 
a řasenku MAXI




Dlouho jsem přemýšlela, co bych zadala za úkol, aby to nebylo zase tak jednoduché, ale při pohledu z okna a pak na výherní balíčky mi to bylo hned jasné.

A úkol tedy zní - vytvořit koláž na téma "Jaro a kosmetika MOJE". Mrkněte tedy na webové stránky, vyberte si tam produkty, které vás nejvíce zaujaly a pak s nimi vytvořte nějakou pěknou koláž s motivy jara.

Zúčastnit soutěže se může kdokoliv, stačí mít jenom trošku představivost a chvilku trpělivosti. Fantazii se meze nekladou, nechám to jen na vás a nechám se překvapit. Také budu ráda když dáte "LIKE" na Facebookové stránky kosmetiky MOJE, aby vám neunikly žádné novinky.

Soutěžní koláž mi tedy posílejte na email aliceinwonderlandcz@gmail.com, do předmětu prosím napište "Koláž kosmetika MOJE" a napište mi také své jméno nebo přezdívku. Budu se snažit všem zpátky odepsat, abyste měly jistotu, že mi email dorazil. Ovšem nejsem robot a u mailu nesedím celý den, prosím tedy o strpení, pokud bych ale během pěti dnů neodepsala, prosím zašlete mi email znovu. Posílat koláže mi můžete ode dneška až do 18.5.2014 (a prosím každý jenom jednu koláž, aby to bylo spravedlivé).

Až budu mít všechny soutěžní koláže, tak je vyvěsím na Facebook, kde si je všechny můžete prohlédnout a také hlasovat. Hlasování bude probíhat od 19.5. do soboty 31.5.

V neděli 1. června jednu výherní koláž vyberu já, druhou vybere zastoupení kosmetiky MOJE a autorka koláže s největším počtem "LIKE" také získá dárkový balíček. To je férové, ne?

To je pro dnešek vše, já doufám, že se vám soutěž bude líbit a očekávám plno krásných koláží. A pokud máte nějaké dotazy, ptejte se :)

A ještě mě zajímá, jestli kosmetiku MOJE znáte a zda vás některé produkty zaujaly :)

26 komentářů:

  1. jujky, tak to určitě zkusím, ta kosmetika se mi líbí moc..

    OdpovědětVymazat
  2. To vypadá pěkně :-) Možná to v rámci prokrastinace zkusim ;-) :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuhle značku jsem narazila asi před 2 měsíci a taky mě očarovala :) A ty jejich balzámy jsou tak úžasné!
    - Elma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a jaký máš? já od rána balzámuju Rakytníkem :))

      Vymazat
    2. Já mám brusinku a zbožňuju tu vůni :) Vybírala jsem právě mezi ní a rakytníkem. Tak příště zkusím ten :)
      - Elma

      Vymazat
    3. mě překvapivě nejvíc voní ta pšenice, voní mi jako nějaké sladké bonbony :)

      Vymazat
  4. Kosmetiku neznám, teda teď na mě párkrát vykoukla z nějakých blogů, ale vyzkoušenou nemám, jen co chytnu tvořivou, asi se pustím do koláže :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak novinky mě vždycky moc lákají ..mám na to 10 dnů, tak snad něco vykoukám My Small Happinesses

    OdpovědětVymazat
  6. A já bych to přejmenovala na "tvoje" =oD
    Chtěla jsem udělat koláž, ale pak jsem zjistila, že tady mám trošku jiný program, tak až budu na noťasovi, tak jdu do toho! =o)

    OdpovědětVymazat
  7. Tuto novou značku kosmetiky jsem již zaregistrovala a docela se mi zalíbila, ale ještě jsem nic nezkoušela. Jinak nápad s tou koláží je super, zkusím něco vytvořit.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. no tak pařeniště to není, ale jarní je to stejně =D zkusím to a uvidíme =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  9. Teď o téhle kosmetice všude čtu :) asi bude fakt fajn, tak doufám, že ji někde seženu! (E-shop to jistí :))

    OdpovědětVymazat
  10. Jé to vypadá dobře :-D těším se na výtvory ostatních. Já to radši pokoušet nebudu. Slabším povahám by se mohlo udělat špatně :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Já teda nevím, ale moc se mi nezamlouvá, na to, že to měli vyrobit údajní "profesionálové" mi to přijde ještě horší než Essence. Obaly hnusné, plastové neoriginální a výrobky katastrofa. Pigmentace podprůměrná, pudrové věci práší, řasenka opadává, slepuje, dělá šmouhy. Tužky tvrdé, málo pigmentované a s nízkou výdrží. Za m propadák roku. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono jen tak začít prodávat a vyrábět kosmetiku není jen tak, třeba z pohledu legislativy je to na dlouho :( mě se obaly naopak líbí a že jsou plastové mi vůbec nevadí :) co se týče kvality výrobků, tak tu zatím posoudit nemohu, ale budu se snažit sepsat co nejpřesnější recenze :)

      Vymazat
    2. Souhlasím se Zuzanou . MOJE žádná sláva - prostě mnoho povyku pro nic .

      Vymazat
  12. Tak snad 2 hodiny jsem strávila u koláže, teď jsem to odeslala, myslím, že je to opravdu super nápad, mám ráda kreativní činnosti ;)

    OdpovědětVymazat
  13. ja si myslim ze by si mala vybrat kolaz ty , pretoze poznam ludi co maju 3000 priatelov a im zahlasuju vela ludi a ja s 60timi to asi tazko vyhram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v článku je napsané, že jednu koláž vyberu já, druhou zastoupení MOJE a třetí bude na základě hlasů na FB :)

      Vymazat
  14. Neznám a ráda bych zkusila,hokus pokus posílám :)

    OdpovědětVymazat
  15. Teda, tuhle značku vůbec neznám. :) Ale vypadá hezky, jdu hned mrknout na jejich stránky :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak dej pak vědět, co tě zaujalo :) já momentálně používám to TRIO stínů, řasenku MAXI, matující pudr a jsem spokojená :) lakovovala jsem 2 laky, jeden se teda lakoval hůř a schnul dlouho, ale barvy krásné :))

      Vymazat
  16. Hrozně mě zaujaly řasenky a asi je i vyzkouším :) A s tou koláží to určitě zkusím

    OdpovědětVymazat
  17. ta kosmetika vypada velmi lakave!!! a ty rasenky!!! nejvic se mi zalibila rasenka best!! :33 urcite si ji koupim :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)