Krásné řasy s novou řasenkou SEDUCTION CODES N°2?

Krásné čtvrteční dopoledne :)

Na dnešek mám připravenou rychlou recenzi na novou řasenku od Astoru - Seduction Codes n°2. Její starší sestru v krásném zlatém obalu, Seduction code n°1, jsem nezkoušela a to kvůli kartáčku. Řasenek jsem totiž vyzkoušela už spousty a už vím, které by mi mohly vyhovovat a které ne. Nebyla jsem si jistá, zda mi kartáček ve tvaru přesýpacích hodin bude sedět, proto jsem nakonec odolala a nekoupila ji. Ale pokud si občas prohlédnete novinky v drogerii, tato novinka vám určitě nemohla uniknout. Sice nemá klasický kartáček, ale byla jsem ráda, že jsem ji mohla vyzkoušet.

Jaké dělá řasy a zda mi sedla, se dočtete v článku :) A v závěru článku na vás čeká malé překvapení a o jednu řasenku si můžete zasoutěžit :))


Řasenka má krásné růžové balení, které je příjemné na pohled a líbí se mi. Jedinou chybičku vidím v tom, že obal je na řasence jenom nalepený, takže se časem odloupne, strhne a zůstane jenom černá tubička. Řasenku mám ale něco přes měsíc a zatím obal hezky drží :)

Co je ale důležitý, je kartáček. V tom totiž spočívá celé kouzlo řasenky. Kartáčku jsem se docela bála, protože vsázím na klasiky a obecně větší kartáčky mé řasy nemají rády. Ale pustila jsem se do zkoušení. Jak můžete na fotkách vidět, kartáček je zaoblený a z přírodních štětin. Věřte, že to s ním jde, jenom to chce natrénovat.

Při prvních pokusech to dopadalo katastrofálně. Řasenka má mokřejší náplň a to já moc nemám ráda. Navíc mi docela trvalo, než jsem vychytala ten způsob, jak docílit krásně oddělených řas. Výsledek byl totiž vždycky stejný - slepené řasy. Prodloužila, ale hrozně slepila. V dalších vrstvách to bylo jenom horší a vypadalo to příšerně. Byla jsem docela zklamaná a řasenku jsem asi na tři týdny dala do šuplíku s tím, že mi nesedla.

Po dovolené jsem si řekla, že jí dám šanci. A dobře jsem udělala, protože řasenka trošičku vyschla a aplikace tak byla hned snazší. Navíc jsem si při líčení dávala fakt záležet a s řasenkou jsem si vyhrála. Chce to jenom vychytat ten způsob aplikace. Když už na to přijdete, jde to samo. Mé řasy sice trošičku slepí, ale když si vyhraju, tak je hezky oddělím. Řasenka se během dne nedrolí, nedělá žmolky ani šmouhy a drží tak, jak má. Řasy natočí, prodlouží, dodá jim intenzivní černou barvu, ale moc nezahustí. Po celý den řasy držely krásně natočené a odlíčit šla bez problému.

Co napsat závěrem?
Jsem ráda, že jsem ji mohla zkusit, protože sama od sebe se podobným kartáčkům vyhýbám. Také jsem ráda, že jsem jí dala ještě jednu šanci a naučila jsem se s ní pracovat. Pokud mi při líčení zbyde chvilka času navíc, volím tuto. Pokud ale pospíchám, volím raději svou osvědčenou klasiku, se kterou si nemusím dávat tolik záležet. Mně ale všeobecně větší kartáčky moc nesedí, ale časem jsem se s ní naučila zacházet.

Řasenka jako taková vůbec není špatná, jen to není řasenka, kterou bych koupila a mohla ji hned používat :) Pokud vám vyhovují větší kartáčky a s líčením si dáte záležet, tak dosáhnete opravdu krásného looku. Za vyzkoušení ale opravdu stojí :)

Cena řasenky se pohybuje kolem 200 Kč (v akci bývá i za 140 Kč).



 JAK SE VÁM TATO ŘASENKA LÍBÍ? MÁTE JI? JSTE SPOKOJENÉ?





Zde vidíte řasenku v akci. Obě fotky jsou foceny asi po čtyřech hodinách. Jsem hrozná a často si mnu oči, takže stíny už nejsou tak perfektní, nicméně drží skvěle. Taktéž řasenka, nikde nic neopadává, nikde není rozmazaná a krásně drží.




