Vyhraj tajuplný WONDERLAND Box :)

Ahoj ahoj ahoj!                        EDIT z 5.9.2014 -  SOUTĚŽ UKONČENA :))

Pokud mě sledujete na Facebooku, tak víte, že se chystalo něco velkého. Konkrétně boxík, který bude ukrývat překvapení :) A je to tu :) Dneska začíná soutěž o WONDERLAND Box :) 

S myšlenkou takového boxíku jsem si pohrávala už dlouho, ale nebyla vhodná chvíle. Blogové narozeniny budou až v prosinci, do prosince ale ještě spooousta času. Proto jsem se rozhodla, že svoje narozeniny oslavím společně s vámi :))

Ještě bych vám všem chtěla moc poděkovat za vaši podporu. Pomaličku se počet zobrazení blogu blíží ke krásnému číslu 100 000, zde na blogu vás je přes 300, na Youtube přes 500 a na FB také přes 500. I když jsou to pro někoho malá čísla, pro mě moc znamenají a věřte, že si vážím každého nového čtenáře. Blogů je dneska opravdu spousta, proto jsem ráda, že si pár lidiček najde čas a zajde na čtení ke mně :) Do blogu dávám opravdu maximum a někdy zabere spoustu času, pořád mě to ale baví a beru to jako svůj koníček. Rozhodně si kvůli blogu nedělám nějaké starosti, když není článek - tak prostě není :) Vždyť svět nekončí :) Snažím se, aby tu byla příjemná atmosféra a rády jste se sem vracely:)

Toto je tedy soutěž pro mé věrné a stálé čtenáře. Nejraději bych obdarovala všechny (tak třeba až vyhraju ve sportce), ale to bohužel nejde. Snažím se, aby soutěže byly nějakým způsobem zajímavé, tak snad se vám tato bude líbit :)


A krátké videjko :)



Samozřejmě vím, že se nezavděčím všem, ale snad se vám obsah boxíku bude líbit. Jak říkám ve videu, je tam dekorativní kosmetika a laky. Pokud budu někdy dělat další boxík, zaměřím ho třeba na pečující kosmetiku :) Ale opravdu doufám, že si tam vítězka alespoň nějaké produkty oblíbí a bude z nich mít radost :))

Už dost vykecávání a jdeme na to :))




Soutěží se tedy o WONDERLAND Box, který ukrývá 24 ks "něčeho", co je překvapení :))
Hodnota boxíku je cca 2300 Kč, takže je na co se těšit :)

A jaké jsou podmínky soutěže?
Opět velmi jednoduché. Chci odměnit své věrné čtenářky, takže je to snad jasné :)

1) být pravidelnou čtenářkou přes GFC 
2) napsat do komentářů - jak se vám boxík líbí a co si myslíte, že tam bude (tipujte značky, produkty atd) :))
3) držet si palce

Jo a můžete se zúčastnit i se Slovenska (mrzí mě, že zatím nikdo ze Slovenska nevyhrál, tak třeba se teď zadaří) :))

A prosím, nepiště mi vaše emaily (píšu to pokaždé a stejně se najde někdo, kdo ho napíše!!!!), vítězka bude mít alespoň 2 týdny na to, aby se ozvala :)


Zúčastnit se můžete i přes Youtube a Facebook. Takže můžete zvýšit svou šanci na výhru boxíku. Tam opět platí stejné podmínky - vždy napsat komentář a držet si palce :)) Takže pokud mě sledujete všude, můžete napsat 3 komentáře :) To je fér ne? Přeci jenom mě někdo sleduje jen na FB :)

Soutěž končí v neděli 24. 8. v 20:00. (EDIT - soutěž je prodloužena až do 5.9.) Pak sepíšu všechny komentáře z blogu, z Youtube a z Facebooku a budu losovat :) Losovací video se budu snažit natočit co nejdříve. Věřte, že to zabere dost času - okopírovat všechny komentáře, zkontrolovat, abych někoho nezapomněla, vystříhat, složit papírky a pak samotné natočení videa, sestříhání atd. Tak prosím o trpělivost, ale včas se vítězku dozvíte (jak na zde na blogu, tak na youtube nebo FB) :)

Budu moc všem držet palce a hlavně budu doufat, že se vítězce bude boxík a hlavně jeho obsah líbit :)


 Malé nahlédnutí :))


190 komentářů:

  1. Ahojky:-)
    Boxík je moc hezký, motiv kytiček je romantický, roztomilý,letní...ideální úložiště na laky na nehtíky.
    myslím, že uvnitř by mohl být některý neonový lak od Dermacolu- k létu mi prostě tak nějak patří :-) A možní i nějaký láček od Gabrielly Salvete- s efektem.
    Děkuji za soutěž.
    Pěkný slunečný den
    míša

    OdpovědětVymazat
  2. Sledujem ako Katarína Kačuriková :D

    Tipujem niečo od Sleek :D

    OdpovědětVymazat
  3. Krabička je vážně nádherná. Vybrala jsi moc dobře. A ze značek si myslím, že by se v boxíku mohla objevit třeba P2, Moje, Jessica, Sleek. A jak jsi ve videu už naznačila, tak z produktů tipuji laky na nehty, pak nějakou rtěnku, tužku na oči a určitě mnoho dalšího, když má tak vysokou cenu :) Každopádně jsem velice zvědavá :) Palce si držím :D

    Radu

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, ten je pěkně nadupanej. :) Myslím, že by se tam mohly objevit laky Gabriella Salvete, snad nějaká rtěnka (na ty jsem úchylná). :) Držím si palečky. :D

    OdpovědětVymazat
  5. gfc ervulenka
    krabička je moc pěkná :-) uvnitř by mohl být lak na nehty nebo řasenka :-) značka by se tam mohla objevit např. od essence, dermacol nebo rimmel :-)

    OdpovědětVymazat
  6. 1) sleduji jako Lucie Vitu
    2) tipuji to na nějakou tvářenku, rtěnku, lak na nehty, třeba pudr :-) krabička je veliká, krásná a ukrývá plno pokladů :)))
    3) držím i pěsti :-)

    Děkuji za soutěž.

    Přeji pěkný víkend :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ach jo - co je to to GFC? :) (já mám prostě Tvou stránku mezi oblíbenými záložkami :) )... Tak nic, jdu dát radši koment na FB :D Protože tajemný boxík - wow ... a navíc plný kosmetiky a LAKŮ - dvakrát wow :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. GFC znamená, že jsi pravidelným čtenářem, v pravém sloupci je na to přímo ikonka, tak přes tu se můžeš přihlásit a je to :))

      Vymazat
    2. Tak jestli je to ta kolonka g+ sledovat, tak jsem to právě přidala :) (ani ne tak kvůli soutěži, jako spíš kvůli tomu, abych to vyzkoušela :) )
      Ale když už teda (snad) sleduji, tak ještě abych splnila pravidla soutěže: tipuji, že v tom krásném boxíku bude voděodolná řasenka essence a nějaký lak od Gabriely Salvete ...

