JAK SI ŽIJU: sobota 18.10.2014

Ahooojky :)))

Než se pustím do úvodu, ráda bych vás poprosila o jednu malou drobnost. Ráda bych zjistila pár informací o mém blogu, tj. jaké články máte rády, které vám tu chybí, jestli vám něco vadí apod. Proto jsem sestavila dotazník, díky kterému tyto informace zjistím. Pokud tedy budete mít chviličku, prosím, o jeho vyplnění. Zabere to pár minut a je to zcela anonymní, takže můžete psát všechno, co máte na srdci. Za vyplnění budu moc ráda, protože je to pro mě opravdu důležité. Chci vědět, co vás tu baví a naopak co vám vadí. Dotazník k vyplnění je ZDE. Děkuji :)

Teď už ale k samotnému článku. Možná už jste někde zaznamenaly, že některé blogerky vás prostřednictvím článku JAK SI ŽIJU, nechají nakouknout do svého soukromí a popíší vám svůj den. O mém soukromí toho zase tolik nevíte, tak jsem se rozhodla, že podobné články občas napíšu. Samozřejmě taky záleží na vás, jestli vás to bude zajímat a hlavně bavit. Článek mi zabral opravdu hodně času, tak snad nebude hrozný :))

Jako první jsem si vzala na mušku sobotu 18. 10., kdy se konal veletrh, takže to byl docela pestrý den :)) Doporučuji kávu nebo čajík, protože je toho opravdu hoooodně :)))



6:45
Budíííííček.
V první chvíli jsem myslela, že je to budík přítele a s radostí ho nechávám zvonit dál. Pak mi došlo, že je můj! Do prčic, jak mně se nechce vstávat. Z postele mě ale dostala myšlenka toho, že večer půjdu brzy spát a dospím to. Zoombie chůzí jdu do koupelny, musím si umýt hlavu. Samozřejmě si nadávám, proč jsem si jí neumyla v pátek večer, alespoň bych mohla o něco déle spát :D

6:55
Na koupelnu zběsile bouchá brácha se slovy "kdo tam jako je a kdy vyleze". Odfrknu mu, že už jdu! Pak mi došlo, že teprve přišel z pátečního tahu, že se nestydí, já taková nebyla :D Jdu do kuchyně, pro něco dobrého k snídani. Nic! Všechno totálně vyžraný. Kdybych věděla, že brácha přijde za svítání, poslala bych ho do pekařství :D

7:00
Naštěstí moje ovesné vločky nikdo nejí, takže snídaně byla jasná. Přišel brácha, kterej podle mě vůbec neměl páru o tom, kolik je hodin a vytřeštěně na mě zírá, co to jako dělám. Vysvětluju mu, že je ráno a že jedu do Prahy :D Prosí mě o čaj, ale hlavně bez cukru. Jasně, co bych pro svého brášku neudělala, ale vždycky jsem žija v domění, že spíš pomáhá kafe než čaj :D
Bohužel se ze mě stal závislák, a když snídám, tak brouzdám po internetu v mobilu. V rychlosti zkouknu email a procházím blogový Facebook a jukám, kde je co nového :))

7:35
Jako vždy, čas rychle utekl a tak běžím do koupelny na ranní hygienu :)) Pak hned běžím do pokoje a jdu se líčit. Když už jedu na ten veletrh, chtělo by to něco pečlivějšího, že? Základ tvoří růžové Color Tattoo a o zbylé líčení se postará Naked paletka. Při aplikaci řasenky se docela děsím mých dlouhých řas a říkám si, že bych asi měla se sérem Realash přestat. Tak dlouhé řasy jsem nikdy neměla a delší už asi nepotřebuju :D Makeup volím od Rimmelu, jenom jemňoučkou tvářenku od kosmetiky MOJE a bronzer od P2. Samozřejme jsem nevynechala můj oblíbený pudr od Loreal, který se mi ale rozpadl, takže musím v Německu koupit nový :((

8:00
To se s tím líčení zase nějak loudám! Mezitím i Facebook stíhám, že? Takže šup mou oblíbenou rtěnku od P2 se skvělým názvem Sex and the city. Pak fénuji vlasy a vyplňuji jméno na volných vstupenkách, které nesmím nechat doma! Rychle ještě vybrat šperky a už skoro finišuju :))

8:15
Začínám plašit, protože ještě nemám oblečení a už za chvilku musím běžet. Ještě rychle kontroluju kabelku, zda mám peněženku a vstupenky, to je hlavní. Rychle se obleču, snažila jsem se rozloučit s přítelem, ten je ale rád, že se může rozvalit na posteli a zakuklí se do deky. Do kabelky ještě hodím foťák a vyrážím.