A na závěr malá a rychlá soutěž pro vás :)

Bude se soutěžit o tuto řasenku, tedy SEDUCTION CODES N°2 (samozřejmě o novou, nebojte). Doufám, že se výherkyni bude líbit a třeba se semnou pak podělí i své dojmy :)

Podmínky jsou následující:
1. dát LIKE na FB stránce Astoru - ZDE.
2. být pravidelným čtenářem mého blogu přes GFC (ikonka v pravém sloupci)
3. do komentáře napsat, že se chcete zúčastnit soutěže (abych věděla, zda se chcete zúčastnit) a také připište, jaké výrobky od Astoru máte rády a proč :) 
4. a držet si palce :)

Soutěž startuje dnes, tzn. 25.9. a končí v pátek 3.10.2014 v 20:00hod. Vítězku vyhláším asi přes random (losování zabírá hodně času, ale pokud by na tom někdo trval, natočím losovací video) a jméno vypíšu sem (abych nemusela zbytečně psát nový článek). Pro jistotu jméno výherkyně napíšu i na mém Facebooku, tak se v pátek večer určitě mrkněte :))

Hodně štěstí :) 
Děkuji týmu Astor za možnost řasenku vyzkoušet a také za poskytnutí řasenky do soutěže.

Vítězka řasenky :)

62 komentářů:

  1. Řasenka nevypadá vůbec špatně, ještě jsem žádnou od Astoru nezkoušela, proto si zkusím zasoutěžit. Od Astoru mám ráda lip butter a pak laky na nehty, které krásně kryjí a dobře drží.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Like jsem dala, sleduju tě jako Il Freedomová, chci se zúčastnit, protože řasenku jsem ještě nezkoušela, ani jedničku ani dvojku, ale neustále o nich někde čtu, takže by mě docela zajímala :) Od Astoru absolutně miluju lip buttery, mám taky lak na nehty, ten dlouhotrvající, který má vydržet 10 dní a maličkou paletku stínů :)
    svobodka13@seznam.cz

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, krásné kukadlo :) :D
    Ráda bych se do soutěže zapojila. Sleduji pod svým jménem, na FB jako Something Sometimes.
    LIke jsem dala už dáávno. Od Astoru jsem snad nikdy nic neměla, takže je čas s ním začít :D

    OdpovědětVymazat
  4. Lajkuju, sleduju a ráda se zúčastním soutěže, protože tuhle řasenku jsem ještě nezkoušela a moc se mi líbí jak kartáček tak balení. Od Astoru mám nejradši máslíčka na rty a rtěnky.
    darleen@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. rada sa zapojím... :)
    od Astoru mám najradšej rúže a laky na nechty... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Ráda bych se zúčastnila a od Astoru mám nejraději pastelky na rty, protože mají moc krásné barvy a také rtěnky Heidy, které mají úúúúúúžasnou výdrž a pigmentaci :)

    Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Chtěla bych se zúčastnit. :) Od Astoru mám moc ráda jejich lipbutter.
    frambuesa.a@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Chtela bych se zucastnist, Astor sleduju jako Teri Sarance a tvuj blog jako Terka Nonam, od Astoru mam moc rada pudry a tvarenky a rtenky taky nejsou spatne :)
    teria@hotmail.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Od Astoru zbožňuju pastelky na rty, neboli Lip Butter, nebo jak tomu říkají (ten obal je pěkně šuntský, takže se to hned ošoupe), a kdyby měli více odstínů jsou dokonalé ;-) crazygingersdiary(at)gmail.com A ano, ráda bych se zúčastnila soutěže ;-)

    OdpovědětVymazat
  10. 1. splnené, FB : Miskasiska Ppopc
    2. GFC : miskasiska p
    3. chcem sa zúčastniť
    Od Astor mám veľmi rada túto riasenku len 1 a ich známe masielka na pery :-)

    OdpovědětVymazat
  11. řasenka vypadá skvěle, ale ty tvoje oči jsou nádherné :)

    Jijinka things♥

    OdpovědětVymazat
  12. Na FB sleduji jako Dáša Horáková, tento blog přes google jako Dagmar Horáková :) soutěže se chci zúčastnit a jako většina mám od Astoru ráda produkty na rty - jak máslíčka, tak i rtěnky Heidi a také podkladový lak na nehty :)

    OdpovědětVymazat
  13. FB: Katarína Margitanová
    GFC: Miss Cat
    Od Astoru zatiaľ nič nemám :/
    Máš inak veľmi pekné oči :)

    OdpovědětVymazat
  14. Chci se zúčastnit, sledujit všude jako Magda Laleitr :). Od Astoru mám ráda laky a tato řasenka vypadá moc dobře :).

