Řasenka, která je opravdu voděodolná

Ahojky!

Určitě to všechny znáte, léto přináší otázku ohledně té správné řasenky. Sama se teda k vodě nelíčím, ale když už, tak jenom řasenku. Chci se tedy spolehnout na opravdu dobrou voděodolnou řasenku, abych nevypadala jako panda. Sice mám pandy ráda, ale rozmazaná a rozteklá řasenka je zlo.

Takže dnešní recenze bude o řasence, na kterou se spoléhám už třetí rok. Naučila jsem na ní i mamku a už nám doma prošlo asi šest balení a vím, že je pořád tak skvělá a znovu se k ní ráda vracím. A o jaké řasence je řeč? Je to Essence - Get Big Lashes Waterproof.

V článku se dozvíte, proč jsem si tuto řasenku tak oblíbila a také co se mi na ní nelíbí. 


Řasenka má modrý obal, neurazí a ani nepřekvapí, ostatně jako všechny řasenky Essence. Obsahuje 12 ml černo-černé náplně a stojí asi 65 Kč.

Kartáček je větší, které osobně vůbec nevyhledávám, protože mi moc nesedí. U této mi ale větší kartáček sedí perfektně. Řasy hezky natočí, prodlouží a co je hlavní - neslepí, ani když je nová. Většinou musím nové řasenky nechat chviličku vyschnout, ale tuto můžu začít používat hned. Náplň řasenky je dostatečně mokrá, ale prostě řasy neslepí.

Je opravdu voděodolná. Mám to vyzkoušeno i u moře. Né, že bych se u moře nebo kdekoliv u vody líčila, ale někdy mám prostě chuť alespoň na řasenku. Po máchání ve vodě jsou řasy stále natočené, nejsou slepené a ani nemám nějak šmouhy. Opravdu nešmouhatí a ani žmolky nehrozí.
S řasenkou jsem byla tak moc spokojená, že jsem ji doporučila mamce, protože jí často slzí oči. No a jak to dopadlo? Mamka řasenku kupuje celoročně a já pouze na léto. Mamce taky sedla parádně a je s ní spokojená. Navíc za tu cenu, že?

Jedinou nevýhodu vidím v tom, že během 3 - 4 měsíců vyschne. Většinou mi řasenky vyschnout za 6 a více měsíců, ale z této opravdu po čtyřech měsících nevydolujete nic. Na druhou stranu se správně řasenky po takové době mají koupit nové a cena není nijak vysoká, takže se to dá překousnout. A mně přesně na období letních radovánek u vody bohatě stačí :)

Řasenku máme s mamkou opravdu důkladně vyzkoušenou a zatím nám všechny balení dělaly skvělou službu.

To je pro dnešek vše :) Třeba jsem někoho inspirovala ke koupi a doufám, že vám bude sedět :))

 A JAKÉ POUŽÍVÁTE VODĚODOLNÉ ŘASENKY VY? NEBO SE BEZ NICH OBEJDETE A K VODĚ SE PROSTĚ NELÍČÍTE?
   



 Řasenka po třech měsících používání.


A hned po zakoupení :)


A nakonec řasenka po koupání, foceno večer, celý den u vody :) 

28 komentářů:

  1. Ta bude moje :D konečně nějaká opravdu voděodolná za skvělou cenu :)

    OdpovědětVymazat
  2. hmm, tu určitě zkusím, za měsíc jedeme do Chorvatska a já si řasy maluju pravidelně i k vodě, protože bez toho vypadám jak nemocná, mám je úplně světlé :( používala jsem Diorshow a teď MUFE, ale vždycky jsem je dostala darem, takže se teď musím poohlédnout v přijatelnější cenové kategorii :D ta MUFE je ale taky skvělá, vydrží i aquapark, kde jí teda dávám fakt dost zabrat. ale díky za tuhle recenzi, do téhle rozhodně jdu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak doufám, že ti sedne :)) a užij si dovču, budu se těšit na fotky :))

      Vymazat
  3. Presne túto nosím v kozmetickej taštičke ako prípad núdze. A mám na ňu rovnaký názor, je naozaj skvelá. Tiež mi stále slzia oči a vlastne primárne vyhľadávam hlavne vodeodolné riasenky. Inak ale používam už asi ôsmy rok vodeodolnú riasenku od Dermacolu Volume Mania. Neni to sice najlacnejšia záležitosť, ale je to jediná riasenka, ktorá mi sedí úplne vo všetkom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až bude mít Dermacol nějaký slevičky, tak jí omrknu, děkuju za tip :))

      Vymazat
  4. Já jí mám taktéž , jako jo když jen tak ležím u vody tak je fajn ale jakmile do té vody skočím tak už je rozmazaná.
    Nevím jestli stejný proces potkal i nějaké další slečny ale u mě je to běžné, jakmile se potopím tak řasenka všude teče a je dole. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fákt? tak to mě naštěstí nedělala žádná a mamce taky ne :)

      Vymazat
  5. Voděodolné řasenky téměř nepoužívám, ale myslím, že po této kouknu. Poslední dobou se mi totiž dost často mažou spodní řasy, takže voděodolná řasenka by tomu snad mohla zabránit. Teda doufám :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, vypadá dobře. :) Akorát bych raději delší štětinky u kartáčku (jsem v jejich výběru opravdu magor). :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem zvyklá na úplně jiné kartáčky a této jsem se docela bála, naštěstí mi sedla :))

      Vymazat
  7. No voděodolné řasenky si nekupuji :)) nelíbí se mi moc ten kartáček

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já na větší kartáčky nejsem, nesedí mi, ale tento je skvělý :))

      Vymazat
  8. Voděodolnou řasenku jsem ještě donedávna vůbec nepoužívala. Na dovolenou jsem se ale rozhodla nějakou zakoupit a v drogerii jsem narychlo vybrala jednu od L'Oréal. Samozřejmě vydrží a vše je bez problémů, jen na můj vkus příliš řasy nezahustí ani neprodlouží, jen je trochu natočí. Takže při další koupi voděodolné řasenky se budu inspirovat u tebe, kdy za málo peněz udělám ještě větší parádu. :)) MIRACULOUS STYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak snad ti bude vyhovovat :) PS konečně jsem našla čas, tak jdu pročíst tvůj článek o dovče, na ten jsem se těšila :))

      Vymazat
  9. ja sa k moru vobec nelíčim nakoľko mi to príde zbytočné a užívam si to keď aspoň vtedy nemusím byť nalíčená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já se taky nelíčím pořád, ale někdy alespoň na tu řasenku mám "chuť" :))

      Vymazat
  10. Já osobně mám nevím proč, ale nějakou averzi proti značkám jako je Essence a podobně. Ale tento článek mi vyrzil dech. Nemůžu uvěřit tomu, že ta řasenka skutečně drží a po dni u vody.
    Je teda pravda, že s voděodolnými řasenkami nemám moc zkušeností. Když jdu k vodě většinou se nemaluji, ale příště by se mi to hodilo na koncert Paula Anky... slzám se občas neubráním. :( :D
    Takže tady mám doslova černě na bílém napsané, že jsem opět debil, když dám na předsudky vůči levným značkám. Styď se, PJ, styď!
    Díky Alice

    s pozdravem
    nestyda PJ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak já dávám přednost spíš té drogérkové kosmetice a opravdu se tam dají najít super věci, které fungují a používam je pak moc ráda a kupuji stále dokola :))
      naopak jsou produkty, u kterých už preferuji lepší kvalitou, třeba stíny :))

      Vymazat
  11. Ja som taká, že na verejnosť nenalíšená nechodím. A preto som si túto obkukala od teba a včera som si ju poctivo kúpila. Spolu s ňou aj vodeodolnú linku, taktiež od essence. Tú som už aj odskúšala a nedám na ňu dopustiť. Pre mňa je to hotoví zázrak, pretože vždy sa mi každá roztiekla :DD

    www.life-by-romi.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  12. Tahle řasenka je opravdu nejlepší a hlavně je voděodolná, ne jen nápis ,,vodeodolna" :D
    KOupily jsme s mamkou před roky nějaké za 300 a byl to propadák.
    S tohle jsem naprosto spokojená a za tu cenu? Super!:)

    OdpovědětVymazat
  13. Děkuji za tip!!!
    Hned jdu koupit a jede se k mořiiiiii :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tuhle mám doma, bohužel se mi vždycky rozmaže... ráda se potápím a její výdrž není nic moc

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)