      Vymazat
  8. Sleduji
    Myslím si, že v boxíku bude tvářenka Stay blushed od Rimmelu :)
    Držím všechny palce, co mám

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky :)
    Teda ta krabička vypadá opravdu nádherně :)
    Já si myslím, že by tam třeba mohl být nějaký ten lak od Gabriella Salvete a možná i od Rimmelu, nějaké krásné oční stíny, možná řasenka od Maybelline, něco od Dermacolu a možná i od kosmetiky MOJE :)
    GFC Cosmetics and me
    Teda 24 produktů to je opravdu velký dárek pro nás, moc děkujeme, jsem moc zvědavá co tam nakonec bude :)

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji už dlouho :) Boxík je krásný! Ten motiv je opravdu hezký. A jsem si jista, že tam výherce najde kromě laků taky řasenku či tužku na oči a rozhodně rtěnku. Možná i nějaké stíny bych tam určitě viděla nebo pudr a tvářenka. Pokud bych měla tipovat značky, tak rozhodně Rimmel, Dermacol a GS :) Možná něco od NYC, Essence či Catrice :) Rozhodně je to kouzelný krabička :P

    OdpovědětVymazat
  11. Boxík je krásný a dobrý nápad! :)
    Ty kytičky :O Miluji takový vzor!! :))
    Já si myslím že tam bude značka moje? :O :D a Maybelline :)
    +Sluduji! :))

    OdpovědětVymazat
  12. Sleduji te jako Jana Vojtova a to moc rada,myslim si ze v krasne krabicce bude neco od dermacolu,neco od znacky moje nejaka ta tvarenka lesk na rtiky.
    vojtova.jana76@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Už píšu koment po 3. :D
    Balíček je vážně super! Ja se moc nelíčim ale laky :O A kdyby už tak bych se na kosmetice z balíčku lehce orientovala co je dobrý :D Myslím ze tam bude něco jako laky,kosmetika proste co víc ze jo :) Wonderland box <3 Držím si pěsti a mam naději na výhru :3 Užij si prázdniny a taky narozeniny! <3

    OdpovědětVymazat
  14. Super nápad :)) krabička vypadá úžasně! Jinak bych si tipla, že v boxíku bude něco od značek GS, Dermacol, Catrice nebo nějaký lak od Sally Hansen :3

    OdpovědětVymazat
  15. Sleduji jako Caroline
    Rozhodně se tam objeví nějaký pěkný lak na nehty,určitě i něco s dekorativky a pečující kosmetika taky určitě nebude chybět :)) ale značky si asi netroufnu odhadnout :D :/
    kajush.01@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Box je nádherný, moc by se mi líbilo něco z kosmetiky Moje a také Catrice, protože od nich nic nemám, třeba nějaké oční stíny nebo tužka na oči. Ráda bych tam našla nějaký krásný třpytivý lak na nehty. A doufám, že se na mě usměje štěstí, protože mám ráda překvapení :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj... :))
    Boxík je hrozně krásný.... :)
    Já si myslím že by tam mohlo být:nějaký lak od Essence a od Rimmelu ta kolekce Rita Ora...,nějaká řasenka voděodolná na léto,a samozdřejmě že by tam mohly být i nějaké oční stíny...např. Essence,Rimmel,Maybelline.... :))
    Jinak ti přeji krásné narozeniny.... 24 je moc krásné číslo... :))
    Zatím papa... :)

    OdpovědětVymazat
  18. Já bych brala klidně i samotnou krabičku, protože je nádherná a zrovna potřebuju nějaké úložiště pro svojí zásobu kosmetiky.:) Tipla bych, že tam budou laky značky Moje a GS, rtěnka od Catrice, tvářenka Jordana a třeba nějaký maku-up od Rimmelu.

    OdpovědětVymazat
  19. Sleduji tě jako By Mou
    Strašně se mi líbí desing boxíku :33...Určitě bych tipovala něco od Essence, nebo od Rimmelu :) Ráda bych tam viděla i něco dobrého na mlsání a třeba i nějakou pečující kosmetiku od Nivei. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Sleduji
    GFC:aleachim15
    V boxíku budou tedy určitě laky na nehty a podle fotečky typuji nějaký balzánek na rty. A ráda bych tam našla voděodolnou řasenku z minulého článku, protože já osobně žádnou dobrou voděodolnou řasenku nenašla

    OdpovědětVymazat
  21. nabeton tam bude lak na nechty :-) budem neskromna: OPI?

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj,

    už jen ta krabička sama o sobě je nadherná! :)
    Myslím, že uvnitř bude dekorativní kosmetika a laky od Moje. Z dekorativní kosmetiky tipuji oční stíny, řasenka, tvářenka a balzám na rty :)

    OdpovědětVymazat
  23. Krabička je úchvatná ;) mohli by tam být produkty MOJE,Rimmel,Maybeline....collor tato o,pískový lak...

    OdpovědětVymazat
  24. Krabička je krásná :). Myslím, že tam bude něco od P2 a Essence :).

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj box je velice pěkný. Myslím si, že tam bude od každého špetka- řasenka, nějaký lak na nehty, oční stíny atd. Napadá mě toho mraky. Určitě v boxe bude nějaký produkt od essence.

    OdpovědětVymazat
  26. Pěkně napínavé :) Můj přítel by řekl, že doufá, že tam bude kachna! (samozřejmě pečená :) ) Já myslím, že tam bude tvářenka MOJE, asi ještě další věci od téhle značky. Pak bych vsadila na rozjasňovač nebo lak na nehty od Dermacol... Ale což, já miluju překvápka :)
    Sleduji pod svým jménem ;)
    Na FB jako Something Sometimes ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kachna tam bohužel není :D vešla by se tam tak max. taková ta gumová do vany :DD

      Vymazat
  27. som prav. čt. :) pod menom Sima, krabička je pekná, to si vyrábala vlastnoručne?

    Podľa mňa tam bude essence - laky, catrice camouflage korektor, maybelline - color tattoo, elf báza pod očné tiene, fimo, takisto niečo z kozmetiky MOJE a možno aj z rimmel a astor.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, na to nejsem dostatečně zručná, takže je kupovaná :))

      Vymazat
  28. Skvělá soutěž, dnes chci na svůj blog umístit také soutěž a měla jsem stejný nápad jako ty, tak snad to nebude vadit. :)
    Sleduji Tě jako Hanďa
    Tipuji nějaké produkty od Rimmelu, Dermacol,...

    OdpovědětVymazat
  29. Ahojky,
    boxík vypadá krásně, pro mě by byl dárek už jen ta samotná krabice! :-D
    Tipuji to na nějaké laky od Dermacolu nebo Coloramu od Maybelline, nějaké zdobení na nehty od Essence a třeba balzám nebo lesk na rty a krém na ruce či tělové mléko do sprchy.
    Mějte všichni bájo léto!

