Oblíbenci za květen

Ahojky všem :)

Jak si užíváte krásného počasí? Nebo spíš přežíváte jako já? :D Trošku jsem se v neděli spálila a vypadám jak rajčátko :) Naštěstí už to není tak hrozné a pomaloučku začínám hnědnout. Huráá a sbohem bílá barvo - uvidíme se na podzim :))

Vím, že asi nebudete mít nálady na nějaké dlouhé články a raději budete někde u vody, s přáteli nebo na nějaké grilovačce. Budu se tedy snažit přes léto články zbytečně neokecávat, a proto se hned vrhám na oblíbené produkty za květen :)



Začnu dekorativní částí :)

Řasenka SENZA a MAXI, MOJE
Po pečlivém vyzkoušení všech řasenek od MOJE jsem si nejvíce oblíbila právě tyto dvě. Dělají mi krásné řasy, které drží celý den, nedrolí se, neopadávají a dokonce zdolávají i tyto šílené teploty.

Pískový lak v odstínu č. 1, MOJE
Víte, jak miluju pískové laky a tak bylo naprosto jasné, že se do kombinace pískového laku a červené barvy prostě a jednoduše zamiluju :) A taky že jo. A k tomu to roztomilé balení, prostě dokonalost.

Bio balzám na rty pšenice, MOJE
Dobrý balzám je na léto nutnost a tento je skvělý. Voní sladce, ale né zase nějak moc, hezky rty hydratuje a vím, že je o ně dobře postaráno :)

Trio očních stínů, odstín č. 2, MOJE
Ačkoliv jsem zhýčkaná Naked paletkou, tak jsem ji nachvíli odložila a používala jsem toto trio. Nalíčit se s ním totiž bez problému dá. Sice trošku práší a pigmentace není tak skvělá jako u Naked, ale všechno jde, když se chce :)
Na všechny produkty od kosmetiky MOJE jsem psala recenzi - ZDE.

Camouflage cream, Catrice
Nedokonalosti je prostě potřeba zakrývat a na to je mi skvělým pomocníkem korektor od Catrice, který používám už dlouho a jsem překvapená, jak jsem bez něj do teď mohla být.

Bronzer, P2
Konečně přišel na řadu můj oblíbený bronzer od P2. Je z loňské letní limitky Summer Attack a obsahuje maliličkatý shimmer, který mi přes zimu vadí. Ale teď v létě je perfektní.

Parfém Fantasy, Britney Spears
Mám ráda sladké parfémy a Fantasy patří právě do skupiny sladkých a trošku těžkých parfémů. Na úplné pařáky ho ale nepoužívám, to dávám přednost spíš svěžejším parfémům, protože ta těžká vůně je někdy prostě moc. Ale na večerní posezení s přáteli je perfektní :) Ale znáte to, každému voní něco jiného.



Aussome Volume šampon, Aussie
Zdá se mi, že tento šampon je snad nekonečný. Vždycky si už myslím, že je na dně, ale nakonec z něj něco dostanu. Už jsem o něm psala recenzi a stále si trvám na svém, je skvělý.

Miracle Moist kondicionér, Aussie
Aussome Volume kondicionér jsem už ale spotřebovala, tak došla řada na Miracle Moist a zatím jsem také moc spokojená. A jestli jsem tvrdila, že předchozí kondicionér voní jako žvýkačka, tak tento voní žvýkačkově 3x tolik. To mi ale nevadí a navíc dělá krásné vlasy, co víc si přát?

Sprchový gel, Fa
Trošku doháním resty z Vánoc a na řadu přišel sprchový gel od Fa. Se sprcháči od Fa jsem spokojená, hezky voní, umývají tak, jak mají a to mi ke štěstí stačí :)

Tělový peeling dýně a meloun, Farmona
A z kosmetiky to nejvoňavější na závěr - nejlepší peeling na světě :) Léto a vůně melounu ve vaně - no opravdu ráj :)



Hodně často jsem pálila svíčku Garden Time od Yankee Candle. Za začátku jsem ji moc nemusela, protože nevoní nějak intenzivně, ale pak jsem byla ráda, že mi svíčka hořela třeba i hodinu a nebolela z ní hlava.

A krásné počasí přivolalo i mé oblíbené peříčkové náušnice v letních barvách :)

A JAKÉ VÝROBKY JSTE SI OBLÍBILY VY? 
NOSÍTE PEŘÍČKOVÉ NÁUŠNICE? :))

19 komentářů:

  1. Super oblíbenci :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. miracle je prostě miracle na něj se nic nedá dodat =) Ten, co ho vytvořil by měl dostat metál =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, naprosto souhlasím :) a to jsem se táák dlouho bála Aussie vyzkoušet :D

      Vymazat
    2. protože když přejdu z nějakého oblíbeného na jiný, tak mi málokdy sedne a pak jsem akorát naštvaná :D ale s Aussie jsem teda zatím moc spokojená :) ještě mě čeká ta řada pro dlouhé vlasy :)

      Vymazat
    3. ta je nic moc =/ dopotřebuju ho, ale miracle je miracle...prostě dělá krásnější vlasy...stím long ztrácíš jako by hustotu, protože ti je vypne a rozdělí na prameny, jak kdyby sis jen nažehlila...

      Vymazat
  3. Miracle měla kamarádka a já jsem jí pořád očuchávala :D chápu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Catrice Camouflage je skvělý.
    Sprcháč od Fa mám taky, ale jinou vůni a vyhovuje mi. Přijde mi, že nevysouší jako ostatní sprcháče..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám Fa po dlouhé době a jsem moc spokojená:) asi po něm brzo mrknu :)

      Vymazat
  5. Řasenka MAXI je teď také má oblíbená, zbožňuju ji čím dál víc! A peříčkové náušnice mám taky ráda, jen volím tmavší barvy - černé, tmavě zelené, s různými ozdůbkami, už jsem je měla nafocené pro jeden článek a nějak z něj sešlo, třeba se někdy dočná sepsání :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak koukám, že řasenky jsou hodně oblíbené :) tmavší peříčka mám také, ale teď jsem měla chuť na barevnější :))

      Vymazat
  6. Teda, mě láká ten peeling od Farmony, ale co jsem měla jejich tělové mazání, tak bylo plné chemie a nakonec jsem jej s někým vyměnila na votocvohoz.. Ale vůně mají božské, tak jim možná ještě dám šanci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám zatím zkušenost jenom s peelingy, pěnou do koupele a tam mi to složení nějak nevadí a neřeším ho :) ale vůně jsou to fakt parádní :)

      Vymazat
  7. Já si snad už to Aussie také koupím, furt kolem něj chodím jako mlsná koza :-p

    OdpovědětVymazat
  8. ten parfém vypadá úplně krááásně

    Catrice camouflage cream koektor mám taky a nemám ho ani týden a je můj nejoblíbenější
    je fakt skvělý
    v jakém ho máš odstínu? 010?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)