    OdpovědětVymazat
  15. Mě je ten kartáček šíleně sympatický a už se nemůžu dočkat až řasenku taky vyzkouším. I já jsem ji dostala od Astoru k testování a pokud mají holky o řasenku zájem, tak je zvu k sobě na blog, kde si o ni také mohou zasoutěžit. Snad se nebudeš zlobit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  16. Na fb sleduji jako Kristýna Rudolfská :)
    ráda bych se soutěže zúčastnila, odAstoru jsem zatím žádnou řasenku nezkusila, takže bych určitě ráda :)
    jinak mám od nich ale moc ráda rtěnky a mám doma i nějaká quatra stínů, tam ale ta kvalita není úpln to, na co jsem zvyklá :) zato rtěnky zbožňuju :)

    OdpovědětVymazat
  17. Řasenka vypadá moc hezky a dělá Ti krásné řasy
    chci se zůčastnit soutěže
    sleduji všude

    OdpovědětVymazat
  18. chtěla bych se zapojit do soutěže x)
    FB: Lufi Meluzínová
    GFC: Lucie Meluzínová
    Od Astoru vlastně nemám nic, ale tuhle řasenku hrozně moc lidí chválí, tak bych si ji ráda vyzkoušela taky x)

    OdpovědětVymazat
  19. chtěla bych se zapojit do soutěže :)
    GFC a FB: Petra Nováková
    od Astoru mám nejraději matují pudr, hlavně v létě

    OdpovědětVymazat
  20. Chtěla bych se zapojit do soutěže :)
    Na tuhle recenzi jsem byla opravdu zvědavá, protže každý řasenku vychvaluje, když jsem ji ale v drogerii otevřela a viděla ten kartáček, tak jsem ji tam vrátila a zapomněla na ní. A teď, když o ní píšeš, tak nevypadá tak špatně. Také nemám ráda ty mokré řasenky, jednou mrkneš a máš oko celé černé... tak uvidíme, zkusím štestí :)
    Sleduji Astor i tebe jako Blueberry Pink už nějaký ten pátek :)

    OdpovědětVymazat
  21. Chtěla bych se zapojit do soutěže :)
    Řasenka vypadá suprově, dělá krásné řasy, ale zatím jsem neměla možnost jí vyzkoušet. Od Astoru mám ráda jejich laky hlavně ty pečující a jednou jsem zkusila jejich lip Butter, které nebyly špatné. Jinak jsem zatím neměla možnost víc prozkoumat a vyzkoušet více produktů od Astoru.
    GFC a Fb: Niki Majtánová

    OdpovědětVymazat
  22. RÁDA BYCH SOUTĚŽILA :-) na řasenku jsem už koukala v drogerkách. Mám ráda řasenky s tlustými kartáčky.
    Jinak od Astoru mám stíny a občas koupím nějakou řasenku.
    sugarrose@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Zkusím štěstí a proto se zapojím do soutěže
    Fb: Lůca Babáčková
    GFC: lucy0077
    od astoru mám řasenky dvě a jsem docela spokojená ale tady tu ještě nemám :) a koukala jsem na ni v drogérii zalíbila se mě :) a uvažovala jsem o koupi ale až mě dojdou tak třeba se usměje štěstí a vyhraji

    lucy0077@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ráda bych skusila štěstí a proto se zapojuji do soutěže
    Řasenka je krásná, už sem se na ni v obchodě dívala, ale řekla jsem si, že ještě chvíli počkám. Jsem docela spokojená s lakami na nehty, ale hlavni i s řasenkou astor. Vipadá jako tahle, ale je zlatá,. Ta mi moc vyhovuje

    OdpovědětVymazat
  25. No musím sa priznať že od Astoru nemám nič :o preto sa rada zapojím do súťaže :-)

    OdpovědětVymazat
  26. vyzerá veľmi pekne :) ale ten nálepkový obal pôsobí veľmi lacno ..no aj napriek tomu mám rada takéto kartáčiky :)
    sledujem lajkujem a súťažim ! :)

    OdpovědětVymazat
  27. FB: Julča Kročová
    GFC: Julie Kročová
    Nejradši mám od Astoru asi ty řasenky :)
    juliekrocova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ráda bych se zúčastnila :),tato řasenka mě zaujala hlavně svým obalem,ale i kartáčkem,proto bych ji chtěla vyzkoušet.Od Astoru mám ráda jejich máslíčka na rty a laky na nehty.
    gfc-Jana Svobodová
    fb-Jana Svobodová

    OdpovědětVymazat
  29. Ráda se zúčastním soutěže. :-) GFC sleduji a FB lajkuji jako Hana Svobodová (hanka.nesty@seznam.cz). Od Astoru mám ráda lip butter, jinak jsem měla nějaký lak na nehty, ale pro mě žádný zázrak...

