Šetřete penízky aneb pozvánka na veletrh World of Beauty & Spa podzim 2014

Ahojky všem :)

Dneska pro vás mám trošku jiný a netradiční článek, přesto pro některé z vás bude přínosný :)

Určitě víte, že miluju kosmetické veletrhy a snažím se vždycky najít alespoň chvilku času a do Prahy za kosmetikou jedu velmi ráda. Je z toho vždycky takový dámský den, omrknu novinky a vždycky si udělám nějakou tu radůstku a něco malého koupím :)

Sice před nedávnem začalo léto, ale ráda bych vás upozornila a hlavně pozvala na podzimní veletrh World of Beauty & Spa, který se bude konat hned první víkend v září tj. 5. a 6. září.

Je to sice brzy, ale znáte to, léto uteče jako voda a já osobně bych nerada veletrh propásla. Pokud se tedy na veletrh chcete podívat, určitě si toto datum nezapomeňte zapsat do kalendáře, ať ho nepomeškáte.

A co je důležité, začněte házet drobné do prasátka, protože s prázdnou odejít prostě nejde :)

Jestli mě sleduje pozorně, tak určitě víte, že se na mém blogu někdy během léta objeví soutěž o vstupenky, to je super, ne? :)


18. kosmetický veletrh WORLD OF BEAUTY & SPA v areálu PVA EXPO PRAHA – LETŇANY opět v poprázdninovém týdnu 5. a 6. září 2014. 

Veletrh navazuje na jarní WORLD OF BEAUTY & SPA, kterého se účastnilo více než tři stovky vystavovatelů a za nimi přišlo rekordních dvacet tisíc návštěvníků. Na veletrhu se prezentuje několik set značek řady profesionální pleťové, tělové, vlasové i nehtové kosmetiky, přípravky pro wellness, spa, lázeňskou a hotelovou péči včetně profesionálního vybavení pracovišť v těchto oborech, výrobky pro obchod a finální spotřebitele.

Trendy v líčení, účesech, odívání pro podzimní a zimní sezónu

Nejznámější kosmetické značky a trendy budou prezentovány již tradičně v podání vizážistů Pavla Bauera, Štěpánky Podroužkové, Lindy Valsami, Ilony Pavlatové, Vladislavy Krajníkové a dalších. Stejně tak na podiu předvedou své úspěšné kadeřnické show Honza Hlaváček, Martin Loužecký, Romana Topinková, Blanka Hašková, Honza Špilar. Velkou oblibu si získaly módní přehlídky v podání řady českých miss a dalších známých tváří show businessu za účasti předních návrhářů, butiků a oděvních značek. Trendy doby se odrážejí i v oborových soutěžích – mezi nejatraktivnější budou patřit opět Česká mistrovská soutěž v make-upu pod vedením Pavla Bauera, Česká a mezinárodní soutěž v nail designu, manikúře s postupem na Mezinárodní mistrovství v Düseldorfu, European Championship Spa Manicure 2014, kadeřnická soutěž „INSPIRACE 2015“ s postupem na Norimberská mistrovství, soutěž v naturálním fitness, v prodlužování řas i prestižní ocenění výrobků BEAUTY EXPO & PROKOS PRODUCTS AWARD.

Anti-aging péče, masáže, relaxace, regenerace

Ve třech saloncích i na hlavním podiu bude probíhat program věnovaný zkrášlovacím metodám a anti-aging, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Témata i praktické ukázky budou prezentovat nejen přední odborníci z kosmetického oboru, ale též odborníci na masáže a fyzioterapii, podiatrii, akupresuru, aromaterapii, kosmetiku pozitivně ovlivňující duchovní sféru člověka a další obory. Partnery pro odbornou spolupráci jsou mimo jiné největší oborová sdružení jako Unie kosmetiček, Česká asociace wellness, Asociace pracovníků v regeneraci, Asociace Českých aromaterapeutů, Česká aromaterapeutická společnost, Dexter Academy, Česká podiatrická společnost, sdružení pro kosmetiku PROKOS a velká řada dalších specialistů poskytujících poradenství odborníkům - kosmetičkám kadeřnicím, masérům fyzioterapeutům a dalším, stejně tak i jejich klientům vyhledávajícím tuto péči. Nejlepší odborníci budou připraveni zodpovědět dotazy i poskytnout praktické rady pro pěstění půvabu i zdravý životní styl. Patří k němu jako základ duševní pohoda, zdravá seberealizace a pozitivní přístup k sobě i okolí.

