The Body Shop - kolekce Voyage

Ahojky všem :)

Asi nemusím psát, že prodejny The Body Shop jsou jeden velký voňavý ráj a připadám si tam opravdu jako Alenka v říši divů a hlavně v říši skvělých vůní. To člověk neví, kterou dřív vybrat a která voní lépe. A abychom to rozhodování měli ještě těžší, tak TBS přichází s novou kolekcí Voyage, která je bohacena o nejlepší přírodní ingredience z celého světa. 

Co všechno je v nabídce kolekce Voyage a jak voní vůně Italian Summer Fig, se dočtete v článku.




Nové flakony jsou inspirovány časovými pásmy na zeměkouli a každá krabička představuje tradiční design z dané oblasti.

Vybírat můžete z těchto vůní:
- Japanese Cherry Blossom - japonské třešňové květy - jemná, ovocná, květinová
- Indian Night Jasmine - indický noční jasmín - opulentní, hřejivá, květinová
- Atlas Mountain Rose - růže z pohoří Atlasu - svěží, kořeněná, květinová
- Fijian Water Lotus - vodní lotos z Fidži - jiskřivá, květinová, mořská
- Italian Summer Fig - italské fíky - šťavnatá, sladká, hřejivá


Celá řada má elegantní obaly inspirované toskánskými vzory látek. Každá vůně má v nabídce i voňavou spršku, sprchový gel, tělové mléko nebo tělový krém.




Já jsem měla možnost vyzkoušet vůni Italian Summer Fig

Oficiální popis vůně:
Úchvatné aroma zralých fíků tvoří srdce vůně a dodává jí sofistikovaný charakter. Dekadentní fíky z Puglie evokují představu horkého italského léta a dodávají vůni sladké aroma. Vrchní tóny tvoří svěží zelená vůně
vinných listů a krokusů. Následně se rozvinou jemné květinové tóny toskánských růží, které
představují ženskost a eleganci. A nakonec ucítíte smyslně hřejivou ambru a dubové dřevo.


Kéž, bych uměla tak skvěle popsat vůní a kéž bych vám mohla přes počítač trošku té úžasné vůně poslat.

Preferuji spíše sladší vůně, na zimu těžší, ale teď přes léto raději vybírám svěžejší. Nemám ráda, když se za vámi v parných dnech táhne silný parfém. Naopak mám ráda, když parfém jenom velmi jemně následuje vaše kroky a vytváří kolem vás příjemnou atmosféru. A přesně taková je tato vůně. Je sladší, ale velmi lehká, taková vzdušná, přesto má šmrnc. Po chvilce se totiž vůně promění v lehce kořeněnou, což mě velmi zaujalo, protože to vůni dodá špetku ostrosti. Není to nic, co by vás tlouklo do nosu, naopak k celkovému vnímání vůně to opravdu sedí. 

Vůně mi vydrží skoro celý den, odpoledne už tedy ztrácí na intenzitě, ale stále zůstává takový jemný nádech. Od prvního vyzkoušení nepoužívám žádný jiný parfém a díky naprosto božskému flakonku má i hrdé místo na mém kosmetickém stolku. Flakonek je velmi jednoduchý, přesto se k vůni hodí naprosto perfektně a platí tu heslo, že v jednoduchosti je krása. 








Kolekce bude v prodeji od zítra, tedy 7. 8. 2015 v prodejnách The Body Shop. Určitě neváhejte a pokud budete mít možnost, běžte kolekce omrknout a přivonět si :) 

Snad jsem vám byla s popisem vůně a představením kolekce alespoň trošku nápomocná a doufám, že si z prodejny odnesete nějakou pěknou a voňavou radůstku :)

KTERÁ VŮNĚ VÁS ZAUJALA? JAKÉ VŮNĚ VYBÍRÁTE NA LÉTO? :) 


Děkuji zastoupení TBS za poskytnutí vůně k recenzi.

4 komentáře:

  1. Tak určitě mě zaujala vůně, o které píšeš a pak by se mi asi ještě líbila ta mořská s vodním lotosem s Fidži. Na léto preferuji typy vůní jako ty, pokud není úplné horko, vezmu případně i parfém, a to La Vie Est Belle. Jinak nosím spíš lehké tělové spreje, mám nějaké od Avonu, melounový od Benettonu. Momentálně jsem v DM objevila od Alverde sprej s citronem a meduňkou a ten mi přijde super na tohle horké počasí :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé ten melounový zní skvěle :)) takové vůně já ráda :)
      a teď jsem dostala chuť na meloun :DD

      Vymazat
  2. Tak tohle vypadá víc než dobře, asi si budu muset udělat výlet:-) Ale ta peněženka, ta to odnese drsně:-D Očichala bych všechny, ale slibně zní Cherry Blossom:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)