    OdpovědětVymazat
  30. účastním se :) děkujeme za soutěž :) abych řekla pravdu, Astor jsem ještě neměla možnost vyzkoušet, ale jejich výrobky vypadají fajn, ta řasenka je opravdu krásná :)
    sleduji

    OdpovědětVymazat
  31. zapájam sa do súťaže :) GFC: Sima a FB: Sima Bellová (sima.bellova@gmail.com). Od astoru som mala kedysi moju makeup stálicu MATTITUDE HD a nedala som naň dopustiť a veľmi rada som mala aj maskaru AIR MAX :)

    OdpovědětVymazat
  32. Chci se zúčastnit. Sleduji jako firefoxka a FB také sleduji již delší dobu.
    Od astoru jsem zkusila jen pudry a nejsem z nich odvázaná, ale řasenku bych zkusila moc ráda.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  33. Chci zúčastnit soutěže :)
    Sleduji přes GFC jako Ms.Luccy a Astor likuju na FB :)
    Od Astoru mám moc ráda laky na nehty

    OdpovědětVymazat
  34. Chcem sa zúčastniť :)
    Sledujem všade pod týmto menom :)
    Od Astoru mám jeden lesk a ten je celkom fajn, no a táto špirála vyzerá fajn a chcela by som ju skúsiť, ale je celkom drahá namňa :/ :) patkaklimentova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, řasenka mě zaujala. I já se chci zúčastnit :)
    Od Astoru mám řasenku BIG BOOM, ale trošku se drolí... Chtělo by to vyzkoušet něco nového :)
    FB: Tess Motyčková

    OdpovědětVymazat
  36. chci se zucastnit
    fb eva richterova
    Nejprve jsem si vůbec nemohla vzpomenout, jestli jsem kdy něco od Astoru měla a nakonec jsem si vzpomněla na lak na nehty v béžové barvě, co mi asi před 2 lety koupila babička k Vánocům a ten byl fajn, bohužel celkem brzo vyschnul.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. FB I GFC: Vaness Ka
    chci se zučastnit
    gunarova29@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. GFC: Saki
    FB: Tereza Saki
    Tuhle řasenku mám, ale už dochází. A vzhledem k tomu, že jsem s ní byla moc spokojená, brala bych ji klidně znovu, takže se chci zúčastnit. :)

    OdpovědětVymazat
  39. gfc tento ucet fb Nikola Benková
    od astoru milujem púder a lícenky :) n.princess@azet.sk
    a chcem a zúčastnit

    OdpovědětVymazat
  40. FB: Teruš Černá
    GFC: Terka Černá
    Jsem na kosmetičce a lákají mě nové věci :). Mám tu žlutou, první verzi a je fajn, chtěla bych zkusit i tuhle :).
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. FB Kristýna Mencová, GFC Kristýnka, od astoru používám pudr, bohužel si teď nevyvuji název :) email mencovakristyna@email.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Like jsem dala, pravidelný čtenář jsem, zúčastnit se chci a od Astoru mám nejraději laky z řady Fashion Studio, protože jsou prostě skvělé. A tu řasenku CHCI! :) Petulkaaap@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. ahojky:) řasenka nevypadá vůbec špatně a takovýto typ kartáčku mi docela hodně vyhovuje, takže bych ji ráda i vyzkoušela. Teď sice používám řasenku od značky Bourjois, ale nebráním se i jiné značce. Ad Astoru mi vyhovují pudry a tvářenky, nic jiného jsem snad ani nikdy nezkoušela. Ráda se soutěže zúčastním, vše splňuji, teď už jen to štěstí, aby mi přálo. ver.langerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  44. GFC : Dominika Čerevková
    FB : Dominika Čerevková
    Najradšej mám laky pretože dlho držia :33
    dominika.cerevkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Skvělý giveaway ~ já mám od Astoru nejradši pudry, používám teď už delší dobu odstín 01, který mi perfektně sedne k mé hodně bledé pleti a nelesknu se skoro vůbec :))
    Ráda se zapojím a vyzkouším i Astor řasenku ~
    sleduji přes GFC jako A.Blatter

    OdpovědětVymazat
  46. Ráda se soutěže zúčastním :)
    GFC: Nechvatalova9
    FB: Lenka Nechvátalová
    E-mail: Nechvatalova9@seznam.cz

    Od Astoru jsem prozatím nic nevyzkoušela..

