"Nedělní lakování" - revoluce v lakování?

Ahojky :))

V dnešním nedělním lakovacím článku vám ukážu laky od Makeup Revolution. Na tuto značku už jste určitě narazily, protože se na nás v posledních týdnech valí ze všech stran. Jako lakový nadšenec jsem nemohla nevyzkoušet i laky, protože jsem byla velmi zvědavá, jaké budou.

Na výběr mají 15 odstínů, ale některé fotky v eshopu moc neodpovídají lakům ve skutečnosti, proto jsem trošku googlila a nakonec vybrala dva krásné odstíny. Bohužel jeden z nich byl tak trošku zklamání, ale druhý byl naprosto skvělý. Tak se na tyto nádherné odstíny pojďte mrknout :)



I když na eshopu píšou, že je na výběr 40 odstínů, můžete vybrat pouze 15 z nich. I tak se tam ale dají najít krásné odstíny, a jak jsem psala v úvodu, raději si vygooglete swatche, ať vidíte laky na nehtech.

Já jsem nakonec vybrala odstín Gravity Pulls you thru a Who got the look. Laky mají 10ml, stojí 45 Kč a koupit je můžete třeba na eshopu.

Začnu krásně tmavým fialovým odstínem Gravity Pulls you thru, který se na toto období hodí naprosto skvěle. Neobsahuje žádný shimmer, takže pro mě úžasný podzimní odstín. Bohužel mi lak přišel pootevřený, takže byl trošku vyschlý :( Zrovna jsem nemohla najít thinner, takže jsem se s lakem docela prala. Naštěstí to nebylo zase tak hrozné, lak nebyl zase tak hustý, takže lakovat s trochou trpělivosti šlo. Štěteček je na jedné straně ale špatně zastřižen, takže lakování bylo o to těžší. Když jsem se snažila vykreslil pečlivěji oblouček, prostě to nešlo. Takže další nervy! Naštěstí jsem lakování zvládla a stálo to za to, protože ta barva je prostě úchvatná. Pro dokonalé krytí jsem lakovala dvě vrstvy, které byly poměrně rychle zaschlé. Bohužel se lak začal už druhý den ošoupávat ze špiček a čtvrtý den se začal loupat a to doslova po kusech :( Je to opravdu škoda, protože odstín se mi moc líbí. Možná pokud bych měla nový, dobře zavřený lak, výdrž by byla lepší :)

Za to druhý lak nesoucí název
Who got the look, nemá žádnou chybu. Ten byl už dovřený skvělý, takže konzistence laku skvělá a lakovala se raz dva. Také jsem lakovala dvě vrstvy, které byly zaschlé hned. Štěteček byl zastřižený dobře, takže šlo lakovat jednoduše. A výsledek? Krásná růžová s nádechem do malinova, poměrně výrazná barva. Na fotkách nevynikne až tak, ale na nehtech vypadala výrazně a opravdu moc hezky. Tento lak se bude hodit skvěle na jaro nebo léto. Já takové barvy ale mohu nosit celý rok :) Lak vydržel neporušený 5 dní, pak se začaly trošku loupat špičky. Za mě je toto naprosto skvělý lak a za ty peníze, fajn nákup :)

Co závěrem?

Laky podle oficiálního popisu slibují vysokou krycí schopnost, rozhodně je ale potřeba použít dvě vrstvy. Pak je barva ale opravdu intenzivní a vypadá skvěle. Trošku mě mrzí, že ten fialový byl pootevřený a měl humpolácký štěteček, jinak jsem spokojená. Za ty peníze jsou to fajn laky. Kdo není náročný, určitě si svého favorita vybere :)




ZKOUŠELY JSTE LAKY OD MAKEUP REVOLUTION?
KTERÝ SE VÁM LÍBÍ VÍCE? FIALOVÝ NEBO RŮŽOVÝ?


P.S. od zítřka bude na blogu Halloweenský týden, tak se můžete těšit na dvoje líčení, nějaké dobrůtky a také nail art :))










27 komentářů:

  1. Ta růžová je úžasná, miluju tuhle barvičku :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten Gravity Pulls you thru mám práve na nechtoch aj ja. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fákt? tak pošli fotečku na Facebook :))) ráda se podívám jak vypadá na tvých nehtech :))

      Vymazat
  3. Ač mám ráda fialové laky na nehty. Tento odstín mne neuchvátil, ten druhý je hezčí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud bych měla vybrat jeden z nich, tak jednoznačně růžový :) takové odstíny já můžu :))

      Vymazat
  4. Na podzim se mi líbí více ten fialový a na jaro/léto ten růžový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně moje slova :)) i když já jsem schopná výrazné letní barvičky nosit i přes zimu :))

      Vymazat
    2. Což o to, to já taky, když mě to chytne, klidně nalakuji neonově růžovou, nemám problém :-D

      Vymazat
  5. Luxusní barvičky! Růžovou podobnou mám doma a miluju ji na nehtech :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  6. Mám raději nějaké třyptivé laky.... tedy na tobě :-D Na sobě mám klidně ráda i hladké.. Ale ten fialový se mic moc líbí :))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. třpytivé jsem dřív nemusela, teď se mi ale líbí více a více :)))

      Vymazat
  7. Oba dva vypadaji nadherne www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Oba krásné, jak jinak na tvých nehtech. Ale ten cykámově růžový nemá chybu...je božský😊

    OdpovědětVymazat
  9. Máš pekný tvar nechtov, ešte si si ich aj pekne namaľovala...:-) Moje haky baky lakovanie sa s týmto nedá porovnať:D Day By Day

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc :)) kdybys viděla mé začátky, to byla hrůza :D a není to tak dávno, kdy jsem lakovala fakt hrozně :D

      Vymazat
  10. Krásný barvy obě ale víc vede růžová. Co se mi nelíbí je design lahvičky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten mi až tak nevadí, kromě té nálepky :( se to pak sloupne a je z toho no name lak :D

      Vymazat
  11. Oba dva odstíny jsou nádherné :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)