"Nedělní lakování" - jak si mě získal Revlon

Ahoj všichni :)

Snad se máte fajn, a pokud ne, tak vám třeba trošku zlepším náladu jedním naprosto úžasným odstínem laku na nehty. Venku máme hodně pochmurné počasí, takže zářivé nebo pastelové odstíny skoro vůbec nelakuju a snažím se dát prostor barvičkám, které se hodí spíš na podzim a zimu.

Dneska vám proto ukážu jednoho adepta, který se na toto období hodí naprosto perfektně. Doufám, že se vám bude líbit, protože já jsem z něho nadšená :)


Tento láček ke mě doputoval od skvělé a úžasné Pavlínky (kterou určitě znáte a jestli ne, tak děláte chybu). Je to můj úplně první lak od Revlonu a jak víte, ráda zkouším nové značky, takže jsem moc ráda, že jsem dostala příležitost ho vyzkoušet. Pavlínce tímto ještě jednou moc děkuju :))

Přiznám se, že odstín s názvem Cayennese se mi na první pohled moc nezamlouval. Bála jsem se, že mi nebude slušet a že nebude vypadat na nehtech hezky. Jak moc jsem se mýlila. Byla to totiž láska na první nalakování :))

Lak má dobře zastřižený štěteček, takže byla radost s ním lakovat. Díky skvělé konzistenci jsem nemusela nikde nic začišťovat a nalakováno bylo opravdu během chvilky. Zovna jsem někam pospíchala, takže jsem nalakovala pouze jednu vrstvu, která stačila. Pro dokonalé krytí by ale bylo lepší nalakovat dvě. Já jsem druhou už nestihla, ale i tak barva laku vypadala dokonale. Zaschlá byla během chvilky, což se mi i hodilo, protože nehrozil žádný malér s rýhami v laku.

Popis barvy si nechám na závěr, protože se mi celkem špatně popisuje. Je to červeno-oranžovo-zrzavá se shimmerem, která vypadala fakt božsky. Nevím, zda tu barvu popisuju dobře, ale na fotkách je zachycená dobře, tak si udělejte představu samy. Sluníčko tomuto odstínu vyloženě svědčilo, protože se lak díky shimmeru krásně leskl, na podzim to tedy bude skvělá volba. Tento odstín bych si ale uměla představit i jako vánoční lak, stačilo by pouze nějaké jednoduché zdobení a udělal byl moc hezkou parádu :)

S výdrží jsem taky neměla problém, takže Revlon mě nakonec velmi mile překvapil. A jsem ráda, že jsem nedala na první pohled a barvu zkusila nalakovat. Opravdu je úžasná :) Takže já tento lak jenom doporučuji :) 

Lak můžete koupit třeba na eshopu Pavlínky (ZDE) za krásných 79 Kč nebo jinde na internetu.

CO NA NĚJ ŘÍKÁTE? LÍBÍ SE VÁM TENTO ODSTÍN? MÁTE I JINÉ LAKY OD REVLONU?









14 komentářů:

  1. úplně vánoční červená :) krásný lak

    OdpovědětVymazat
  2. Máš naprosto nádherné nehtíky ...ta barva je úúúúžasná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju moc :)) teď je mám dost zkrácené, stýská se mi po těchto na fotkách :)))

      Vymazat
  3. Odstin je to nadherny.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný určitě Vánoční náladu vystihuje, laky Revlon mám už dlouho v merku, tak snad nějaký brzy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu :))) taky budu muset zkusit ještě nějaký, tento byl skvělý :))

      Vymazat
  5. Moc pěkná vánoční barvička a na tvých úžasných nehtech vypadá opravdu nádherně:-))
    Jinak Revlon je moje srdcovka, jeden čas jsem používala od Revlonu veškerou dekorativní kosmetiku, protože jsem dělala obchodní zástupkyni této značky pro ČR, krásné časy to byly, kdy mě můj koníček kosmetika zároveň i živil:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. akorát teď mám takové chcípáčky, nějak se jim nechce růst :DDD
      jéééé tak to je super, tak to máš určitě všechno ozkoušené, mě hodně lákají ty jejích makeupy :)))

      Vymazat

Děkuji za komentář :)