Playboy Play It Sexy Pin Up v akci :)

Ahojky :)

Už je mi to celkem trapné, ale opět tu máme recenzi na růžovou kosmetiku :) Nejdříve to byla řada pleťové kosmetiky Skin Perfection, pak vlasovka Fructis a dneska tu je zase něco růžového a příjemně voňavého :)

Možná už někdo v drogerii zaznamenal novou limitovanou kolekci Play It Sexy Pin Up od Playboye. Růžovou s ušima rozhodně nelze přehlédnout, že? :) Já jsem byla ráda, že jsem měla možnost tuto řadu vyzkoušet a jak dopadla, se dozvíte v článku :)



Sprchový gel (250ml/79Kč)
Začnu sprchovým gelem, ze kterého jsem nejvíc nadšená. Sice by si někdo mohl říct, že je to jen obyčejný sprcháč, ale mně perfektně vyhovuje. Pění skvěle, nevysušuje a neskutečně krásně voní. Sladce, přesto né moc přeslazeně, spíše svěže. Kokos z něj moc necítím, ale to beru s rezervou, protože teď mám mužskou nemoc, rýmu :) Tento sprchový gel má všechno, co od sprcháčů požaduji. Vůně sice po koupeli nevydrží moc dlouho, ale tak to mám skoro se všemi. Nemůžu mu nic vytknout. Možná jen cenu, ale s ohledem na to, že je to limitovaná edice a úžasně voní, odpouštím.



Deodorant (150ml/85 Kč) 
Bohužel sprejové deodoranty nepoužívám, protože dávám přednost tuhým a už několik týdnů používám slavnou Rexonu. Přesto jsem tento vyzkoušela a špatný nebyl. Nadšená jsem z něj ale nebyla. Je to ale tím, že mám jiné preference. Na takové ovonění je ale skvělý. Pokud ale takové deodoranty používáte, zklamané ani překvapené nebudete. Voní taky hodně příjemně, nepřebíjí parfém a to je důležité.




  
Toaletní voda 30ml/199 Kč 
 A jako poslední tu máme toaletní vodu. Asi nemusím zdůrazňovat, že balení je klasické "ušákovské" jak já říkám. Vždycky zaručeně poznáte, že se jedná o Playboy. Líbí se mi i velikost balení, protože se krásně vejde do kabelky :)

Pokud jsem dobře googlila tak hlavu tvoří růžový grapefruit a klementinka, srdce tvoří pivoňka a broskev a základ tvoří pačuli, pralinka a vanilka. Vůně tedy zrovna dvakrát popisovat neumím, ale tato je podle mého gusta. Sladká, ale ne přeslazená jako cukrátko, přesto svěží až květinová. Není to teda top parfém, ale z drogerie skvělá volba. Alespoň očuchejte, až půjdete okolo.

Na vůni z drogerii vydrží poměrně dlouho, svěží vůní cítím přibližně čtyři hodiny, pak je potřeba se lehce přestříknout :) S vůní jsem ale moc spokojená a poslední dny mi dělá společnost právě ušatý Playboy :))





Pokud máte rády vůně Playboy, tuto řadu vám určitě mohu doporučit. Je sladší, ale nic vtíravého  :)
Děkuji za poskytnutí řady Play It Sexy Pin Up zastoupení Playboy.
 
UŽ JSTE TUTO NOVINKU ZAZNAMENALY? MÁTE RÁDY VŮNĚ PLAYBOY? :)

35 komentářů:

  1. Take prave testuji a vse voni krasne. Je to sladke, ale ne tolik, naopak vice sexy a zenske. Navic nadherny baleni :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Já si nemůžu pomoct, ale Playboy mi je děsně nesympatická značka a nic mě neláká, ba naopak odpuzuje od zkoušení. Ale jsem ráda, že tobě sedla :)

    Radu - giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle řada vypadá docela lákavě :) já jsem zrovna dopotřebovala parfém play it sexy a hrozně mi voněl, takže si určitě pořídím další a momentálně používám deodorant z řady VIP který také nádherně voní :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná růžová sada :) Já mám playboy ráda moc a sama už jsem si kupovala plno výrobků
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já dřív deodoranty, teď spíš sprcháče, ty mám ráda :))

      Vymazat
  5. Pinapku si schovávám na jaro a už se na ni moc těším ! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Oblíbená značka, od které mám docela dost produktů a navíc krásné růžové balení (já si nemůžu pomoct, mně ta růžová barva v kosmetice láká:-D), určitě se v drogerce mrknu:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo růžová se mi v poslední době v kosmetice taky líbí :))

      Vymazat
  7. Mně Playboyem pravidelně zásobuje tchýně :-D Je to takové neurazí, nenadchne. Některé varianty mi voní více, některé méně. Konkrétně tuto jsem ale nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  8. Podobnou voňavku mám doma a je skvělá!

    OdpovědětVymazat
  9. Věřím, že je skvělej "ušáček" :-)
    Mám ráda jejich sladší vůně...takové ženské, holčičí ....
    Díky za tip, určo mrknu v drogerce :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Sama si tuhle znacku moc nekupuji, no dostavam ji snad kazdy rok pod stromecek :-D Z letoska tam mam jeden sprchac, dva deodoranty a vonavku. Jinak znacku mam docela rada, nikdy se mi nestalo, ze by mi neco vylozene nesedlo ale ani jsem nebyla z niceho nejak nadsena :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám hodně ráda sprcháče, tak když jsou za nějakou pěknou kačku, neodolám :))

      Vymazat
  11. Miluju vůně playboy a máme jich doma několik, tedy sprcháče, mléka, sprchová mléka a spreje. :) Tuhle jsem asi nezaznamenala, tak po ní kouknu. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  12. Od Playboy snesu akorát jen voňavky. Sprcháče mi smrdí a deodoranty podle mě absolutně nefungují. Jasně, nesmrdím, ale potím se úplně stejně jako bez něj.
    GIVEAWAY O ESSENCE A MAKEUP REVOLUTION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně sprcháče voní a deo jsou spíše na provonění, to máš pravdu :)

      Vymazat
  13. půjdu si to do drogérie očuchat :-D měla jsem jednou sprcháč od této značky a užasně voněl a vyhovoval mě :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak já jsem prošvihla akci za 97 KČ play it lovely + taštička, a to jsem kolem toho procházela :(. No takže potom jsem ho kupovala za 160, docela smůla. Mně tenhle zas tak moc nevonil, potom jsem si radši koupila play it sexy, deodorant + tělové mléko + voňavka, a je to top :D

    OdpovědětVymazat
  15. Tuhle novinku jsem ještě nezaznamenala. Playboye moc nemám ráda, úplně jsem vysazená na jejich vůni VIP ale voní mi hodně generation :)

    http://life-by-mrsjagr.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mně naštěstí Playboy nevadí a do kabelky je fajn, i ten deodorant :) taková poslední účinná záchrana :))

      Vymazat
  16. Ježiš s kokosem? Tak to musím mrknout. Mám od Playboy jednu vůni, mám ji ráda.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)