    L.

    OdpovědětVymazat
  30. ahoj,
    box je roztomilý,letný a môže sa v ňom ukrývať čokoľvek,ale tipujem to na nejaký lak na nechty,makeup,špirálu alebo sprchový gél možno od Dove :)

    OdpovědětVymazat
  31. Moc pěkná krabička, já bych tipla, že tam bude samá super kosmetika a taky hlavně i tvá oblíbená, ze značek bych tipla Dermacol, Maybelline , Catrice atd...:D

    OdpovědětVymazat
  32. Páni, to je úžasné :)
    Sleduji praividelně jako Romana Lánská :)
    Myslím že by se tam dala najít kosmetika Dermacol nebo Nyc :)
    RomanaLanska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Takéto prekvapenia ma vždy lákajú ,tak si držím palce :)
    Sledujem ako Veronika Sunrise na gfc

    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
  34. Ja chcem byt ta stastna zo Slovenska :) no tipujem ze tam bude nejaka Bioderma, Dermacol, mozno Avon, Balea, Astor a tipujem aj nieco sladke :)

    OdpovědětVymazat
  35. Nadherna krabička!!!!!! mel by si vzít ladybox vzor. Já doufám třeba v lak Sugar od G. Salvate, Dermacol, Balea...

    Jitka.kubic@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Krásná krabička :) myslím, že tam bude něco od MOJE kosmetika a to v podobě laku či tužky na oči a možná si myslím, že by tam mohl být i jeden OPI láček. Sleduje přes Blogger, FB i YouTube :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj,ta krabička je prostšě dokonalá,já bych si klidně zahrála jen o ni :D a už si představuju jak bych si do ní dávala věcičky xD.Myslím si,že by v krabičce mohly být laky nebo nějáký produkt od kosmetiky MOJE,pak třeba od Essence či Catrice,Dermacol,možná i nějáký lak od "dražší" značky :)
    sleduji přes gfc-Jana Svobodová

    OdpovědětVymazat
  38. Přebal boxu je překrásný!!! Vůbec bych se nezlobila, kdybych vyhrála :D myslím si, že tam bude Essence, Catrice, Dermacol..
    Sleduju tě jako Olga Vavřiníková

    OdpovědětVymazat
  39. Krásna krabička :)
    Myslím si že tam bude nejaký lak na nechty Rimmel candy crush :)
    Podľa mňa tam výherkyňa nájde aj laky od Essence a nejakú špirálu :)

    OdpovědětVymazat
  40. GFC: Terka Černá, sleduji už déle :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz
    Box je boží! :) myslím si, že tam bude určitě nějaký lak na nehty, nějaký hydratační krém...Třeba od Essence, Miss sporty...

    Gratuluji a jen tak dál!! :) :-*

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Alice :) děkujeme za krásnou soutěž, tipuju laky Colorama, Essence nebo Moje :) potěšila by mě rtěnka třeba nová od Astoru nebo ta pastelka od Astoru nebo Moje :) Krásné léto ;)

    OdpovědětVymazat
  42. Pááni, super!! :)
    Co se týče laků, mohly by tam být nějaké od G. Salvete nebo od Rimmelu a dekorativka třeba od značky MOJE a Essence :))

    OdpovědětVymazat
  43. Sleduji přes GFC jako Miška
    Tak tento box se mi zalíbil! :) Krabička vypadá božsky, tipuju že tam bude určitě nějaká ta dekorativka možná značka MOJE (oční stín třeba :D) Ale nechám se překvapit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  44. krabička je veľmi pekná, mám rada kvietky :) páči sa mi že je tam 24 produktov kvôli tvojmu veku :) taak a podľa mňa tam budú nejaké laky od značky MOJE, tak isto aj nejaké pilníčky od tejto značky, pieskové laky od P2 (tie by ma aj potešili :)) .. potom myslím, že by tam mohli byť pásiky na francúzsku manikúru, odlakovač od Dermacolu, tak isto aj tie nové neonové laky napríklad :) potom určite nejaký krém na ruky, ktorý máš odskúšaný aj ty :) potom by tam mohlo byť niečo také ako color tatto, niečo od jordana alebo sephora taktiež aj GS... typovala by som aj nejakú riasenku a rúž ktorý sa ti páči :) a inak prajem všetko krásne k narodeninám ! :)

    OdpovědětVymazat
  45. Líbí se mi už jen ta krabička :)
    A uvnitř... Nevím :) Myslím že určitě nějaké stíny a tvářenka ;) a dám by tam mohl být bazám na rty nebo rtěnka ;)

    OdpovědětVymazat
  46. Ta krabicka je paradni i samotna.. Nicmene tipla bych si, ze se tam objevi nejaka ta dekorativka od Moje, lak od Jessicy, treba i nejake ty kaminky, nalepky nebo nejake takove nehtove zdobeni.
    Samozrejme sleduju jako Bara V. a samozrejme si budu drzet palce, sec mi budou stacit :-)

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj, hned na první pohled mě zaujala krásná květinková krabička, vypadá vážně úžasně. Co se týče obsahu boxu tak tipuju třeba paletku značky Makeup Revolution, nebo třeba nějakou pěknou tvářenku Bourjois a taky nějaká hezká rtěnka od Catrice nebo Nyxu by byla fajn. Laky na nehty mám taky hodně ráda, takže bych ocenila třeba nový glitrový lak od Gábiny, protože z téhle řady laků nemám ještě ani jeden. Jinak tě sleduju jako Emilly K s emailem emillyshadix@gmail.com.

    OdpovědětVymazat
  48. Krabička je super a zaujala mě :3
    Mohly by tam být laky na nehty od O.P.I, nebo od COLORAMA, nebo od Dermacolu. Pak by tam mohla být řasenka, tvářenka nebo bronzer ;) :) můj email - erisso@email.cz :) :D

    OdpovědětVymazat
  49. moc hezká krabička, tipuji essence a dekorativku Moje:)

    OdpovědětVymazat
  50. no..já moc tipovat neumím...ale asi kosmetika Moje, řasenka, nějaká maska a nějaký ten stín na

    OdpovědětVymazat
  51. To vypada skvele, prekvapko je super. Tipuji Moje, Dermacol :)

    OdpovědětVymazat
  52. ahooj :) strašne som zvedava :D
    myslím že nejaký rimmel , sally hensen (mozno :D ), nivea alebo maybelline.. vobec neviem ale urcite vyhercu potesi :D drzim si palce ! :DD

    OdpovědětVymazat
  53. Už jen ta krabička samotná je moc hezká! :)
    Jinak tipuji něco od Essence, nějaký lak na nehty, možná něco od kosmetika MOJE a nějaká pleťová maska.