8:20
Čeká na mě sestřenka Míša a vyrážíme na autobusák. Přemýšlíme, co si koupíme a co chceme omrknout. Plánujeme, kam pojedeme po veletrhu a doufáme, že bude dobré počasí, protože je šílená mlha.

8:35
Už konečně vyrážíme. Ani jsem netušila, že tolik lidí jezdí v sobotu ráno do Prahy. Zabraly jsme místa a drbeme, co je nového apod. :D Cestou jí povídám, jaké mám nové kosmetické úlovy a přemluvila jsem, aby mi dělala "pokusného králíka" na řadu "gel nails at home" od Essence.

9: 25
Jsme v Holešovicích a jdeme na Výstaviště. Míša chtěla ten kousek jet tramvají na černo, já jsem to ale nechtěla riskovat, znám totiž svoje štěstí a místo kosmetiky bych platila pokutu. 

9: 35
Hned jsme zamířily k pokladně, kde jsme vyměnily volnou vstupenku a hurá, jde se nakupovat :) Naštěstí tam ještě není tolik lidí, takže můžeme všechno v klidu projít, vyzkoušet, očuchat atd :))


Jako první jsme míjely Bomb Cosmetics, kde si Míša chtěla koupit aromalampu, ale nákup jsme nechaly až na konec. Natočila jsem pár záběrů na video, ale ani jsem neměla náladu točit, takže jsem foťák hned uložila. Další zastávkou byl Sleek, kde teda bylo dost věcí vybraných. Čekala jsem, že třeba něco doplní a ono prd. Naštěstí jsem stejně nic "nutně" nepotřebovala, tak mi to ani nevadilo. Ještě jsem okoukala štětce Sigma a Real Techniques.  Cestou do hlavního křídla veletrhu dostáváme milion letáčků a katalogů, které si vždycky ráda v klidu večer pročítám. U jednoho stánku bylo šíleně moc lidí (myslely jsme, že něco dávají zadarmo), tak jsme ho šly omrknout - prodávali tam levné laky, ale nějak mě žádný nezaujal, tak jsme šly dál. Míjíme Alessandro a Rocklac, na který byla akce 2+1, tak jsem ji chtěla využít. Řekla jsem, že uvidím, jak mi zbydou penízky a šly jsme dál. Další zastávkou byl stánek OPI a jako vždy jejích úžasný výprodejový košíček. Našla jsem si tam jeden krásný láček a Míša mi vyštrachala další. Pak už jsem jí hledat zakázala, protože bych se nedoplatila :D Ještě jsme očuchávaly krémy a já jeden na vyzkoušení koupila.



Pak jsme procházely stánky modeláže nehtů, kde jsem očumovala Nubary, ale odolala jsem :) Zastavily jsme se i u odšťavňovače, který vypadal dobře, ale byl moc moc drahý. Vyplnily jsme ale lísteček a zapojily jsme se do losování, takže třeba se na nás usměje štěstí :) Pak jsme procházely tak nějak různě. Ještě jsme se zastavily u stánku s produkty z mrtvého moře a zkoušely jsme peelingy na ruce. Ach. To bylo tak úžasné. Měla jsem krásně heboučké ruce, měla jsem pocit mastných rukou, ale mastné vůbec nebyly. Měla jsem je pak krásně hydratované několik hodin. Ptala jsem se paní prodavačky na peelingy na obličej, protože ty já mám ráda. Dozvěděla jsem se, že na svůj věk vypadám velmi dobře (často se setkávám s tím, že si lidé myslí, že mi je max. 20) a doporučila mi jeden peeling, o který si asi napíšu Ježíškovi :))

Když jsme měly celou halu prošlou, tak jsme vyrazily zpátky do vedlejšího křídla, kde byly různé pomůcky na vlasy atd. Chtěla jsem si nechat diagnostikovat vlasy, ale byla tam šíleně dlouhá fronta. A v dalším sále se připravovala soutěž, tak jsme chviličku očumovaly bodypainting.

