Podzimní Interbeauty Prague 2014 a mé nákupy

Ahojky všem :)))

I když jsem si slíbila, že v říjnu nebudu z kosmetiky vůbec nic nakupovat, porušila jsem :) A to hlavně díky veletrhu, na kterém jsem byla v sobotu :))

Ale znáte to, radost jsem jsem si prostě musela udělat :)) Sice jsem od některých stánů smutně odcházela a měla jsem nutkání se tam vrátit a všechno vykoupit, statečně jsem se držela :))

Společnost mi již tradičně dělala sestřenka Míša (někdy spíš teda osobního nosiče:D) a nakonec jsme strávily skvělý den :) Pak jsme jely do obchodního centra na další courání. Pokud by někoho zajímal, jak přesně probíhal celý náš den, tak se přijďte podívat zítra na blog, budu psát článek :))

Teď už ale zase zpátky k veletrhu a k mému nákupu :)))


Něco málo jsem natočila, ale tentokrát opravdu jenom pár záběrů. Nějak jsem neměla náladu tam pobíhat s foťákem a všechno točit, chtěla jsem si všechno v klidu prohlédnout :)) Takže video má asi jenom 4 minutky. Stejně jsou ty veletrhy pořád to stejné :))




Pokud bych neměla volné vstupenky, které jsem vyhrála, tak bych asi ani nejela. Ptáte se proč? Začátkem září jsem totiž byla na veletrh World of Beauty & Spa a nic jsem nutně nakupovat nepotřebova. Ale když byly ty volňásky, tak to byla dobrá záminka :))



Toto už je nás nákup :))) Prosím omluvte kvalitu fotku, ale fotila jsem večer v pokoji :))



Velkým lákadlem na Interbeauty je pro mě OPI :) Samozřejmě jsem neodešla s prázdnou :)) Vybrala jsem dva krásné láčky z výprodejového košíčku, takže jeden byl za 95 Kč :)) Ještě jsem vybrala maličký krémík, který jsem chtěla vyzkoušet, ten byl za 50 Kč :)


Pak jsme se zastavily i stánku Missha, kde se nám moc líbilo. Ujala se nás moc milá slečna, která ochotně odpodívala na všechny naše otázky a ptala se, zda něco od Misshy máme a zda jsme spokojené. Hned jsme dostaly spousty vzorečků a také masky na obličej. A to jsme ještě nic nekoupily. Já jsem si mezitím v katalogu všimla produktů na stahování póru, tak mi slečna doporučila mýdlo. A jako dáreček k nákupu jsem dostala BBčko a krásný láček. Míša taky dostala láček, takže jsme obě odcházely maximálně spokojené :))


Při odchodu jsme se zastavily u Bomb Cosmetics. Míša si koupila aromalampu a pak jsme vybraly ještě několik vosků :))

Odpoledne jsme jely do obchodního centra na další courání, tam jsem koupila čokoládky Lindt a cestou domů jsme se zastavili v zahradnictví. Musela jsem totiž mít další Halloweenské vosky :)))



A toť vše, z mých skromných nákupů :))

Ještě jsem si chtěla koupit Rocklac, ale na ten jsem pak úplně zapomněla :( A okukovala jsem laky China Glaze a Nubar, ale řekla jsem si, že nesmííím :))) 

Průběh celého dne vám napíšu v zítřejším článku JAK SI ŽIJU :)))

BYLY JSTE NA VELETRHU? CO PĚKNÉHO JSTE KOUPILY? :))))


24 komentářů:

  1. Opravdu krásné nákupy....těším se na článek:-))

    OdpovědětVymazat
  2. Na veletrhu jsem byla a utratila jsem tam hrozných peněz a při tom mi připadá, že jsem toho zas tolik nekoupila .. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tam se utrácí rychle, co? :))) to pak člověk ani neví za co :)))

      Vymazat
  3. Také se moc těším na článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. ty laky jsou fakt krásné =) mně naštvali, že tam neměli kolekci se snoopym =(

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé já letos na ten veletrh úplně zapomněla!No to mě mrzí! :(

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si nakoupila pouze u Jordany a Milani :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  7. Já teď poprvé veletrh vynechala, ikdyž jsem pořád až do sobotního odpoledne měla nutkání se sbalit a honem vyrazit... Mě kromě OPI vždycky naláká i Jordana a Tasha, kdybych věděla, že bude i Nubar a moje nejoblíbenější China Glaze tak bych jela hned :-O...
    Jinak Missha je dobrá značka a jsem ráda, že se konečně nějak dostává do ČR, já kdysi kupovala BB z ebay a je skvělej...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak snad ti vyjde ten jarní :)) sice je to za dlouho, ale utíká to rychle :))
      jj Misha je fajn značka :))

      Vymazat
  8. Tomu levému OPI bych asi taky neodolala, vypadá úžasně.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak ta cena OPI z košíčků je dokonalá. Pěkné odstíny máš. Missha dárky super.

    OdpovědětVymazat
  10. Teda samé krásné věci, dala bych si ty čokolády :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. Myslím, že jsem tě viděla, když jsi platila u stánku OPI :-)
    Ty Yankee jsou taky z veletrhu?? Kamarádka teď u mě viděla moji sbírku vosků a prosila mě, ať jí z Prahy nějaký přivezu a já tvrdila, že je nikde nepotkám... jsem to ale trubka! :-D Vždycky po veletrhu koukám co všechno jsem minula, ale hlavně že mám 30 nových laků, že jo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. fákt? tak jsi mohla přijít, třeba jsem to opravdu byla já :))) Měla jsem černý přehoz, černé triko a úzké džíny :)
      ne-e, ty jsme koupili v Líbeznicích v zahradnictví :)) jsem hrozně "nutně" potřebovala ty Halloweenské vosky :D

      Vymazat

Děkuji za komentář :)