    OdpovědětVymazat
  54. Myslím, že tam bude Color Tattoo, nějaký lak OPI, něco od Catrice, něco od MOJE, nějaký pilníček, krémík na ruce, ....
    Tak jsem na to zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  55. Ty jo, vypadá to skvěle! Tipla bych si to na nějaký OPI lak, máš je ráda a dost je používáš, tak by tam něco mohlo být. Nebo něco od značky MOJE, když tady několikrát byla. :)

    OdpovědětVymazat
  56. Sleduji docela krátce ale s o to větším nadšením :-) sleduji Vás víc(začalo to tebou) a můžu říct že mi holky docela lezete do peněz :-D (pač chci taky všechno vyzkoušet).jinak box vypadá luxusně myslím že v něm bude něco od kosmetiky moje a hlavně láčky na nehty ;-) Micaela Ch

    OdpovědětVymazat
  57. Ahojky, tvůj blog nesleduju přes to sledovátko:D, protože tam stejně nechodím, ale vždycky koukám na sekci nehty,protože to je prostě bomba, hlavně laky p2:)) myslím si, že v tomto krásném boxíku bude právě lak od p2, coloramy, essence nebo catrice, možná nějaká rtěnka od catrice a také si myslím že tam bude tužka na oči) jinak všechno nejlepší k narozkám!:)

    OdpovědětVymazat
  58. Tak jestli je v boxíku dekorativka a laky, tak tam toho musí být hoooodně. To znamená, že bych hoodně chtěla vyhrát :D na pleťovku, tělovku ani vlasovku mě moc neužije. No úplně se třesu, ale jak se znám, tak zas určitě nic nevyhraju :D Ale box vypadá nádherně a je to krásnej nápad :)
    Na GFC sleduji :)

    OdpovědětVymazat
  59. Superfešácký balíček, překvápka jsou nejlepší! :) K narozeninkám přeji všechno nejnejnej, hodně štěstí, zdraví, radosti a úspěchů nejen v blogosféře! Krásně si užij svůj velký den! :)
    Myslím, že by uvnitř mohla být řasenka, nějaký láček od GS a třeba také BB krém, ten se na léto šikne. :)
    Přeji parádní letní dny! :)
    Sleduji GFC, FB i YT - Ivana Mikuličková (hezkakytka).

    OdpovědětVymazat
  60. Ježiš.. no ta krabička je úúplně náádhernááá.. fakt:) Navíc i ten obsah.. dekorativka a laky, to je jak přesně podle mého gusta:) Já tipuji, že by tam mohla být nějaká pěkná tvářenka, nebo bronzer.. ty by mi určitě udělaly moc velkou radost:)
    sleduji přes GFC jako Luci

    OdpovědětVymazat
  61. Nejdřív přeji všechno nejlepší k narozeninám :)
    Už jen krabička je moc pěkná a využití bych pro ni určitě našla!
    Tipuju, že v krabičce bude něco od značky Kosmetika MOJE :) To bych docela brala, láká mě něco vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  62. Přeji jen to nejlepší k narozeninám, ať se ti splní všechna přání a sny! :))

    V krabičce určitě bude nějaká pěkná kosmetika, která od tebe získala kladné hodnocení. Tipovala bych z laků hlavně P2, MOJE, Catrice či Dermacol. :) Jinak si myslím, že dekorativka potěší každou dámu a mnohdy i více než pečující kosmetika (osobně pokaždé raději vybírám nejrůznější lesky, tužky, laky a podobně :D).

    OdpovědětVymazat
  63. Skvelá Giveaway... Sledujem už dlho.. Fu... Vôbec neviem co by mohlo byt v krabičke :))

    OdpovědětVymazat
  64. Vyzerá to super. Ja to osobne tipujem na nejaké laky od Dermacolu a ten ružový obal, čo vidieť mi pripomína Neutrogenu, ale to je asi hlúposť :D Mňa osobne by veľmi potešili aj nejaké rúže alebo lesky :)

    OdpovědětVymazat
  65. Boxík je nádherný a určitě potom výherkyni krásně poslouží na kosmetiku či jiné drobnosti.
    Že jsi to ty, tak očekávám určitě nějaké super láčky na nehty, třeba novinky od dermacolu, gabrielly salvete, nebo něco od kosmetiky moje? Jen tipuju :)
    Sleduji tě už dlouho jako Caroline Red-haired

    OdpovědětVymazat
  66. Tak já tipuji lak na nehty nějaký od rimmelu (např. rita ora) a určitě nějaká paletka stínů - třeba MUA nebo W7? :)
    jinak krabička je nádherná, takovou bych přesně potřebovala do své koupelny, ty od lb už mi přestávají stačit :)

    OdpovědětVymazat
  67. sleduju tě dlouho a to ty víš =) Jinak se vsadím, že tam bude p2, pak tipuju i OPI a třeba i W7 =P Je nádherný a moc bych ho chtěla! ♥

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  68. Jsem na balíček moc zvědavá. Myslím si, že v boxíku se objeví nějaký ten lak od OPI.

    OdpovědětVymazat
  69. Téda, takové pěkné překvápko pro nás :))
    Já bych asi tipla určitě nějaký pěkný lak, možná P2, protože se k nim moc nedostaneme a vím, že je máš ráda :) A třeba by tam mohlo být něco od kosmetiky MOJE, když teď s nimi aktivně spolupracuješ :) A jinak nevím, ani nad tím nechci tolik přemýšlet, mám ráda překvapení :D I když pochybuju, že bych mohla vyhrát, mám hroznou smůlu :))

    OdpovědětVymazat
  70. Tak to je boží! :) všechno nej k narozkám!
    já myslím, že by tam mohlo být něco od: O.P.I., Gabrielly Salvete, Rimmelu, Lorealu, Baley, MOJE.. :)

    OdpovědětVymazat
  71. V první řadě přeji krásný narozeniny a hodně štěstí, zdraví a laků:-). V boxu bude nějaký lak P2, cosi od MOJE a možná nějaký O.P.I.

    OdpovědětVymazat
  72. GFC: Lucia Orviská
    Podľa mňa tam je niečo z kozmetiky Moje :) Veľmi sa mi páči, že jej laky sú takých jemných farieb, to by sa mi páčilo :) Tá krabička je nádherná a veľmi mi pripomína jar :) Keď všetko kvitne.
    A všetko len to najlepšie k narodeninám :)

    OdpovědětVymazat
  73. No myslím že tam bude niečo z kozmetiky MOJE a P2 ..inak nemám absolútne tušnie čo si tam mohla dať :D ..PS:ten box je strašne krásny ♥

    theresahoran.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  74. ctu te
    tvuj boziik se mi strasne libi a mohly tam byt za znacky:Rimel,balea,DM.esence.O.P.L.,Moje,Loreal,MUA.miss sporty.oriflejnu,cien,play boy,todey,dermakol,astor,...... no mohlo by tam i jine znacky snad jsem se do nejake trefila a budu si drzet palce ale jak to uz znam tak nebudu mit stesti ale apise smulu tak ahoj

    OdpovědětVymazat
  75. Páni, to je hodně lákavá cena :). A když nevím, co ten boxík obsahuje, tak to mě láká ještě více se zapojit :D. Tipuji nějaký lak od GS, Rimmelu, Coloramy potom určitě nějakou řasenku, možná nějaké vzorečky na make-up, stíny..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem dodat, že samozřejmě přes gfc sleduju jako Magda Laleitr :).