Cestou zpátky jsme se zastavily u stánku Misshy. Hned se nás ujala moc milá slečna a ptala se nás, zda Misshu známe a zda některé výrobky používáme. Hned nám ochotně šla pro vzorečky. Já jsem dostala BBčka a Míša šampony. Obě jsme pak ještě dostaly platýnkové masky. Mezitím jsem si v katalogu všimla produktů na stahování póru. Slečna mi všechno velmi ochotně vysvětlila a já jsem si koupila mýdlo, na které jsem moc zvědavá. Jako dáreček jsem dostala BBčko v plném balení a obě jsme dostaly ještě laky. Takže naprosto příjemný servis a i když jsem tam utratila jenom dvě stovky, tak jsme dostaly spoustu dárečků. Za to jsem ráda, protože alespoň vyzkouším něco nového a třeba budu i mile překvapena :)


Nakonec jsme zamířily k Bomb Cosmetics. Míša vybrala aroma lampu, která se jí hodí do pokoje a ještě jsme vybraly nějaké vosky.



11:30
Míša začínala mít hlad a všechno už jsme měly prošlé a něco málo nakoupeno, tak jsme se rozhodly, že vyrazíme do obchodního centra. Takže zase procházka k metru a pak směr Letňany :)

12: 04
Vycházíme z metra a na zastávce je akorát autobus, který nám ujíždí před nosem (jo, byla jsem líná s tou šíleně těžkou taškou běžet:D). Naštěstí hned jel další a už jedeme směr - obchodní centrum.

12: 15
Dorazily jsme do obchoďáku a hned vlítneme do New Yorkeru, Terranovy apod. Ani jsme nic neměly v plánu koupit, protože já jsem nic nepotřebovala a Míša si nakoupila, když jsme byli na couračce po veletrhu World od Beauty & Spa. Takže jsme spíš koukaly, co mají pěkného. Sephoru naštěstí míjíme i když jsem tam očkem mrkala :)

12:40
Konečněěě jídlo. Skončily jsme v mekáči, jak jinak :D Obě jsme si daly salát a byly jsme spokojené. Já jsem mezitím psala příteli, že až bude mít čas, může pro nás přijet.


13:00
Po obědě jsme ještě zašly do dalších obchůdků a také do DMka. Míša totiž chtěla ty nové krémíky od Essence, ale ještě tam nebyly. V Marks and Spencer jsem koupila pro přítele kyselé fazolky, které má rád a Míša nějaké sladkosti na mlsání. Pak jsme si sedly a čučely na vystoupení na podiu. Zrovna tam byla nějaká přehlídka a i Ben Cristovao. Já jsem ještě skočila do Lindt pro čokoládky, mňam :)))


14: 10
Dorazil přítel a tak jsme vyrazili do garáží pro auto. Cestou jsme míjeli hračkářství a to bych nebyla já, abych se tam nešla podívat :D Takže jsme se všichni vrátili do dětských let a chvilku jsme tam okoukávali hračky, především teda ty plyšové :D


14: 30
Jak to dopadá, když nejsem doma a mamce se nechce vařit? Všichni umírají hlady, protože není navařeno. Takže jsme se ještě na dálnici stavili u mekáče, aby Jirka neumřel hlady. My s Míšou jsme neodolaly lentilkové zmrzce. Já jsem si zavzpomínala na Mallorcu, protože poslední McFlurry jsem měla právě tam :))


14:50
Za těch 5 let, co jsem s přítelem, už vím, že když je najedený, tak mi kývne snad na všechno. Proto jsem nadhodila, že se můžeme cestou zastavit v zahradnictví v Líbeznicích, že bych se jenom tak nenápadně podívala, jestli tam nemají Halloweenské vosky, které mi chybí. Asi těch hamburgerů snědl málo, protože zamručel, že tam bylo hodně lidí, že mám smůlu (on totiž nesnáší, když je někde hodně lidí, pak je nervní a je to fakt hrůza:D). Jééééééééé! Jirka zatočil na parkoviště! Budou vosky, jupííí. Míša si hned všimla, že si všechny děti nosí balonky, plněné heliem, takže už byla natěšená na balonek. V klidu jsme si prošli zahradnictví, vybírali jsme i dýni, ale žádná nám nepadla do oka. Pak jsme zamířili ke svíčkám. Ach! Jak já je miluju! Zase jsem tam očuchávala všechny jak blázen :D Nakonec jsem vybrala tři vosky. U pokladny se Míša ptá, jestli může dostat balonek. Paní prodavačka jí podává balonek se slovy - jste ve výškovém limitu, tak můžete :D Pak se podívala na můj smutný výraz a já dostávám taky jeden :D




