"Nedělní lakování" - vystřižené barevné trojúhelníčky

Ahojky všem :)

Nevím, jestli jsem někdy zmiňovala, jak to mám s nápady na nail-art, ale teď se to dozvíte. Myslím, že jsem celkem kreativní, takže nemám problém na nehtech něco vykouzlit, ale samozřejmě se ráda nechávám inspirovat. Vždycky ale prohlížím několik fotek a z každé se snažím něčím inspirovat a pak vytvořit něco originálního. Jak už jsem se několikrát přesvědčila, tak ty nápady hodně často zapomínám. Večer před spaním mám úplně skvělý nápad na boží nehty a ráno si nevzpomenu ani jakou barvu jsem chtěla lakovat :D Proto si některé nápady kreslím, abych se k nim později mohla vrátit.

Občas ale z ničeho nic popadnu laky a začnu vymýšlet. A přesně tak tomu bylo i tentokrát. Tento nail-art jsem vůbec v plánu neměla a konec z toho vznikla taková veselá letní manikúra :)) Trojúhelníčky zvládnete hravě doma taky, to slibuji :) Tak se na celý postup pojďte podívat do článku :)



Chtěla jsem bílý podklad a už jsem sahala po odstínu 148 od Gabrielly Salvete, protože je to krásná čistě bílá, která je opravdu běloučká. Gabča mi ale už dochází, tak jsem si řekla, že vyzkouším něco jiného. Zkusila jsem lak od Makeup Revolution z kolekce I heart nail Geek v odstínu Eu Natural. S tím krytím to sice nebylo tak dobré, jako u Gabči, ale dvě vrstvy stačily. Není to tak čistě bílá, ale jemňoučce krémová, ale na nehtech vypadá opravdu božsky. Tak něžně, romanticky .. no nádhera :))




Tak krásný lak mi bylo škoda nechat jen tak, tak jsem začala tvořit.

Večer jsem si na fólii nalakovala pár proužků veselými odstíny, které se teď k létu hodí - fialové, zelené, modré, růžové, žluté. Používala jsem SpaRitual, OPI a Flormar. Laky jsem nechala zaschnout přes noc, aby šly druhý den dobře z fólie sloupnout.

No a druhý den jsem se pustila asi do toho nejtěžšího :D Samozřejmě si dělám srandu, protože na tom není nic těžkýho. V podstatě když lak z folie sloupnete, máte vytvořenou takovou vodolepku a z ní si můžete vystříhnout co chcete - proužky, kostičky apod. Já jsem stříhala cik cak a vznikly z toho trojúhelníčky.

Když máte nastříháno, tak nezbývá nic jiného, než aplikovat na nehet. A na tom také není nic těžkého. Stačí jenom nehty přetřít top coatem nebo průhledným lakem a opatrně tam vámi vytvořené tvary sázet :) Nakonec ještě přetřít topem, aby se tvary hezky zafixovaly a nehty se krásně leskly :) A to je vše :))




A ještě jsem využila takové kreativní nůžky, které stříhají vlnky. Ty jsem kdysi dááávno koupila v papírnictví a teď se skvěle hodily :)) Z nich jsem vystřihla červenou vlnkatou vodolepku a výsledek taky vypadal hezky, co říkáte?


A výsledná manikúra :))




LÍBÍ? ZKUSÍTE TAKY "VYSTŘIHOVAT LAK"? :))) 

A moc se omlouvám za neposlušné bublinky, ale v těch šílených vedrech se ty mrchy vždycky objeví :( 

16 komentářů:

  1. Velice povedené. Ty trojúhelníčky se mi moc líbí, rozhodně je musím vyzkoušet. A musím říct, že ten bílý lak vypadá fakt skvěle :)

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné, i vlnky. Takové originální. Musím vyzkoušet, zda mi to na nějaké folii půjde. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě půjde :))) jenom to nechat dobře zaschnout, pak to odloupnout půjde samo :)

      Vymazat
  3. Tak to je mega dobrý nápad. :))) Nehty s emi moc líbí :)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je povedené. Asi bych na to neměla trpělivost, palec nahoru! :)

    ♥ Monča ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ta samostatná bílá je naprosto fantastická! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné nehtíky jsi vytvořila :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak něco takového zkusím také vytvořit, opravdu povedené:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)