      Vymazat
  76. GFC : miskasiska p
    FB : Miskasiska Ppopc
    Krabička je naozaj krásna a som zvedavá, aké tajomstvá v sebe skrýva :-! Podľa mňa tam bude lak od Rimmel, tiene od GS, niečo od Moje, atď.

    OdpovědětVymazat
  77. GFC: Patrícia Klimentová
    ...podľa mňa tam budú nejaké laky, tieňe, možno rúže lesky, riasenky :) strašne sa tešííííííím :)

    OdpovědětVymazat
  78. GFC: Lucie Meluzínová
    Boxík vypadá nádherně, je roztomilý x) Strašně mě zajímá, co je uvnitř! Řekla bych, že tam bude něco od Essence, možná lak nebo řasenka, dál něco od Rimmel, Moje a Dermacole... Asi tam budou hlavně laky na nehty a rtěnky nebo balzámy, možná i nějaké vzorečky stínů a tak podobně... Aaaa, jsem tak zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  79. Já si myslím, že tam bude nějaký OPI lak :-) Ale netroufám si tipovat blíže :-)

    OdpovědětVymazat
  80. GFC: Petra K (My Small Happinesses)
    Tuším něco od Essence, Moje, nějaký láček, sprcháč, vzorečky... jééé, já bych tak chtěla překvápko :)

    OdpovědětVymazat
  81. GFC: ZdeňkaM
    Ta krabička je krásná. :) Jsem zvědavá co by mohlo být uvnitř. Tak lak tipuju třeba značky Rimmel nebo Gabriella Salvate, pak by se tam mohl objevit pudr, rtěnka nebo i řasenka možná i pár vzorečků. :)

    OdpovědětVymazat
  82. GFC: Lucia Kvaššayová
    myslím si že tam budú nejaké laky napr od rimmel :) krémy od balea , alebo nejaká péčujuca kozmetika :)

    OdpovědětVymazat
  83. Myslím jsi že je tam kosmetika a laky od essence, rimelu moji, balea
    Mám moc rada květiny

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj,
    Jinak preji krasny den. A muj tip je ze tam bude urcite neco z Moje kosmetika, a urcite nejake laky. Bud ty piskove z Moje a pak z drogerkovych znacek treba tve oblibene rimmel.... pak tam bude urcite neco, co se cloveku muze hodit ted v lete.

    OdpovědětVymazat
  85. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  86. Boxík vypadá lákavě a je moc hezky zabalenýý :)) Tak určitě tam budou nějaké letní neonky nebo laky nějaké lak se spciálním efektem. Možná nějaký nail art věcičky. Z kosmetiky bych řekla, že od každého druhu něco, nějaká paletka např. Sleek, Mua,,,

    OdpovědětVymazat
  87. Boxik vyzera zaujimavo krabicke je velmi pekna letna.

    CO typujem ze tam bude kozmetika od essence laky od catrice alebo rimmel(rita ora) alebo astor, a urcite nejaky pieskový lak(g. salvette) nejake tiene , ruž od essence, alebo dermacol,
    No nechame sa prekvapiť lebo 24 produktov je dosť vela, to sa velmi cení, takže drzme si palce,,,:) SVK:)

    OdpovědětVymazat
  88. To vypadá lákavě.
    Mohlo by se tam nacházet pár laků od coloramy nebo rimmel. A taky nějaké to zdobení. :)

    OdpovědětVymazat
  89. Boxík vypadá úžasně ;) líbí se mi ten motiv kytiček, je správně holčičí a romantický :P Myslím si že to bude směsice úplně všeho; essence,dermacol nebo catrice...nějaká paletka nebo rtěnky,lesky..je toho vážně hodně co by tam mohlo být :D

    OdpovědětVymazat
  90. som slovenka, verím v svoje šťastie! :D.
    hm, tak myslím, že určite OPI, môže byť Cartice či Rimmel :).
    a veľmi sa mi páči! mám veľmi rada prekvapenia!!! :).
    kejmy.do.it@gmail.com

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  91. GFC: dominnica l
    Box sa mi naozaj páči.Som naozaj zvedavá aké produkty sa v ňom nachádzajú (:D) Myslím si,že tam budú značky ako gabriella salvete,rimmel,catrice..
    mimalau@centrum.sk :)

    OdpovědětVymazat
  92. GFC: Simona Urbanová
    Boxík se mi velmi líbí krabička má nádherný motiv, kytičky totiž naprosto zbožňuji.
    Vůbec si nedokážu představit co v boxíku je :D Tak si typnu že by tam mohla být značka astor, maybelline, rimmel, NYC a Dermacol :) Určitě přeji předem všechno nejlepší k narozeninám! :)
    simulin.urbanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  93. GFC: Tereza Hlaváčková
    Krabička je krásná a myslím si, že laky budou od kosmetiky moje :) Možná něco catrice nebo rimmel. :)
    držím se palce :)

    OdpovědětVymazat
  94. Nádherný boxík, protože jsou tam kytičky, a ty prostě zbožňuji :D (Sama se i jako kytka jmenuji Jiřina :D), dál všechno nejlepší! (asi předčasně, ale snad to nevadí). A co obsahuje boxík? Určitě to nejlepší, ale mě by stačila už jen ta krabička :)

    OdpovědětVymazat
  95. GFC: Karin Chovanová
    Krásny boxík, no myslím si že bude v sebe ukrývat ešte mnoho nádhernejšieho .. Myslim si že obsahuje nejake laky na nechty možno riasenku na oči nejake krémiky očne tiene.. A značky tipujem Rimmel Essence... :)
    EMAIL: karinchovanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  96. GFC: Kristina Uhrová
    Boxík se mi moc líbí :). Myslím, že by v něm mohly být nové neonky od Dermacolu a nějaká řasenka :)

    OdpovědětVymazat
  97. sledujem ako MimsLady.
    Veľmi pekný boxík na prvý pohľad, tiež som raz robila podobnú GA :-) Tipujem niečo od Essence, niečo sladké, možno nejaký zápisníček a ďalšia kozmetika ale necháme sa prekvapiť :)

