Chraňte své vlásky s Misshou

Ahojky!

Já si teď užívám dovolenou na Mallorce (teda alespoň doufám, že to tam bude fajn), ale stihla jsem pro vás připravit článek o spreji Missha Procure 365 Hair Mist Fresh Flower, který chrání vlasy a stal se z něj můj velký oblíbenec :))

Sprej jsem měla v prvním Missha boxu (odkaz na článek ZDE) a od té doby ho používám opravdu hodně často :) Dokonce jsem mu koupila i bratříčka :))

A jaký sprej je, se dočtete v článku :)


Oficiální popis
Pod účinky slunečního záření mohou vlasy ztratit svůj přirozený lesk a lámat se, což je zapříčiněno ztrátou vlhkosti. Komponenty chránící proti slunci obsažené ve spreji "Procure 365 Hair Mist" předchází poškozování vlasů a chrání je před ultrafialovým zářením. Sprej na vlasy MISSHA Procure 365 Hair Mist, také chrání vlasy před účinky mořské a bazénové vody. Při účinku mořské vody se vlasy stávají tvrdými, bez lesku a ztrácí barvu, bazénová voda vlasy vysušuje a zmatňuje je. Extrakty z kaviáru a semen moringa předchází poškozování vlasů a léčí již poškozené vlasy. Květinové aroma spreje má květinkové, dřevinové a pižmové tóny, a díky rozkošnému souznění not ovoce a svěží vůně magnólie s podtóny pižma a ambry, připomíná vůni velké kytice.


Jak už jsem psala v úvodu, sprej jsem měla v prvním Missha Boxu (jen tak mimochodem, klidně by mohl být nějaký další boxík) a dostala jsem variantu Fresh Flower.

S vůní jsem spokojená, protože je taková sladší,
ale nic vlezlého. Abych pravdu řekla, tak nepoznám, co konkrétně vůně obsahuje, ale je to takový mix sladších vůní. Vlásky mi pak voní, jako bych přišla od kadeřnice a to se mi líbí.

Sprej vlasy nezatěžuje ani je nemastí, takže za to palec nahoru :) Já ho nejčastěji používám před fénováním. Vlasy totiž fénuji po každém umytí, ne úplně do sucha, ale prostě jenom chviličku vyfénuji vlasy u kořínků a díky spreji pak opravdu nádherně voní. Fakt pocit, jako když jdete od kadeřnice. Teď v létě sprej ještě používám, když se chystám ven a je slunečno. Vždycky jenom dvakrát, třikrát vlasy přestříkám a jdu.

Nejsem si jistá, jestli sprej opravdu chrání vlasy tak, jak uvádí. Nicméně nepozoruji, že bych měla nějak poškozené vlasy nebo tak něco. Sprej asi používám jen tak pro jistotu, možná kdybych ho přestala používat, vlasy by to ani nezaznamenaly, kdo ví. Ale pro ten pocit, že mám vlasy chráněné, že jsem pro ně něco udělala, si vždycky alespoň trošku vlasy přestříkám. A pro pocit, že vám krásně voní vlasy, to taky stojí :)

Sprej má praktickou pumpičku, takže aplikace je snadná. Navíc vám pak zůstane pěkné balení s pumpičkou a to se vždycky hodí. Balení spreje se mi líbí, je veselé a krásné výrazné barvy hned zvednou náladu. Akorát v návodu si toho moc nepřečtete :D
U nového balení je vždy pumpička přelepená, takže poznáte, že je balení nové a nepoužívané.

Tento sprej používám opravdu dlouho a tak nějak jsem si na něj zvykla. Chtěla jsem očuchat i další dvě varianty a když jsem měla cestu kolem Missha prodejny (na Václavském náměstí) neodešla jsem s prázdnou. Více mi voněl ten oranžový, takže to byla jasná volba. Ale ze všech, mi nejvíce voní ten růžový, další koupím růžový.

A to je asi vše. Nevím, co víc bych měla napsat :) Možná je sprej pro někoho zbytečný, možná ani žádné ochranné účinky nemá, já jsem s ním ale spokojená. Vždy mám takový lepší pocit a vlasy krásně voní. Ten růžový používám opravdu často a jsem v půlce, takže za tu cenu sprej vydrží opravdu dlouho. A samozřejmě sprej nesměl chybět v kufru a pojede semnou na dovču :)

Sprej má 120 ml a stojí cca 160 Kč. Na výběr jsou 3 varianty - růžová (fresh flower), oranžová (sweet fruits) a zelená (green aqua).

A CO VY A MISSHA SPREJ? MÁTE HO? 
NEBO SE VÁM TO ZDÁ ZBYTEČNÉ?





18 komentářů:

  1. Já měla v boxu ten modrý a byl moc fajn. Taky jsem ho používala jako tepelnou ochranu při úpravě vlasů a myslím, že fungoval dobře. Vlasy se mi nijak nepřesušovaly ani neničily. Příště zkusím nějakou tu ovocnou vůní.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Růžový sprej jsem taky vyzkoušela díky boxu, voní krásně, to je fakt, používala jsem ho hlavně před fénováním, ale žádný viditelný výsledek jsem nepozorovala - teda kromě provoněných vlasů. Sama bych si ho ale znovu nekoupila, přijde mi zbytečný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jak píšu v článku, taky nepozoruju nějaké výsledky, ale pro ten dobrý pocit ho používám ráda :)))

      Vymazat
  3. no tak to jsou mazlíci...proč mi to sakra ukazuješ, když víš, že je na cestě bed head? =D Chceš abych zkrachovala? =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Mam doma, ale žádný účinek tedy taky nevidím, tak jsem ho posunula dál, zrovna nedávno jsem o něm taky psala v Missha týdnu

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak koukám, že asi jenom hezky provoní vlasy :)) ale stejně, pro ten pocit ho používám :))

      Vymazat
  5. mas prosim jeste nejake zkousenosti s misshou. chci vyzkouset jeji vyrobky, ale moc recenzi jsem nevypatrala =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s Misshou moc ne, vyzkoušela jsem zatím jenom oční stín, krém na ruce a toť vše :( chci vyzkoušet ty jejich BB, ale pořád jsem se k tomu nedostala :D

      Vymazat
  6. tak já budu informovat, že na přelomu září a října se Misshabox chystá :-D

    Já měla tu zelenou...kde jí je jen konec? :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)