Maybelline a Max Factor: řasenky v akci

Ahojky všem :)


V dnešní recenzi vám představím dvě nové řasenky, které se zabydlely v mé kosmetické sbírce. Voděodolnou Lash Sensational jsem dostala jako dárek na akci Maybelline už někdy začátkem června a otestovala jsem ji opravdu důkladně. A ještě ke mně doputovala nová řasenka od Max Factor, která slibuje lehké a pružné řasy a tento efekt mám hodně ráda. Navíc jsem zatím žádné řasenky od Max Factor nezkoušela, tak jsem na ní byla hodně zvědavá.

Jak si obě řasenky vedly, jaký dělají efekt a která mi sedla lépe, se dočtete v dnešním článku :)




Maybelline - Lash Sensational Waterproof (cena cca 249 Kč)

Řasenka má měděnou barvu s modrými nápisy a k balení nemám žádné výhrady, protože důležitější je samotný obsah. Kartáček je silikonový a lehce zahnutý. Má 10 řad štětinek, kterému mají zaručovat objem. Bohužel pro mě byla náplň až příliš mokrá, takže jsem musela otírat a řasenka pak byla pěkně zašpiněná. Ale po otření dělala opravdu krásné řasy. Prodloužila a pročesala. Slepovala jenom maličko, ale šla rozčesat a navrstvit a výsledný efekt se mi opravdu líbil. Nebyl to sice přirozený look, který preferuji, ale i ty výrazné řasy vypadaly pěkně. Řasenka neopadávala, nedrolila si a s vodou se také poradila bez problémů. Testovala jsem ji hodně krát a nikdy se nestal žádné malér. Odličovat šla s klasickými odličovači hůř, ale na skvělým pomocníkem mi byl dvoufázový odličovač Sephora. Bohužel efekt krásných řas mi dělala jenom první dva měsíce, teď mi řasy hrozně slepuje, a i když náplň otřu, tak se mi na řasy nanese náplně hodně a nevypadá to hezky. Rozčesat se mi to taky moc nedaří, protože řasenka rychle zaschne. Pokud si ale s řasenkou dám záležet a chvilku si s ní pohraju, tak to celkem jde. Ale takového krásné efektu, který dělala hned za začátku, už stejně nedosáhnu. Tuto voděodolnou verzi v drogerii ráda přejdu, ale chtěla bych zkusit tu klasickou, protože na tu čtu chválu. A ve srovnání s touto voděodolnou je prý o chlup lepší :)



A takhle mi řasenka slepuje řasy po dvou měsících :(



Max Factor -objemová řasenka Velvet Volume z kolekce False Lash Effect (doporučená cena cca 419 Kč)

Řasenka má černo-zlatý obal a to je podle mě sázka na jistotu, protože tato kombinace působí elegantně a nikdy mě neomrzí.  Kartáček je silikonový a má kratší a delší štětinky, které se dobře dostanou ke každé řase. Náplň řasenky není mokrá, takže pro mě naprosto ideální. Náplň je s obsahem přírodního včelího vosku a zvláčňujícím glycerinem a slibuje lehké a pružné řasy. A to co slibuje, splňuje na výbornou. Řasenka se aplikuje skvěle, vůbec řasy neslepuje, vytváří hodně přirozený look a řasy jsou na omak opravdu lehoučké a nezatížené. Pro mě hodně velké plus, protože nemám ráda takový ten nános. S Max Factor ani vůbec nevím, že nějakou řasenku mám.  Řasenka se při aplikaci neobtiskává a během dne se nedrolí a řasy drží svůj tvar celý den. Pro mé krátké a né moc husté řasy ideální řasenka. Nemohu nic vytknout, pouze cenu, protože čtyři stovky je pro mě celkem dost, ale na Max Factor jsou často slevy, tak pro ní pak poběžím :)





Pokud bych měla jednu z těchto dvou doporučit, tak rozhodně Max Factor. Maybelline nebyla špatná, voděodolná opravdu je, za začátku dělala krásné řasy, ale časem to s aplikací bylo horší. Na Max Factor se mi líbí, že jsou řasy opravdu lehoučké a výsledný efekt je pro mě naprosto ideální :)

ZKOUŠELY JSTE NĚKTEROU Z TĚCHTO ŘASENEK? BYLY JSTE SPOKOJENÉ? :)

8 komentářů:

  1. Týjo, ty slepený řasy, to teda je děs :D
    Jinak efekt dělala prvně hezký a Max factor taky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně nad tou Maybelline uvažuju jestli ji pořídit nebo ne, protože někdo ji vychvaluje do nebes někomu zas přijde průměrná :) Asi budu muset sama vyzkoušet, abych si mohla udělat vlastní názor :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  3. Ty slepene nevypadaji dost dobre.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám nejraději levné řasenky - Avon, Oriflame. Vyhovují mi nejvíce jejich kartáčky :)

    Monča /kosmetickerecenze/

    OdpovědětVymazat
  5. První má ségra a je velice spokojená. :) Budu ráda, když se zúčastníš mé give away :) Měj se hezky <3

    OdpovědětVymazat
  6. S voděodolnou verzí Lash Sensational zkušenost nemám, ale s tou klasickou ano a je to můj objev roku, jen málo řasenek mi udělá tak úžasné řasy, mám druhé balení a spokojenost maximální:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám tu od Maybeline, ale ne voděodolnou, tak doufám, že mi za pár měsíců nezačne taky slepovat řasy. Max factor vypadá moc hezky, ale taky mi přijde docela drahá.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Škoda těch slepených řas.. Super recenze!

    Nela z Beauty Charm

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)