    OdpovědětVymazat
  98. Gfc kristyna janeckova,no tak mohlo by byt v boxiku treba nejake to bbcko.laky na nehty.podkladova baze pod stiny.
    Ocni stiny,pudr,tvarenka,stetec,balzam na rty,tuzka na oci linky atd atd essence rimel catris g.salvete dermacol netusim a design je fajnovy moc se mi boxik libi doufam ze konecne vyhraju janeckova123453@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  99. GFC: Saki
    Boxík vypadá dobře, mně by stačila i samotná ta krabička, skvěle by se mi hodila do pokoje na šperky. :D

    OdpovědětVymazat
  100. Moc pěkný balík! :D
    sledujem jako Hannah Nguyen
    Myslím, že v balíku jsou nějaké laky (Dermacol?) :D Oční stíny, možná pudr? :D Fakt netuším :D

    OdpovědětVymazat
  101. GFC:Anett
    Palce si držím,ale moc tomu nedávám :D
    Jinak hádám produkty v péči o plet a vlasy (Dermacol.Rimmel.Garnier) a dekorativní kosmetiku :)

    OdpovědětVymazat
  102. ahoj, krabička je nádherná. Jak píše spousta čtenářek: už jen kvůli ní bych chtěla vyhrát taky :-) Uvnitř bude od každého něco, řekla bych. Myslím jako něco na rty, něco na oči, i nějaký vylepšovák na pleť. Z odkrytého by to podle mě mohly být samolepky na nehty a tubička 47g? To by mohl být nějaký rozjasňovač či vzorek makeupu.

    OdpovědětVymazat
  103. Určitě tam bude nějaká péče, podle toho pootevření, taky by tam mohla být tvářenka nějaký lak.Věř že si palce držím, miluju překvápka-teda ty dobrý, že. :)

    OdpovědětVymazat
  104. ahoj :)...tak balíček vypadá tajomne :D..tipujem ,že by v ňom mohol byt lak,ruž....značky ako rimmel,catrice,dermacol...Dúfam ,že sa na mna usmeje šťastie :)

    OdpovědětVymazat
  105. ahoj balíček sa mi veľmi páči.. :) myslím si, že tam bude nejaký balzam na pery alebo tak podobne,telové mlieko,rúž či lak..značky niečo ako rimmel london, dermacol a podobne :)

    OdpovědětVymazat
  106. Ahoj, nejdříve chci popřát nádherné narozeniny :). Nádherná krabička, mně by se líbila už jen ta, miluji krabičky. Jinak mě toho napadá spousty, ale tipla bych to kromě laků na nehty na balzám na rty, tělové mléko, nebo masku na obličej, nějakou řasenku, nebo tužku na oči, nějaká paletka očních stínů.. Těžko říct.. =D Asi něco od Dermacolu, Catrice, kosmetika MOJE, Astor, apod. :)
    Sleduji přes gfc: Nechvatalova9

    OdpovědětVymazat
  107. Pokud jsem správně pochopila pravidla, tak přidávám i druhý komentář, neboť sleduji přes facebook jako Lenka Nechvátalová :)

    OdpovědětVymazat
  108. A do třetice všeho dobrého sleduji i youtube kanál jako Aknel15 :)

    OdpovědětVymazat
  109. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj. Balíček je veľmi pekný. Myslím, že by mohol obsahovať laky a rúže od kozmetiky moje, lak/y Catrise, riasenku Rimmel London Scandel eyes, niečo z kozmetiku Oriflame alebo astor, krém od značky Mixa, nejaký pieskový lak alebo lak s asphalt effectom od esence, color tattoo, riasenku od essence, rak colorama, make-up, možno nejaká ceruzka na oči, umelé mihalnice :D, rúž od oriflame, lak od značky Jessica, odlakovač, nálepky na nechty..
    Sledujem ako Dominika Grešová.

    OdpovědětVymazat
  111. Posielam druhý komentár. :)
    Na facebook-u som komentovala taktiež pod menom Dominika Grešová. :)

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj :) Tak som tu zase, no teraz už s tretím komentárom.
    Teším sa,keď už konečne vyhlásiš víťaza. :)
    Do budúcnosti ti prajem veľa úspechov a veľmi veľa čitateľov. :) Krásny zvyšok letných prázdnin. :)

    OdpovědětVymazat
  113. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  114. 1.Sledujem ako Barbora Soľanová
    2. Perfektný nápad! :) Určite si každý nájde v ňom svoje,super vymyslené...Veď každý ma rad prekvapenia! (teda tie dobré) Odhadujem laky,riasenky,tiene,rúž a šampóny možno.Značky essence,Rimmel London a možno nejaký ten Oriflame.
    3.Držím si palce a ďakujem za súťaž!

    OdpovědětVymazat
  115. ahoj, prvý krát idem súťažiť o niečo čo neviem čo je :D ale myslím, že tam bude nejaký lak,špirála,rúž alebo lesk na pery, potom možno nejaký odličovač alebo niečo tekuté na tvár :D možno niečo od Dermacolu, Catrice, Moje, Rimmelu alebo Essence - ťažko povedať, môžu tam byť aj vzorky niečoho :) každopádne to budú určite super ceny :)

    sledujem pod týmto menom :) a palce si určite držím a dúfam, že vyhrám :)

    OdpovědětVymazat
  116. Ahoj!:) Teda boxík vypadá fakt pěkně! :) Musím říct že je to teda fakt super nápad,protože takhle si aspoň určitě každý něco vybere :) Vůbec netuším co by tam mohlo být :D ale asi tak značky rimmel,essence,dermacol,Balea, apod :) a výrobky třeba neonky od dermacolu,essence řasenka/tužka/linky :) apod může tam být cokoliv :)
    Gfc-Teruš a určitě si držím palce :) ale držím i ostatním :)

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj, hned na první pohled se mi líbí ta krabička sama o sobě . Tipuju že tam bude třeba něco od Mixi nebo Dermacolu. Nějaký sprcháč, řasenka nebo lak? Jsem fakt zvědavá co v něm je.

    OdpovědětVymazat
  118. GFC: Claire Collins

    Moc se mi líbí tento box - je to výborný nápad!!
    Přála bych si, aby tam byl Carmex. Jinak tipuji, že tam budou třeba neonky od Dermacolu. Jinak vůbec netuším :) Ale jsem strašně zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  119. Sledujem ako Michaela Sulavikova :))

    Takžee, boxík je krásny, nežný ♥ a čo by tam mohlo byť? Dermacol, Maybelline, Nivea? Netuším! :D

    OdpovědětVymazat
  120. Nadherny design boxu ♥ typuju ze bude dermacol kosmetika a doufam ze i nejaky ten essence nebo taak :))

    OdpovědětVymazat
  121. GFC: Pavla Holoubková
    Boxík je originální a to se mi na něm líbí. Myslím, že uvnitř budou značky jako Loreal, Rimmel a Maybelline. A z produktů asi laky na nehty, možná linky, řasenka, nebo lesk na rty :))