    OdpovědětVymazat
  47. Chtěla bych se zúčastnit soutěže :)
    GFC: Zuzana Nováková
    Fb: Cu Cák
    email: novakovazouza@gmail.com

    Od Astoru jsem zatím nic neměla, ale velmi ráda vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  48. GFC, FB: Deni Hartmannová
    denisa.hartmannova@email.cz

    Od Astoru jsem zatím asi nic neměla:)

    OdpovědětVymazat
  49. Chci se zapojit :)
    Na řasenku jsem už četla plno recenzí a zaujala mě :) Od Astoru nic nemám :)
    navratilovaada01@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Chcem sa zapojiť.
    Blog a aj facebook sledujem už dávno ako Dominika Grešová.:) ♥
    Od astoru mám najradšiej riasenky hlavne pre ich veľké kefky a napodiv veľmi dobre tesniacim uzáverom, takže riasenky nevysychajú a aj pri dlhšom používaní sa s nimi stále dobre líči.

    OdpovědětVymazat
  51. ahojky, chtěla bych se zúčastnit soutěže o řasenku :), vypadá skvěle :). Já mám doma od Astor Muse řasenku a ta je taky skvělá, ale jde hůře odličovat :)

    OdpovědětVymazat
  52. Ráda bych se zapojila :)
    Moc hezká recenze a mimochodem, máš nádherná očka, Ali :)
    Od Astoru jsem měla kdysi dávno jejich řasenku a byla jsem s ní celkem spokojená :)
    verca.sticova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ráda se zúčastním.
    Astor mám ráda jako značku. Nejvíc mne oslovily Lip Butters, jsou velmi příjemné na rtech - nestahují a nezalézají do vrásek, hezky voní.
    Řasenku "tu pravou" jsem ještě nenašla...jsem takový lovec řasenek. Tak třeba nová Seduction codes No2 bude "ta ona".
    Pěkný víkend

    OdpovědětVymazat
  54. Doufám, že to ještě stihnu:-) Jsem trochu pozapomněla, že soutěžit vlastně taky chci.. :-)
    Samozřejmě sleduji. GFC-Bára V, Fb-Barbora Vyroubalová.
    OD Astoru jsem si nejvíc oblíbila jejich stíny c jumbotužce, protože skvěle drží a na jednoduché ranní líčení jsou prostě perfektní..

    OdpovědětVymazat
  55. gfc nela richterova
    fb nela richterova
    chci se zucastnit
    od Astoru jsem ještě nic neměla

    OdpovědětVymazat
  56. Přiznám se,že jsem neměla vůbec čas na blogy a tohle mi málem uniklo :)
    Sleduju/čtu,to víš a doufám,že je to i vidět :D
    Od Astoru jsem měla jen lak Whitener ,který jsem ale u nás už v prodeji nenašla :( Byl skvělý,nejen že nehty vybělil,ale držel a vypadaly čistě a pěstěně :) Škoda,že ho nemůžu sehnat :/
    Výhra by potěšila,dnes je den blbec ...

    OdpovědětVymazat
  57. Co mě u řasenky zaráží je to,že slibuje Volume-tedy objem,ale mluvíš jen o prodloužení,uf asi to nebude žádná hitparáda :D

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj ráda bych si zasoutěžila neboť žádné výrobky od Astoru nemám :-o až se tomu sama divím, kosmetiky mám docela dost, ale bohužel od Astru nic...... řasenka vypadá dost dobře :-)

    OdpovědětVymazat
  59. GFC: Kristina Uhrová
    FB: Kristy Uhrová
    Chci se zúčastnit :)
    Nejradši mám od Astoru Lip butter, protože je hrozně příjemný a krásně voní :))

    OdpovědětVymazat
  60. ahoj ráda bych se zúčastnila soutěže. podmínky splněny. Kolem této řasenky chodím v drogerce apokaždý si říkam, že si ji příště koupím :)) jinak používám stíny a laky astor.

    jitka.kubic@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  61. DĚKUJI VŠEM ZA ÚČAST A KOMENTÁŘE, HNED JDU LOSOVAT :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)