Rocklac: manikúra snadno a rychle

Ahojky všem :)

Krásná a rychlá manikúra je snad snem každé z nás. I já to mám stejně. Bohužel času je teď málo, a ač si celý proces lakování užívám, nechce se mi tím trávit moc dlouho.  Asi víte, že ve své sbírce mám stovku (mám panický strach laky spočítat) laků a velmi často je střídám. Někdy ale na manikúru není čas a občas ani nálada a potřebuji, aby nehty vydržely krásné pokud možno celý týden.

Se správným postupem lakování a tou správnou péčí toho lze snadno docílit. Víte, že nejsem příznivcem gelových nehtů, možná jsem až dost velký odpůrce. Myslím, že existují daleko přijatelnější alternativy, jak mít krásnější nehty. Jednou z nich je Rocklac.

Možná si vzpomínáte, ale před rokem jsem už na Rocklac psala recenzi. Nebráním se zkoušení něčeho nového, a proto jsem si nechala Rocklac nalakovat na veletrhu u stánku firmy ENII-NAILS. Byla jsem opravdu moc spokojená a odlakovávala jsem až za dlouhých dvanáct dní. A po roce se mi do rukou dostal další Rocklac, abych ho pro vás mohla znovu a tentokrát pořádně vyzkoušet :)

Možná si při pohledu na fotku říkáte, čí jsou to nehty. V článku se dozvíte, kdo a proč se stal mým pomocníkem :) 



Mám pro vás slevu na sadu Rocklacu. Sleva 10% se týká i veškerého dalšího zboží, slevu 10% můžete uplatnit i na ostatní položky v eshopu www.enii-nails.cz. Při částce nad 1.500,- dopravné zdarma.

klik pro slevu


Co se týče informací o Rocklacu, tj. jak aplikovat, na co si dát pozor, jak ho odstranit apod., už jsem psala v tomto článku, tak se mrkněte. Nebudu se zbytečně opakovat, ale ve stručnosti - nic na tom není a v klidu to zvládnete doma.


Chtěla jsem, aby recenze byla opravdu důkladná, proto jsem se rozhodla, že Rocklac vyzkouším na více lidech. Přeci jenom na mých tvrdých nehtech drží kde co :) Takže mi prvním modelem byla sestřenka Míša, kterou znáte z článků z veletrhů :)

Míša má normální nehty a laky ji moc dlouho nevydrží. Rocklac v krásné vínovo-fuchsiové jsem lakovala ve dvou vrstvách (samozřejmě s použitím lampy). Prosím, omluvte to nalakování, stále jsem se ještě nenaučila lakovat ostatní.

Jako velikou výhodu Rocklacu vidím v tom, že jakmile vyndáte prstíky z lampy, můžete mít, cokoliv chcete a nehrozí žádné rýhy a nepříjemné otlačeniny. Takže jsme hned vymýšlely, jak Rocklac ozdobit. Nakonec jsme vybraly moje oblíbená razítka a zvolily jsme kytičky a sovičku :)

Míša odcházela spokojená a asi vás zajímá, jak dlouho Rocklac vydržel. Rocklac vydržel 10 dní bez úhony, kromě palce. Palec se ale špatně vytvrdil, protože začala stávkovat lampa, takže to nedávám za vinu samotnému produktu.

Zatím odstín č. 27 musím moc pochválit. Je to naprosto boží barva (a věřte, že v tom množství odstínů, bylo opravdu těžké vybrat jenom jeden) a na Míši nehtech držel, tak jak měl :)
V dalším článku vám ukážu Rocklac na nehtech mamky a pak na mých :) A uvidíte, jak Rocklac obstojí při velkém pracovním tempu mamky v kuchyni :))


A ještě mám pro vás slevu na sadu Rocklacu. Sleva 10% se týká i veškerého dalšího zboží, slevu 10% můžete uplatnit i na ostatní položky v eshopu www.enii-nails.cz. Při částce nad 1.500,- dopravné zdarma.

klik pro slevu


 UŽ JSTE ROCKLAC ZKOUŠELY? JAK JSTE SPOKOJENÉ?








Děkuji Enii-nails za poskytnutí Rocklacu k recenzi.

7 komentářů:

  1. Krásná barva a ta výdrž :)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovědětVymazat
  2. Jeste jsem nezkousela, ale vypada velice slibne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Také neumím lakovat ostatní kromě sebe, ale tobě se to náhodou moc povedlo :)
    S Rocklacem (snad to píšu správně) zkušenosti nemám, vadí mi tam to použití UV lampy, na druhou stranu by se mi hodil třeba k moři, když to drží tak dlouho, to by byla paráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já frčím v Shellacu, tohle vypadá jako levnější alternativa, což je fajn :-) (a navíc jednodušeji sehnatelná).
    Systém gel laku si nemohu vynachválit!! Konečně můžu mít aspoň někdy v životě parádní nehty. Vím, že propaguješ názor, že to jde i přírodně (péčí, výživou atd.), a já to asi dělám pořád blbě, nebo prostě mám odjakživa nehty hrozně měkké, takže jsem je nikdy neměla dlouhé ani při zkoušení všeho možného. Už jsem s tím ale smířená a ani mě to neštve, když mám tu možnost Shellacu. Nehty to nijak neničí, nebo mi nepřijde, že by se jejich kvalita oproti dřívějšku nějak zhoršila, naopak zpevněné gelem víc povyrostou. Za mě super vynález a každému doporučuji (i když je jasné, že kdo má nějaký vážnější problém, tak maskovat to gel lakem nepomůže ho vyřešit).
    A navíc ta možnost zdobení! Když se nepovede, tak jen odláknu a opravím. Nemusím přitom dělat celý nehet, což ušetří fakt hodně času :D Dost mě baví dávat kamínky, u kterých je pak jisté, že neopadávají, a raítkuje se na ten hladký gelový povrch taky jedna báseň. Za mě zkrátka jen samá pozitiva a ta investice se určitě vyplatí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jdu po 12 dnech sundavat a přemýšlím, jaké si dám nové zdobení, úplně jsi mě článkem naladila ;-)

      Vymazat

Děkuji za komentář :)