    OdpovědětVymazat
  122. Dúfam že nejaký krásny lak :) sledujem ako Romana :D

    OdpovědětVymazat
  123. Sledujem ako Dominika Hírešová :)
    Boxík je krásny, nádherný motív :) Myslím si, že tam budú nejaké laky od Rimmelu :))

    OdpovědětVymazat
  124. sledujem ako Miss Cat
    Tipujem niečo od Bioderemi :)

    OdpovědětVymazat
  125. Krabička je naozaj krásna :) vedela by som ju využiť na skladovanie kozmetiky :) Podľa mňa sa tam môžno nájde kozmetika značky Avon , Dermacol ... :)
    gfc: Zdenka Bušová
    zdenulik84@azet.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sledujem aj na facebooku ako Zdenka Bušová :)
      aj na youtube tiež ako Zdenka Bušová

      Vymazat
  126. Sledujem na GFC ako romiminarikova :)
    Krabička sa mi hrozne páči a asi si ju pôjdem kúpiť :D Proste sa mi páčia tie farby, kvety a nie je to gíč :D
    Myslím, že sa v boxíku skrývajú určite veci od Moje a lačiky od gabriella salvete :)) Možno niečo od Rimmelu?? Netuším :D

    OdpovědětVymazat
  127. sleduji jako kate :))
    Myslím, že tam bude něco od Biodermy a laky od Gabrielly Salvete :)) Určitě se tam podle mě ještě objeví značka Astor, Rimmel atd :) Jinak moc pěkný boxík, za pár dní mám narozeniny, tak by to byl skvělý narozeninový dárek :) :D

    OdpovědětVymazat
  128. ahoj,sledujem ta ako Nikoleta Sághyová
    v prvom rade vdaka za sutaz,krabicka je nielen nadherna ale maximalne prakticka na dozivotne pouzivanie...ja by som tam rada videla znacku moje kedze u nas zatial nie je tak som na nu zvedava.inak tipujem ze by tam mohlo byt catrice,nieco z oriflame-u,essence,rimmel-okrem laku asi spirala,balzam ci ruz,ceruzka na oci :)

    OdpovědětVymazat
  129. sledujem ako Andrea Hužvárová
    a tipovanie? podľa mňa tak desať lakov rimell, essence, oriflame a niečo speciálne :)

    OdpovědětVymazat
  130. Ahoj, ještě jednou moc gratuluju:))
    Ta krabička mi připadá nádherná, líbí se mi, jak je modrá s těmi kvítky. Je to hrozně pozitivní. A myslím si, že tam bude něco od Catrice, Avonu, Rimmelu a snad i nějaká limitka. Líbil by se mi i lak z H&M.

    GFC: Anežka V..á

    OdpovědětVymazat
  131. Ahoj! Tak to jsem zvedava co vsechno se v boxiku nechazi. Samotna krabicka je hezka.-)

    OdpovědětVymazat
  132. gfc nela richterova
    lak na nehty, sampon

    OdpovědětVymazat
  133. GFC Denisa Slobodová
    Tak pár produktov si nám už ukázala, sú úžasné. Tipujem ešte p2, Gabrielu salvete, essence, laky n anechty, niečo na pery, telovku od Balea povedzme :)
    denisa.slobodova@centrum.sk
    Držím, držím, držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  134. gfc luciekatrnakova
    Tak vidím essence, myslím si, že by tam něco mohlo bát od miss sporty, například lak na nehty. Také mne napadá značka moje :) Mne by určitě potěšilo něco od Catrice, protože u nás tato značka není :/.
    Balíček se mi líbí, působí roztomile :)
    luciekatrnakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  135. Ahoj, moc pěkná GW :-)!
    Boxík se mi líbí moc, ty kitičky jsou moc roztomilý :3.
    Myslím, že by krabička mohla ukrývat, tekutou tvářenku od Rimmel, nějaké věci od essence a maybelline, od astor ty jejich balzámy tonovací, dermacol by se tam také mohl objevit např. jeho bronzující paletka i ta rozjasňující by se tam pořád vešla :D, jejich slavné neonové laky na léto, ty by mi udělaly radost hodně, protože se k nám vůbec ani jeden nedostal :'(, možná by se tam mohly objevit laky od Rimmel Rita Ora, a ty 60 seconds, taky by tam mohla být značka Catrice, která není vůbec u nás ani v okolí k sehnání :/ už mě nic moc nenapadá, tak doufám, že aspoň jedna věc co jsem tu napsala, se tam objeví :-).
    Jinak na GFC se jmenuji Michaela Kučerová.

    OdpovědětVymazat
  136. Sleduji tě i na FB pod jménem Michaela Kučerová, tak píši další komentář. :-).

    OdpovědětVymazat
  137. Sleduji i tvůj kanál na YT a tam jsem pod jménem Michaela Kučerová, tak píši další komentář.
    :-).

    OdpovědětVymazat
  138. Sleduji pod tímto účtem :)
    Tipuju tedy ty laky na nehty, rtěnky, řasenku, určitě nějaký bb nebo cc, balzámy na nehty, stíny... :)

    OdpovědětVymazat
  139. Sleduji jako Klára Pospíchalová

    Myslím, že v krabičce by mohl být lak od Gabriely Salvete, řasenka Essence, kosmetika Moje nebo Rimmel :))

    OdpovědětVymazat
  140. Krabička je krásná
    V krabičce by mohla být značka Oriflame,Essence,Maybelline
    řasenka,rtěnka,pudr,tvářenka,laky,stíny,lesk

    OdpovědětVymazat
  141. sleduji jako Áďa
    Krabička je na pohled velmi pěkná a určitě stejně parádní jako z venku, bude i ze vnitř. Co by tam mohlo být? hodil by se mi balzámek na rty :-D a tipuji, že tam bude nějaký sprcháč, lak na nehty, řasenka, lesk atd. a značky bych hádala třeba gabriella salvete, oriflame, nivea...

    OdpovědětVymazat
  142. sleedujem :)
    och ved už len ta krabička je perfektna nie ešte obsah :) ale myslim ze by tam mohlo byť niečo od gabriely salvete alebo od sleeku ? :)

    OdpovědětVymazat
  143. Ahoj!
    Ten box je uplne krasny a niakym sposobom mi pripomina Arizona caje. ;)
    Ja tipujem ze v tom boxe bude niaky bb cream alebo make up.
    mgallova12@gmail.com
    www.myownblog14.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  144. Ahoj, je to moc dobrý nápad, já osobně doufám v nějaký efektový lak od GS :) A třeba nějaký BB Cream :) pajushka3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  145. Ahoj :)
    přes GFC sleduji jako Lucie Hnídková
    boxík se mi moc líbí už sám o sobě, co by v něm mohlo být nevím, možná nějaká kosmetika od Dermacolu, a laky možná od MAYBELLINE a jinak by mam mohly být nějaké lesky, stíny, řasenka, tvářenka atd..