15: 30
Už konečně vyrážíme domů. Cestou se ještě dohadujeme, jestli v balonku je opravdu helium nebo ne :D

16:10
Jirka nás vysazuje doma a jede do garáže. Inteligentně jsem doma opět nechala klíče, tak jsem chtěla zavolat mamce. Sakra kde mám ten blbej mobil. Prohrabávám kabelku a nemůžu ho najít. Hlavně, že tam mám 2 rtěnky, 3 balzámy, krém na ruce, 2 korektory, pudr, parfém, ubrousky, milion kapesníčků, lžičku, pepřák a další kraviny :D Už začínám docela dost plašit. Míša mě prozvání a ono nic! No do prdele! Já ho nechala v tom zahradnictví, protože jsem fotila ty svíčky a pak jsem ho položila na stůl a očuchávala. No to je konec! Naštěstí si sáhnu do kapsy a je tam! Takže jsem udělala menší scénku na sídlišti, ale nevadí :)

16:20
Probíráme náš nákup, ukazujeme mamce, co pěkného jsme si koupily a vyprávíme jí o veletrhu. Mamka udělala překvapení pro Míšu, protože měla v neděli svátek. Upekla krásný Halloweenský dortík. Podívejte se na tu dýňovou kabelku, no to je prostě úžasný :))




Pak jsme začaly dělat kravinky s krtečkem :D A pak i s héliem - docela jsme se zasmáli :D



17:30
Už jsme docela kaput, tak Míša odchází domu. Já uklízím ten šílenej bordel a jdu dělat večeři :)

18:30
Zapínám noťáska. Stáhnu fotky z mobilu a videa z foťáku. Mezitím projíždím blog, Facebook a koukám, kde je co nového a hlavně, co si kdo koupil na veletrhu :)))

19:30
Ještě překontroluji článek na neděli, o matných lacích a začínám stříhat video o veletrhu. První videa se asi nahrála nějak špatně, protože se mi to pořád sekalo a byla s tím docela práce. Naštěstí video má asi jenom 4 minutky, tak to šlo rychle. Pak ještě připravuji článek na pondělí a čtu články ostatních :))

22:10
Koukám na videa na Youtube a zapínám jako kulisu film Maturita. No řeknu vám, takovou kravinu jsem teda dlouho neviděla a na ten film ani nekoukejte.

23:30
Začínám psát tento článek, ale nějak na mě jde únava.

23:56
Končí film Maturita a to je pro mě znamení, že bych měla jít do vany. Ukládám koncept a vypínám.

00:15
Už jsem konečně v pelechu a už se tak hrozně moc těším, až usnu :)) Přítel kouká na Simpsonovi, pak přepíná na Nezvratný osud 2. Pak už pomalu usínám. Za chvíli šťouchám do Jirky, aby vypnul telku, protože už skoro spí. Dobrouuuu :)))

A TO JE VŠECHNO:)))
Snad se vám článek líbil :) Dejte mi vědět, jestli mám takové články občas psát a hlavně mi napište, jaká byla vaše sobota :))) 


12 komentářů:

  1. hezkýýý, pěkný článek. Super věcičky sis pořídila :) já si dnes koupila 2 vosky yankee candle, jeden pálím a už mě z toho bolí hlava :D...ale ta vůůně :D

    OdpovědětVymazat
  2. moc hezký článek :) Suprové fotky

    OdpovědětVymazat
  3. Bez muceni se priznam, ze jsem nemela sil docist az do konce... :)
    Bracha pobavil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, je toho fakt hodně :D byl to pestrý den :))
      brácha podle mě vůbec nevěděl jaký je století :DDDDD

      Vymazat
    2. ¨Hele ale u vás je fakt srandy kopa pořád jak tak koukám :-D

      Vymazat
  4. Bombovej článek, bavil mě od začátku až do konce😊

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)