Květnový Brandnooz Box

Ahojky :))

V květnu také dorazila pravidelná zásilka v podobě zelené krabičky plné jídla. Zdá se mi, že je to s Brandnooz Boxem jako na horské dráze, protože někdy je výběr produtků skvělý a někdy naopak vůbec spokojená nejsem. Ale 100 lidí - 100 chutí, takže nemá cenu se nad složením krabičky dlouze pozastavovat.

Jaký byl květnový Brandnooz Box, se dozvíte v článku.



Fernet Stock hruška
Proč nedali celou flašku? :D Ale malé panáčky jsou fajn a hned jak se mi udělá lépe, ozkouším, protože hruškový Fernet jsem ještě neměla a každý mě na něj láká :))



SPAK Gourmet jemný
Kečup už dlouho v Brandnooz Boxu nebyl, ale po té dlouhé odmlce mi to vůbec nevadí, ba naopak. Doma nám zrovna dochází a Spak jsme ještě nezkoušely, tak snad nezklame.



Strongbow Gold Apple
Miluju jablečný cider, takže z tohoto jsem měla asi největší radost :) Zatím jsem ho ještě neokoštovala, šetřím ho na víkend :))



Smarty White
Nealkoholický nápoj s příchutí granátového jablka jako první padl za vlast. Přítel totiž rád zkouší všechny možné drinky, ale tento mu moc nesedl, takže jsem dopíjela já. Mně drink přišel sladký a takový nic moc, bez chuti. Špatný určitě nebyl, pila jsem i horší nápoje, ale až na něj narazím v obchodě, tak ho nekoupím.



Jumex
Zase? Asi aby nebyl tolik vidět, že je v boxíku zase Jumex, tak dali dvě maličké plechovky :) Alespoň nějaká snaha o změnu a za to palec nahoru :)



Corny Big Fruit
Další Corny, mám takový pocit, že je to pokaždé jiná varianta, ale už je toho taky dost. Navíc tyčinka nestojí tolik, takže další příchutě mohu kdykoliv koupit a v boxu bych uvítala zase něco nového, neokoukaného.



Chupa Chups žvýkačky
Sice jsem je neměla asi sto let, zavzpomínala jsem na staré dobré časy a docela jsem z nich měla radost, ale příště už je tam mít nemusím. Možná jako nějaký dáreček navíc, ale ne jako plnohodnotný produkt.



MAGGI marinády
Dorazila velká nálož marinád na kuře a krkovičku, které se teď na grilovací sezónu hodí naprosto skvěle. Doufám, že budou dobré, když už jich přišlo tolik :))



Za mě teda květnový Brandnooz Box nic moc. Radost jsem měla ze cideru, ferneta a koření. Docela to vypadá, že kdyby tam nebyl alkohol, asi by to za nic nestálo :D Ale radost udělal i kečup, žvýkačky, Corny a Jumex, příště by to chtělo něco originálnějšího :)
 
CO VY A KVĚTNOVÝ BRANDNOOZ BOX? CO VÁS POTĚŠILO?

10 komentářů:

  1. Mě by tento box opět potěšil :D skoda, že ted nejsem v Česku no.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  2. Malé panáčky mě pobavili :D já bych si dala ty žvýkačky a corny

    OdpovědětVymazat
  3. Souhlasím s tebou, že tento květnový mě taky extra nenadchnul. Každopádně ty panáčky se budou hodit :D

    OdpovědětVymazat
  4. To teda vážně nic moc, nějak ty dlouhodobější boxy začínají upadat mi přijde. Ale ty panáčky jsou srandovní :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já u těch boxů pokaždé trpím, vždycky dostanu hlad :D každopádně ten Jumex si už asi vážně budu muset koupit a ochutnat jej, nebo fakt nevím :D

    New in: May 2015

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)