    OdpovědětVymazat
  146. Ahojki... já si myslím že tam určo bude nějaký lak P2, které máš moc ráda.:))))
    Jurcikova14@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  147. podľa mňa tam budú nejaké produkty od Maybelline a nejaká prírodná kozmetika :)
    GFC: Lucia Balintová

    OdpovědětVymazat
  148. Podla mňa tam budú produkty od Avonu Oriflame-u a nejaké dorgerkové ^^
    GFC: Paulína Altofová

    OdpovědětVymazat
  149. Možná něco od Avonu, Maybelline.. :)
    GFC: Karolína Kučerová

    OdpovědětVymazat
  150. Páni, moc krásná soutěž, já bych do toho asi tolik peněz nedala, ale je to od tebe hodně hezké :D :)
    Typuju že tam bude Avon, Oriflame, Essence, Maybellibe, Dermacol, nevím, to mi přijdou takové značky, které by tam mohly být, prostě první co mě napadá :D :)
    Na GFC: Denny Carringhton

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A na youtube a facebook jsem taky psala komentáře, jinak krabička se mi hrozně líbí, je taková správně holčičí :33

      Vymazat
  151. Sleduji :)
    Už zvenku vypadá super, myslím, že tam bude maybelline, jordana, rimmel, avon třeba :D :)

    OdpovědětVymazat
  152. Sledujem už dlho :)
    Podľa mňa to bude mix rôznych značiek :)

    OdpovědětVymazat
  153. Sleduji tě :)
    Vůbec nevím co by tam mohlo být, asi nějaký mix :) nebo možná nějaká novinka?? :D (vůbec nevím)
    A palce si držím!! :D

    OdpovědětVymazat
  154. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  155. + Na YT jsem ti taky dala komentář a odebírám tě ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jmenuji se tam stejně jako tady (promiň že to píšu sem, ale omylem jsem si na to vzpomněla až teď :D)

      Vymazat
  156. + Na fb jsem ti dala komentář jako Nela Bařinová ;)

    OdpovědětVymazat
  157. Jéé tak boxík je moc krásný, vybrala jsi moc pěkné balení no a co se týče produktů uvnitř.. Myslím, že z laků tam bude zástupce Gabrielly Salvete a jejich pískových laků a pak nějaká neonka od Dermacolu možná :) u dekorativky si taky myslím, že tam bude něco od těchto dvou značek+možná něco od Maybelline nebo Essence :)

    OdpovědětVymazat
  158. GFC:Diana
    Fb: Dida Diduš Kurčíková
    Fuuu to naozaj neviem čo balíček obsahuje,ale je nádherný.Asi nejaký rúž alebo neviem.Držím si palce aby som vyhrala a zistila to :D Krásny blog,prajem vela úspechov :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prepáč zabudla som email :( didus.kurcikova@gmail.com

      Vymazat
  159. GFC : Světlana Mašková / Swetllush Mašková
    FB: Swetllush Mašková
    Balíček je velice pěkný, má krásný potisk, a myslím si, že tam bude něco z Balea, potom určitě nějaké laky, možná i Essence. :)

    OdpovědětVymazat
  160. Urcite nejaky mix znacek, je skvele ze jsi to udelala takhle, miluju prekvapeni tak jeste to vyhrat! :)
    Nikol.oi@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  161. 1) být pravidelnou čtenářkou přes GFC - :) splněno :D
    2) napsat do komentářů - jak se vám boxík líbí a co si myslíte, že tam bude (tipujte značky, produkty atd)- asi něco od essence :D a nějaký ten lak :)
    3) držet si palce- držím,dokonce i na nohou :D

    OdpovědětVymazat
  162. Sleduji Tě přes GFC jako Adéla :)
    Boxík vypadá krásně. :) Tipla bych si možná Rimmel, essence, Moje nebo maybelline, a myslím, že se tam objeví nějaký lak na nehty nebo třeba balzám na rty

    OdpovědětVymazat
  163. Kurňa,teď mi došlo, že jsem se neúčastnila :-D a zachránilo mne prodloužení soutěže :-)
    Inu, Ali, vše nej do dalšího roku života. Doufám, že sis dovču užila :-)
    Palce si držím a kdyby ne, tak nevadí :-)

    PS...hádám toho hodně :-)

    OdpovědětVymazat
  164. krásný boxík a těch prodůktů, mooooc bych chtěla vyhrát :-) tipuji, že tam fakt budou bomba věci :-)

    OdpovědětVymazat
  165. Boxík se mi moc líbí a předpokládám, že v něm bude minimálně jeden lak :D

    OdpovědětVymazat
  166. Šmajraaaaaa,jsem tu za 5min12 :D Sleduju,to víš ;) Už jen ten design krabičky mě láká :))) A co je uvnitř-to se nechám překvapit,určitě tvoje oblíbený produkty a nebudou chybět laky na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  167. Nechápu, jak jsem tuhle skvělou soutěž mohla přehlédnout :-D Moc ráda se účastním :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomněla jsem na jednu z podmínek soutěže - takže boxík se mi moc líbí už designem :-) Tipuji, že v něm bude mj. řasenka a tvářenka :-)

      Vymazat
  168. boxik je krasny jinak by tam mohlo byt....jak už jsi zminila laky,pak třeba nejaka tvařenka,stiny,rtenky atd od značek essenc rimmel elf maybelline atd. no same super věcičky určitě

    OdpovědětVymazat
  169. Musím ocenit tvůj výborný nápad. Soutěž o překvapení je super a podle počtu komentářů sama vidíš kolik lidí boxík nadchl. Domnívám se, že by mohl obsahovat laky OPI (doufám) a doufám v nějakou značku, která u nás není běžně v obchodech. Palce si držím všechny čtyři :-)

    OdpovědětVymazat
  170. Sleduju jako Elizabeth Green, myslím že tam bude Rimmel, Dermacol, Essence a třeba něco od Sephory?

    OdpovědětVymazat
  171. Sleduji přes vše. A v boxíku bych uvítala nějaké krémy na tělo, laky, dekorativní kosmetiku............
    Ať už je tam cokoliv, určitě by mi to udělalo radost :-)

    OdpovědětVymazat
  172. Sleduji přes GFC :) Boxík je opravdu povedený a tipuju, že tam bude něco od Sleeku, Essence a Avonu :)

    OdpovědětVymazat
  173. Ahoj, sleduji již dlouho na FB i přes GFC pod svým jménem. Ve Wonderland boxu bude určitě něco od O.P.I., Essence, Rimmelu, Balea a možná i od Dermacolu :) Věřím, že je to nabité kosmetickou první třídou a určitě udělá radost komukoli, kdo ho vyhraje. :)

    OdpovědětVymazat
  174. SOUTĚŽ UKONČENA :) VŠEM ZÚČASTNĚNÝM DĚKUJI A DRŽÍM PALCE :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)