"Nedělní lakování" - další lakovací novinky od Essence

Ahojky všem :)

Na dnešek pro vás mám připravené další nové laky od Essence, které mi dorazily na vyzkoušení. Dva už jsem vám ukazovala v předchozím článku ZDE, tak se nezapomeňte mrknout. A pokud stojan Essence dobře znáte, tak víte, že mají i různé vychytávky na nail-art a jednu skvělou pomůcku vám také ukážu. A věřte, že s ní si už nehty ozdobí opravdu každý, protože jednudušší to už nebude :))
Tak přeji příjemné čtení :))





Začnu lakem z kolekce "no makeup look" v odstínu 01 powdery rose, který se podle mě opravdu povedl. Nude laky jsem dříve měla hodně ráda, ale posledních pár měsíců volím spíše výrazné odstíny a nude šly trošku stranou. Lak ale slibuje přirozený vzhled s matným efekt, tak jsem na něj byla hodně zvědavá. A překvapil. Je opravdu hodně, ale hodně světloučký a v první vrstvě není poznat, že máte nalakované nehty. Podle mě se chová jako pro mě ideální makeup - pouze zakryje nedokonalosti a zanechává jemný, přirozený vzhled. Lak má spíše polomatný efekt, takže nehty působí upraveně a elegantně. Já jsem použila tři slabší vrstvy a už to byl takový lehoučký nádech do pudrové růžové. S lakováním žádný problém nebyl, protože konzistence laku je dobrá. Zaschlý byl také celkem rychle a ani jsem nezafixovávala top coatem. S výdrží jsem problém neměla, to mě mile překvapilo.

I přesto, že v poslední době nude laky nepatří mezi mé oblíbené, si mě tento získal. Dokonce jsem ho lakovala kamarádce, která v práci nesmí mít nalakované nehty výraznými laky. A tento v jedné vrstvě ani nebyl vidět a nehty vypadaly moc hezky. Hned to vypadá, jako když jim věnujete mnohem více času, než ve skutečnosti. Jestli hledáte přirozený lak, který jenom podtrhne přirozenou krásu vašich nehtů, na tento lak se v drogerii rozhodně podívejte. Stojí 54,90 Kč a má 8 ml.



Dalším naprosto krásným lakem je odstín č. 13 ice to meet you z kolekce I love trends. To je sněho-bílý odstín, který má v sobě kapku stříbrného shimmeru, který je vidět jenom z blízka a dodává laku to pravé kouzlo. Také vytváří polomatný efekt a to se mi moc líbí, protože to vypadá něžně :) Já jsem lakovala dvě vrstvy, které stačily k plnému krytí. Bohužel lak zasychal déle, než jsem zvyklá a podařila se mi na ukazováčku udělat rýha, tak to prosím na fotkách omluvte. Kupodivu jsem s výdrží i bez použití top coatu neměla problém a lak mi dělal parádu celý pracovní týden. Jediné mínus vidím v té době zasychání, na to si dávejte pozor. Také stojí 54,90 Kč za 8 ml.


A nakonec tu mám skvělou vychytávku, pro všechny, které by rády zkusily nějaký nail-art, ale netroufají si na to. Essence má v sortimentu zdobící pero, o kterém jsem si nejprve myslela, že to jsou linky. Linky totiž Essence celkem často mění, tak jsem myslela, že na vyzkoušení dorazily zase nějaké nové. No ještě, že jsem si toho nápisu Tattoo Liner všimla :D Je to zdobící tetovací pero na nehty a nehtovou kůžičku, které má úzký hrot, přesně jako linka. Takže bez problému na nehtech vykouzlíte vše, co potřebujete. Používala jsem ho už několikrát a zatím kreslí dobře. Tak uvidím, za jak dlouho vyschne. Každopádně za 59,90 Kč na nějaké blbnutí to stojí. Jenom dávejte pozor, ať máte lak dobře zaschlý, než jdete kreslit. A klidně bych uvítala i nějaké další barvičky :))

A z lakovacích novinek je to pro dnešek vše. Ještě testuji efektový lak a trojtou péči, ale o těch zase někdy příště :)

JAK SE VÁM TYTO LAKY LÍBÍ? A CO ZDOBÍCÍ PERO? VYZKOUŠÍTE?








Děkuji eshopu www.kupkosmetiku.cz za poskytnutí novinek k recenzi.

12 komentářů:

  1. Ten posledni lak me velice zaujal.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  2. To pero vypadá hodně dobře! Stejně tak se mi moc líbí bílý lak :)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mňa jednoznačne no makeup look lak vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten poslední lak je nádherný! Po tom peru se podívám :)

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera. Moc se mi líbí bílý lak a pero, asi si pro něj taky zajdu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Ten poslední lak mám taky a je super! A to pero bomba asi si pro něj skočím!
    Podívej se na můj blog, kde právě probíhá soutěž.
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. To pero je zajímavé :) Zaujal mě více ten druhý lak.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to super a pre tú fixku si pôjdem hneď do drogérky! :-)
    http://janesbeauties.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Libi se mi ten no make up look lak, i kdyz mam radeji barvicky.

    OdpovědětVymazat
  10. Přesně tento bílý lak mám a já jsem teda potřebovala vrstvy 3 :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :)