Ze života: Mám nebo nemám modré oči?

Ahojky :)

Na dnešek mám připravenou takovou krátkou historku pro pobavení :) Stejně je většina z vás někde u vody a lenoší, tak aby té kosmetiky nebo laků nebylo příliš, zpříjemníme atmosféru něčím ze života :))

V článku se dozvíte, co mají šperky Swarovski společného s názvem článku :)) Snad se vám příběh bude líbit :)


Příběh se sice stal o Vánocích, ale já mám Vánoce ráda, tak snad to nebude vadit :)

Miluju šperky Swarovski, je to moje vášeň. Zjistila jsem, že všechno co se krásně třpytí, musím ihned mít a tak šperkům Swarovski jen těžko odolávám. Nejsem milionář a sem tam se mi nějaká náušnice ztratí, proto tyto šperky dostávám jenom ke speciální příležitosti a šperků si vážím a opatruju je jako oko v hlavě :)

Blížily se první společné Vánoce s přítelem a tak trošku jsme se domlouvali na dárcích (tak nenápadně, víte jak to myslím). Takže jsem nadhodila téma Swarovski k tomu smutný pohled a pro větší jistotu jsem zdůrazňovala, že by bylo super, kdyby mi šperk ladil k očím :)) Ještě jsem mu pak jen tak náhodou poslala odkaz přímo na sadu, která se mi líbí :D Takže to určitě musí klapnout.

Tak nějak jsem doufala (né, byla jsem si jistá), že pod stromečkem nějakou tu sadu najdu :) A proto jsem se Štědrého dne nemohla dočkat.

Nastal den D. Začinala jsem být docela nervózní, když jsem rozbalovala dárky a šperky nikde. Zbýval poslední dárek. To musí být ono. Papír jsem cupovala jak vzteklej pes a pak jsem zahlédla kousek krabičky. Jóó - zahlédla jsem nápis Swarovski a byla jsem v sedmém nebi. Předčasně. Docupovala jsem poslední kousky papíru a na krabičku jsem čučela jak puk.

Asi jsem z té kopy bramborového salátu, kterou jsem do sebe nasoukala rychlostí blesku (jenom, abych mohla rozablovat dárečky) špatně viděla. Hmm .. a nebo to zkresluje přes tu krabičku. Otevřu krabičku a kouknu dovnitř. Hmmm ... sada pěkná, přesně takovou jsem chtěla, ale jako co ta BARVA? TOTO PŘECI NENÍ MODRÁ? PROOOOČ???!!!

Byla to smaragdová barva, moc pěkná, ale já jsem chtěla přeci modrou. Celou dobu na mě koukal přítel. Když mě viděl takovou zaraženou, zeptal se: "líbí se ti"? Odpovídám, že ano, ale ...... chtěla jsem takovou, aby mi ladila k očím ..... chvilka ticha ....

A TY NEMÁŠ ZELENÉ OČI?

Tato věta mě totálně rozhodila. To jako neví, jaký mám oči? To je skandál. Vždyť jsem mu ty šperky naservírovala až po nos, když jsem mu posílala odkaz na ty jedny konkrétní.  Měla jsem sto chutí vzít špičku ze stromečku a nacpat mu jí vy víte kam!!!

A jak to dopadlo? Chvilku jsme vedli debatu nad tím, jaké že to mám oči. Přítel, jako typický chlap si pořád mumlal svý, že modrá a zelená je skoro stejná. Já jsem ale byla pekelně naštvaná. Ale naštěstí si ho vyžehlil, když jsme jeli na povánoční výprodeje a zamířili jsme do obchůdku se šperky Swarovski. A já jsem si konečně vybrala tu mou vysněnou modrou sadu :))

Jo a jinak, poslat mého chlapa něco koupit, to je fakt něco neskutečného. I když něco má napsaného, tak koupí pravý opak. Ale pokud je to něco pro něj, tak to moc dobře ví, co koupit :) A jestli chcete vědět, jak to dopadá, když pošlu svého chlapa pro odlakovač - přečtěte si tento článek :))


MÁM NEBO NEMÁM MODRÉ OČI? CO MYSLÍTE? :))
Máte taky nějakou veselou historku?


25 komentářů:

  1. :D Pobavilo :D A docela ťa chápem, že si bola dobre vytočená. Myslím, že každého chlapa keď pošleš niečo kúpiť tak to dokašle. Ten môj napríklad vôbec nevie improvizovať. Keď mu poviem, aby išiel niečo kúpiť, tak je bezradný. Potrebuje presný zoznam toho čo chcem a najlepšie keď mu podrobne vysvetlím kde sa daná vec nachádza :D A myslím, že máš modré oči :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je přesně jak ten můj, pomalu abych mu kreslila mapu :DD

      Vymazat
  2. No vidíš to, ja mám zase naopak zelené, a už niekoľko ľudí tvrdilo, že modré :D

    OdpovědětVymazat
  3. :-D tak já jsem asi chlap, neb mi obojí přijde modré :-D
    Ale historka hrozně moc pobavila :-) Opravdu ze života :-)

    Můžeš to chlapům naservírovat co nejvíc to jde a stejně to ve výsledku udělají špatně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :DD
      fakt jsou zelený, je to focené v zimě a ještě starým foťákem, tak to není tak vidět :) ve skutečnosti je ten rozdíl opravdu velký :)

      Vymazat
  4. Chlapi kolikrát barvy nepoznají. :-D Třeba já sama nevím, jaký mám oči, mění se jim barva podle dopadu světla. Někdy modrý, někdy zelený, někdy modro-zelený.

    OdpovědětVymazat
  5. Haha, ale tak snažil se, to se taky počítá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak :) snaha tam byla, dokonce i pečlivě dárek zabalil, tak se opravdu snažil :))

      Vymazat
  6. Me se tedy barvou libej obe barvy, ale ta napravo je hezci tvarem kaminku :-) Jinak, moc hezka barva oci :-) Sama mám takovou modro-šedou a na modré doplňky moc nejsem... Jsem spiše podzimní typ, takže spíš do té hnědé, oranžové nebo červeno-černá klasika <3

    Jinak, článek pobavil :-D Nejcennější je ale stejně dárek z lásky ;)

    Měj se hezky, Hanka..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám z doplňků jenom tuto sadu modrou, spíše nosím stříbrnou a poslední dobou jsem si oblíbila zlatou :))

      Vymazat
  7. Já myslím, že i smaragdová je fajn... JInak bych řekla že tohle je problém většiny mužů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky si myslím :D ale stejně - ještě, že je máme, jinak bychom se nudily :D

      Vymazat
  8. Vidím modré oči ale co chceš? chlapi :D ale i ta sada od něj je skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně - co bych chtěla :DD ale snažil se, to se musí nechat :D

      Vymazat
  9. :D Tak to je síla, jestli on taky není barvoslepý.. (ten můj je). :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to možné :DD barvoslepý, ale jak na co :D protože když chce něco on, tak to jde v pohodě :DD

      Vymazat
  10. Tak tohle mě vážně pobavilo. Nevím jak s barvami, ale z hlediska "podsouvání" tipů na dárky jsem na tom podobně. Nutno ale podotknout, že obě sady jsou moc pěkné, i když ta tebou vybraná je samozřejmě vážně dokonalá. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mě to vůbec nepřekvapuje :D. Ten můj, po 11 letech, třeba stále tápe s datumem mých narozenin:D. Nic si z toho nedělej. Jiné to už nebude :D

    OdpovědětVymazat
  12. "Když si chlap po prvním rande pamatuje barvu partnerčiných očí, tak má určitě malý kozy"

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)