V trendech pro péči o pleť budou opět dominovat nejnovější poznatky v regeneraci např. systémem kmenových buněk, stále markantněji se však prosazuje přírodní péče, pěstící kosmetika doplněná aromaterapií, relaxačními procedurami i přípravky pro detoxikaci a nové „nastartování“ organizmu.


Péče o ruce a nohy

Pro odborníky i ostatní zájemce o obor budou nejlepší nehtové designerky předvádět dokonalou modeláž nehtů, manikúru, zdobení nehtů a mnoho dalšího. Pro všechny, kteří mají zájem o podiatrickou péči aktivně či pasivně, bude připraven pro oba dny veletrhu atraktivní program, další zajímavosti z oboru se představí na stánku České podiatrické společnosti i stáncích dalších vystavovatelů.

Fotogalerii z předešlých akcí, videa i další aktualizované informace najdete na www.worldofbeauty.cz nebo Facebooku.

MÁTE RÁDY TYTO VELETRY? TĚŠÍTE SE? Já ano :)) 




23 komentářů:

  1. Ali, jáááá tam tak moc chci, že si snad letos i koupím lístky :-D

    Obrovsky natěšená jsem, hlavně se těším na ten Evropský šampionát ve spa manikúře, protože to je věnované přírodním nehtům :-)
    A na nákupy :-D

    Půjdeme spolu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. že vááááháš :))
      já se taky těším :) nejdřív ale budem muset do banky (nejlépe do ČNB) :DDD

      Na šampionát jsem hodně zvědavá :))

      Vymazat
    2. jako vykrást banku? :-D Ok, jdu do toho.. ale v tom případě si kupuju celý veletrh :-D

      Vymazat
    3. ale pššššt, nikdo o tom nemusí vědět (aby nás nepředběhl) :DD

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. mohly bychom tam dát nějaký menší bloggerský srazík :))

      Vymazat
  3. super :D taky bych se tam ráda podívala

    OdpovědětVymazat
  4. Já zs nevím, je to prostě pořád totéž a na jedno brdo, už mě to ani moc neba... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ano, je to dá se říct pořád to stejné ..jenom občas nějaká nová značka :) ale stejně tu atmosféru tam miluju a ten den si fakt uživám jako dámskou jízdu a mám alespoň na momonent od všech starostí klid :)

      Vymazat
  5. Rozhodně se chystám jet! :) Bude to můj první veletrh tohohle typu, tak jsem na to strašně zvědavá a hrozně se těším! :) jinak díky za info, navnadila jsi mě! :)
    lakomanie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to budu doufat, že se ti tam bude líbit a užiješ si skvělý den :))

      Vymazat
  6. Jůů, konečně termín kdy budu v Praze, asi taky pojedu :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak budu držet palce, aby to vyšlo :) já se pro jistotu netěším, protože kdykoliv se těším, tak do toho něco vleze :( :)))

      Vymazat
  7. tento rok už snad konečně dorazím, na oba veletrhy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jee, díky za info, doufám, že se na podzim dostanu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáš vůbec za co :) sice do září času dost, ale velmi snadno se na to zapomene :))

      Vymazat
  9. Doufám, že letos budu mít volno a konečně se tam dostanu :-)

    OdpovědětVymazat
  10. chci tam. Tentokrát tam chci:). Vlastně už jsem tam byla loni a zklamaná, ale stejně tam musím jít :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)